Editorial

Kovesi torţionar în slujba lui Maior!

Maior nu minte, el traieste in lumea lui, o lume pe care si-a construit-o cu grija in timp, o lume in care adevarul este minciuna si minciuna adevar.

El nu traieste singur in “lumea lui Maior”, are tot felul de slujitori care pentru a nu il irita, asa cum nici el nu ii irita la rindul sau pe stapinii sai Microsoft si CIA, ii indeplinesc toate torturile, minciunile si furturile, convinsi fiind ca servesc o cauza mareata pentru care, desi nu o prea inteleg, sunt gata sa calce peste cadavre la propriu.

In lumea lui plina de aroganta si siguranta, citeodata pretins a fi si nationala, exista intodeauna un motiv foarte intemeiat pentru a justifica orice minciuna oricit de puerila si ridicola, atit timp cit aceasta este spusa in “slujba” unor idealuri atit de marete, cit si le poate si el imagina, respectiv vreun furt oarecare (shpaga fregate) sau o tilharie monumentala (“parte” din piata IT).

Lui Maior ii place tortura, ii plac tortionarii si iubeste teroristii indiferent daca sunt nationali sau internationali si indiferent daca sunt torturati sau tortureaza, bani sa iasa.

In cazul inchisorilor secrete CIA folosite pentru tortura, extrem de ilegala si brutala, demna de evul mediu, recunoscuta astazi cu umilinta de poporul american care se considera rusinat si injosit de cei care au practicat-o, Maior este mindru ca a reusit sa isi minta si injoseasca propriul popor, complicitind la torturarea bestiala si inutila a unor fiinte umane, bine inteles in schimbul unor insemnate avantaje si a unei puteri obscure si ilegale, astfel transmisa si slujitorilor sai.

Exista legi, inchisori bine dotate si metode avansate de lupta impotriva teroristilor, nu e nevoie sa ii ascunda Maior prin subsoluri, dupa care sa minta pe toata lumea, ca sa se simta important puternic si sa devina si mai bogat, si noi si mai injositi si umiliti.

Cind nu minte in contul CIA, Maior minte in contul Microsoft care toarna in contul sau de importanta si putere, si in conturile bancare ale partenerilor sai MEDIST si RSC aparent ale lui Sebastian Vladescu, parteneri la rindul lor cu Asesoft si Teamnet aparent ale lui Sebastian Ghita.

Aceste companii pirat, specializate in frauda, plagiat si coruptie sunt total acoperite, promovate si protejate de Maior cu ajutorul DNA.

Cine indrazneste sa ii spuna acestuia adevarul si face recurs la lege, ii devine dusman de moarte care poate fi considerat terorist si care merita pe deplin sa fie torturat.

Cu tortura se ocupa in primul rind Kovesi, care dupa chipul si asemanarea morala a lui Maior, foloseste toate armele din dotarea Securitatii in complicitate cu alti ofiteri acoperiti care se prefac in cea mai mare parte a timplui ca sunt si procurori.

Kovesi isi tortureaza proprii concetateni, in folosul lui Maior si al camarilei acestuia compusa printre altii din Microsoft, EADS, Siemens, etc., fara sa ii pese de nici o lege, de nici un drept, de nici un adevar.

Ii pasa in schimb sa fie adulata asa cum adulat este si seful sau, si premiata pentru curajul de a tortura cu dezinvoltura si perseverenta orice forma de viata care nu este conforma cu “lumea lui Maior”, in care nu exista inchisori secrete si unde Micul Guccifer ghiceste parole mai ceva ca vrajitoarea Omida, Nelu Neacsu nu e el, Ghita e numai el, si unde Microsoft si Vladescu doneaza la MAI software care se scrie singur, si fac la SRI oferte gratuite constind in softuri cu valoare de 120.000 EUR pe care Omnis le-a creat ilegal in ani de munca grea si le-a inregistrat la ORDA. Maior considera ca acestea apartin Microsoft si ca Omnis reprezinta un risc major adresat sigurantei nationale bazata pe minciuna, frauda si mita.

Kovesi, Paun, Tulus, Dumitrescu, Bulgaru, si alti slujitori credinciosi iau la cunostinta si condusi de viteaza Kovesi se pun pe traba cu mijloacele cele mai ticaloase inventate si operate de Securitate, tortura psihica, amnenintari “discrete” manipulari si tergiversari astfel incit sa poata fi create premizele discreditarii, si exterminarii inclusiv fizice a celor care indraznesc sa munceasca cinstit, sa fie corecti si sa spuna adevarul.

De acte de terorism, amenintari cu moartea si violenta grava se ocupa Directorul General Microsoft si asociatii infractori ai acestora.

Pe ce treaba si cum se procedeaza …, urmeaza sa va mai spun in detaliu in curind …