Editorial

Kovesi „ţine strict de procurori, de background-ul lor profesional şi uman” adica la tine cu backroundul tau profesional (egal 0 barat) si uman (egal – minus infinit) nu ţine ! dupa cum zice si Basescu cu alte cuvinte … deocamdata

Kovesi nu poate, nu vrea si nu este „personal interesata” sa constituie niciun fel de precedent in respectat legea, nici de Microsoft, nici de Murea (Doctorul Moarte), nici de Siemens, nici de SRI, nici de Artopolescu, nici de MAI,  si in general de nici unul dintre cei care ii pot asigura comfortul personal si promovarea in functii bine remunerate, in care nu trebuie decit sa minta, sa fure si sa tipe si sa injure pe cine vrea ea … ca de’, mitocanca, tortionara si terorista de Elena Ceausescu si altele (Ana Pauker, Gissela Vass etc.) sunt un model demn de urmat pentru copila Lascu.

Ce vreti de la sarmana creatura ? asta stie asta face … ce va asteptati sa faca, cind ati numit-o din nou tot pe ea in 2013 la DNA, la insistentele lui Coldea ? Politie Politica, amenintari, ticluiri, shantaj, terorism si ce stie si ea sarmana.

Aveti mila si trimiteti-o ambasadoare in Burkina Fasso … ca nu au echipa de basket feminin … ma rog, nici la Targsor nu au, dar nu putem fi chiar atit de optimisti.

http://www.obiectiv.info/traian-basescu-o-da-la-intors-dupa-atacul-la-adresa-laurei-codruta-kovesi_68432.html

Traian Băsescu a postat pe Facebook o înregistrare în care are o discuţie aprinsă cu procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Din dialog, dar şi din tonul folosit de Traian Băsescu se înţelege că acesta a vrut să o atace pe şefa DNA. Fostul preşedinte susţine însă contrariul. „Nu a fost un atac la Kovesi. Am vrut să-mi apăr mandatul. Mi s-a pus în cârcă nerezolvare acestui dosar. Şi am făcut cereri repetate ca el să se rezolve. Asta i-am cerut şi atunci lui Kovesi. De altfel, o să public şi ce i-am cerut lui Tiberiu Niţu la numire, să rezolve acest dosar. Deci nu are legătură cu Kovesi”, i-a declarat Traian Băsescu jurnalistului Cătălin Striblea.

Striblea susţine că fostul preşedinte i-a explicat şi că blocarea dosarelor Mineriadei şi cel al Revoluţiei din 1989 ţine „ţine strict de procurori, de background-ul lor profesional şi uman”. „Fără a putea spune un motiv, eu cred că acest dosar a fost blocat. Şi nu pot decât să fac o speculaţie: că s-au ferit să ajungă la condamnarea unui şef de stat pentru a nu naşte precedente. E doar un sentiment. Dar nu-mi pot explica de ce dosarul ăsta nu şi-a găsit capătul în niciunul dintre regimurile prin care a trecut”, mai scrie Striblea, pe blogul personal.