Editorial

(Kovesi + Coldea) + (Brokerul + Preşedintele + Tăriceanu + Vlădescu) = Microsoft imaculată “in integrum”

Presedintele Basescu atrage (gresit) atentia ca in mintea lui Tariceanu nu s-a produs nicio evolutie din 2006 pina in prezent.

In mintea lui Tariceanu nu s-a produs nicio o evolutie niciodata! Face ce stie si el: fura, minte si isi apara partenerii care distrug probe, distrug industrii intregi si vietile celor care nu se supun “oligarhiei” lor, ca de’ le-a venit vremea si nu a mai plecat niciodata.

Adica de cind a preluat impreuna cu Vladescu, Blaga si Coldea schema Microsoft- Siemens – EADS, de la Nastase, Nica, Zaharia si Timofte, si au imbunatatit-o pina la perfectiune criminala, transpartinica si mondiala (Bruxelles, Vanuatu, Elvetia, etc.).

Tariceanu face in cazul Sova ce a facut si in cazul Vladescu, pe care il apara Kovvesi de zor cu spor si cu mult dor de glorioasele timpuri apuse, cind Vladescu era liber sa distruga, ticluiasca, fabrice, falsifice, retina si impuna probe impreuna cu Microsoft spre beneficiul comun al “oligarhiei” lor.

In timp ce mega – brokerul infractor Cristian Sima, care detine probe cruciale depre Microsoft, si mita data incepind din anul 2000 pentru trafic de influenta, ulterior transformata in finantare pentru livrare de licente si servicii fictive si software piratat, este anchetat in Elvetia de o comisie rogatorie cerută de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Pe Kovesi nu o intereseaza ce stie si ce poate proba Sima in cazul Microsoft, atit timp cit ea s-a ante pronuntat demult referitor la inocenta Microsoft si a asociatilor acesteia, inclusiv chiar ea si el, Kovesi si Coldea.

Basescu spune ca Tariceanu compromite Senatul.

Si ce mare chestie ?

Asta a compromis toata tara si toate institutiile aferente in frunte cu DNA si SRI, de cind le-a pus sa devina complici la frauda de bani EU, piraterie, crima cibernetica, corruptie, crima organizata si terorism, pe care le-a exportat ulterior si partenerilor nostri strastegici.

Tariceanu nu pentru abuz in serviciu trebuie anchetat, ci pentru tradare, dar asta nu se va intimpla, ca nu singur a facut ce a facut.

Kovesi ca tot esti cea mai curajoasa, poate il intrebi pe Sima cum e cu Banca Pictet si Microsoft si pe Tariceanu cum e cu Artopolescu care ameninta cu moartea si cu shantajul ? ca doar faceti parte din acelasi grup infractional.

…. vom reveni


 

http://www.evz.ro/traian-basescu-cred-ca-domnul-tariceanu-s-a-pricopsit-cu-un-abuz-in-serviciu-de-toata-frumusetea.html

Fostul preşedinte Traian Basescu scrie pe Facebook că este de neacceptat modul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, blochează funcţionarea unor instituţii ale statului.

„In capul domnului Tăriceanu, nu s-a produs nicio evoluţie din 2006, cînd îmi scria bileţele roz, şi pînă astăzi. Este de neacceptat modul cum acest om înţelege să blocheze funcţionarea unor instituţii ale statului (Senat, DNA, instanţe de judecată) în apărarea senatorului Dan Şova, care, pur şi simplu, a distrus probe utile anchetei procurorilor şi judecătorilor.

Ce face acum domnul Tăriceanu înseamnă compromiterea Senatului, în condiţiile în care majoritatea senatorilor a votat în favoarea justiţiei. Prin tertipuri copilăreşti, domnul Tăriceanu a înfrînt şi Constituţia şi votul majoritar al senatorilor şi justiţia, făcînd din Senat o pavăză în interesul personal, dar penal al domnilor Şova şi, probabil, Ponta”, scrie Traian Băsescu.

El susţine că, atîta timp cît Dan Şova nu este acuzat de procurori pentru declaraţii politice sau pentru modul în care a votat, ci pentru fapte de corupţie şi distrugere de probe, judecătorul este cel care trebuie să decidă, nu preşedintele Senatului.

„Cred că domnul Tăriceanu s-a pricopsit cu un abuz în serviciu de toată frumuseţea”, îşi încheie Băsescu postarea de pe Facebook.:

http://www.evz.ro/brokerul-fugar-cristian-sima-a-fost-audiat-de-procurori-in-elvetia-este-suspectat-de-o-inselaciune-de-25-milioane-de-euro.html

Unul dintre cei mai influenţi brokeri, Cristina Sima, este acuzat de procurori de înşelăciune şi spălare de bani. Acesta este fugit din ţară de aproape trei ani, motivând că îi este frică de răzbunarea clienţilor din România

Cristian Sima a fost interogat la sediul Procuraturii Publice din Samedan, Elveţia, printr-o comisie rogatorie cerută de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Aceste are calitatea de suspect faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de înşelăciune şi a nouă infracţiuni de spălarea banilor, anunţă Parchetul. Reamintim că şeful casei de brokeraj WBS Holding a pierdut în 2012 banii clienţilor în urma unor pariuri la bursă care nu i-ai ieşit. În octombrie 2012, Sima fugea în Finlanda pe motiv că în statul nordic nu se mai simte ameninţat de clienţi să le returneze banii.

După un an şi după o apariţie la un post de televiziune local, Sima s-a mutat în Elveţia, acolo unde îşi are reşedinţa fata sa. Pe lista clienţilor se aflau printre alţii: Daniel Dăianu, Marie Rose Mociorniţă, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă. Primul dintre aceştia, Daniel Dăianu, a susţinut că i-a făcut plângere lui Sima pentru înşelăciune. În schimb, Chirilă s-a declarat înţelegător cu brokerul.

Pe lângă Sima, alte cinci persoane sunt urmărite penal

„În cauză s-a mai dispus începerea urmăririi penale faţă de cinci persoane fizice şi două societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune prevăzute de art. 244 alin.1 şi alin.2 Cod Penal, complicitate la înşelăciune şi spălarea banilor”, mai precizează anchetatorii.

Prejudiciul reclamat în cauză de părţile civile este de 2,5 milioane de euro.

„Cu privire la situaţia de fapt reţinută, numele/identitatea altor persoane cercetate, faptele şi infracţiunile reţinute în sarcina acestora şi probele administrate, menţionăm că în momentul de faţă acestea nu pot fi făcute publice întrucât ar fi de natură să afecteze mersul anchetei penale”, au mai adăugat procurorii.