Editorial

Sfinta Neprihanita Kovesi “Woman of Courage” … si Sfintul Sfintilor Coldea “Jack of All Trades”… ca Maior are dosar la DNA, Georgescu e deja la DNA, Bica e tacuta pe Tubulatura, Udrea nu mai tace … iarba nu-i mai place, dar denunturi face … doar binomul KoCo ramine nemuritoriul. Amin !

“În numeroase rânduri, Statele Unite au lăudat activitatea DNA şi a SRI. Laura Codruţa Kövesi a primit din partea dumneavoastră şi o distincţie extrem de importantă – Women of Courage. Acuzaţiile politicienilor de care aminteam mai devreme, care se declară nemulţumiţi inclusiv de colaborarea strânsă dintre DNA şi SRI, v-au făcut să vă reevaluaţi aprecierile pentru cele două instituţii? Dar pentru cei ce le conduc?

D.T.: Nu, deloc. Directorul FBI a vizitat recent România şi a avut o întâlnire excelentă cu omologii săi, inclusiv cu SRI (Florian Coldea n.r.). Am cooperat mult cu procurorii români în cazuri transfrontaliere şi cazuri cu legătură cu SUA. Am avut o colaborare excelentă în aceste domenii şi credem că este important ca instituţiile statului care au un rol în statul de drept să continue să îndeplinească acest rol puternic. Ar trebui să fie ele supuse unui control adecvat, ar trebui ca mandatul lor şi regulile jocului să fie foarte clare? Absolut! Din punctul meu de vedere este important să li se protejeze independenţa şi integritatea.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pai cum sa facem ca la integritate nu se prea face himeno-plastie si independenta garantata unora cum este Kovesi, plina de pete din trecut si de bube de coruptie din prezent, mai bine catuse nu independenta ! … ca uite ce face Kovesi cu Independenta:

TOTI sunt corupti de zeci de ani, dintre care in ultimii vreo zece ani Kovesi a tot pastorit lupta impotriva coruptiei si a Mafiei, si ce sa vezi … NUMAI ea este cinstita si curajoasa si restul sunt doar niste mincinosi si invidiosi pe aceasta performanta unica in lume.

Domnule (aproape) Ambasador, sa nu uitati dupa ce Kovesi ingroapa dosarul Microsoft si ii exonereaza pe Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Per Hellstrom, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si pe restul de citeva sute (mii) de netrebnici, sa ii dati si distinctia “Woman of Universal Courage”.

Cum credeti ca s-a ajuns pina aici, la una dintre cele mai odioase organizatii de frauda, coruptie, crima organizata si terorism din lumea actuala, fara de curajoasa si exemplara participare in deplina cunostinta de cauza, incepind din anul 2006, a lui Laura Codruta Kovesi ? …

TOTI sunt rezultatele unor trocuri politice si a intereselor unor mari corporatii multinationale corupte si pradatoare (Microsoft, Siemens, EADS, Bechtel, etc.), numai Kovesi este Curajoasa, Integra, Independenta si devreme acasa … ca umor nu mai are nimeni, mai e cum e, dar nici simtul ridicolului …

http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/interviu-cu-dean-thompson–sua—reactiile-la-lupta-anticoruptie–%E2%80%9Eo-recunoastere-a-faptului-ca-romania-a-intetit-ritmul%E2%80%9C-371234

http://www.obiectiv.info/ipoteza-care-desfiinteaza-serviciile-secrete-george-maior-are-dosar-penal_68835.html

http://www.cotidianul.ro/udrea-se-doreste-mentinerea-mea-in-arest-pentru-a-fi-redusa-la-tacere-258244/

http://www.ziuanews.ro/editorial/horia-georgescu-il-denun-a-pe-victor-ponta-172220