Editorial

MAIOR + KOVESI = MCV = DEMISIA ! altfel nu SCHENGEN niet EUROPA !

MAIOR + KOVESI = MCV = DEMISIA ! altfel nu SCHENGEN niet EUROPA !

Lasati ROMANIA in Sсhengen, sa putem fi demni si egali in EUROPA ! Jos labele.

PONTA a pierdut, PSD a pierdut, nu mai aveti mentori si nu mai aveti stapini. Nici ronini nu mai sunteti, sunteti o banda de tilhari, si doar atit ! Nici macar tradatori nu puteti fi.

DNA si SRI au pierdut si ei (daca l-au avut vreodata dupa asasinarea lui Ceausescu) simtul masurii si al ridicolului, si astazi Romania este monitorizata pentru infractiunile comise si de catre aceste institutii incepind din anul 2004 pina in prezentul mereu continuu (Dosarele OF/2005/0417 OF/2010/0068 – Notificare OLAF atasata in Anexa).

Puteti inca pleca prin demisie ! …nu ca Alina Bica, astfel continuind sa ne injositi in fata  lumii intregi. NU suntem ca voi, nu sunteti ca noi, si nu veti fi niciodata. Mimati degeaba.

NU ati fost niciodata votati (ci numiti) pentru a jefui si umili aceasta tara, si asta continuati sa faceti cu perseverenta infractionala si cu aroganta infantila si debila.

Ati ajuns singurii care mai pot inca sa creada ca povestile ridicole pe care le tot (si le) spun, cu o nonsalanta de criminali retardati, mai pot fi crezute de orice om normal.  Ati fost (DNA, SRI, MAI si altii) juridic preveniti, incepind din anul 2004, ca veti ajunge in postura de jefuitori si infractori ridicoli, si astfel veti face Romania de risul, mila, sila si exasperarea comunitatii internationale si a propriului popor. Ati reusit plenar, pina acum !

Singura diferenta intre Maior/Kovesi si Bica este ca Bica a fost dovedita, si ei inca nu, pentru ca se protejeaza reciproc, mindrindu-se unul cu celalalt in aplauzele unor ziare, televiziuni si analisti cumparati, santajati, amenintati sau/si idioti.

Cancerul infractional national s-a extins la nivel mondial, astfel New York Times este manipulat de Maior si Kovesi sa scrie neadevaruri si “numai timpenii”, referitor la Dosarul international Guccifer (Micul Guccifer pentru Domnul Maior) si la “performantele” Maior (SRI) si Kovesi (DNA) in Doarul OLAF mentionat, autoritatile Europene sunt penalizate sa isi execute e(xcr)lementele corupte cu discretie complicitara (Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Per Hellstrom etc.), in timp ce “razboiul nostru civil” s-a mutat din Strehaia, Steresti si Calarasi, la Londra, Torino, Paris si Coreea de Nord (unde a cistigat tot dorinta de libertate, adevar si dreptate prin lege).

Nu suntem victimele unei conspiratii mondiale, suntem victimele unor idioti agresivi, aroganti, rudimentari, nesimtiti si extrem de violenti si in fapt a propriului nostru bun simt si a fricilor de ridicol si de confruntare cu marea masa a celor mediocri, dar plenar si multilateral asumati cu mindrie proletara si protoculturala.

Plecati acum cu coada sus si zimbetul tamp pe buze, dar plecati ACUM ! e deja tirziu…

Cu maxim dispret,

Dragos Riscanu

Anexa

OLAF constata ca au fost comise iregularitati (infractiuni) incepind din anul 2002 pina in prezent. OLAF face Recomandari (adica Ordona mai multe actiuni penale) in vederea DNA si DG-Enlargement. Asta inseamna ca Romania este penalizata pentru a returna fonduri PHARE nerambursabile de preaderare, astfel fraudate de Microsoft, SRI, MAI, DNA, in complicitate cu Sebastian Vladescu, C.P. Tariceanu, Leader-High Tech, RSC, MEDIST, Asesoft, Teamnet si multi altii (respectiv toti ceilalti).

Protectorii si beneficiarii cei mai importanti ai unor infractiuni extrem de grave, astfel investigate si constatate de OLAF, sunt DNA, SRI, MAI si Microsoft si multi altii, asa cum sunt acestia prezentati pe acest site, lansat in anul 2005 luna Aprilie 17.

Vom reveni, asa cum facem de un deceniu, pentru ca iata, MERITA !

Cu stima, cititorilor (cu exceptia Maior si Kovesi si multi altii),

Dragos Riscanu

OLAF_OG_2014_11_06