Editorial

Omerta Kovesi Coldea Udrea Bica „În lumea mea nu se fac denunțuri !” vedeți că aveți o scurgere la ungere sau invers, în lumea voastră a OMERTA ! … pe A4 de la procuror la Colduța și invers … pîna la Blaga și Gates și Artopolescu …
TRĂIM ÎN LUMI PARALELE … în lumea noastră se spune ADEVĂRUL !

ÎCCJ a decis înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în așa-numitul dosar Alina Bica 2. La ieșirea din Penitenciarul Târgșor under era încarcerată, Bica a spus că este, în continuare, o femeie de succes.

”Nu a fost bine! Aș dori să mulțumesc oamenilor care mi-au acordat prezumția de nevinovăție. Ne vedem în sala de judecată și poate, cineva, o să mă audă și pe mine.

De vreme ce poți să ieși din pușcărie fără să faci denunțuri, eu am încredere în sistemul de justiție. Sunt o femeie de succes în continuare.

În lumea mea nu se fac denunțuri! Nu am ce să-mi reproșez.”, a spus Bica în hohote de râs după 5 luni de arest preventiv.

http://www.stiripesurse.ro/alina-bica-dupa-ie-irea-din-arest-sunt-o-femeie-de-succes_953560.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Asa DA, halal succes !

Iata un exemplu de succes la fel de bun ca cel dat de Ciorapeanu Tariceanu si Bill Gates in simbioza “ecosistem” cu Maior, Blaga, Vladescu si Ghita, noii generatii de femele, fatalaii si afemeiati, dornici de afirmare ! Inainte Tovarashci !