Editorial

Kovesi si Maior “UCENICII TORTIONARI” … ai “profesionistilor” CIA !

DNA este in fapt o inchisoare “Gaura Neagra” la vedere, in mijlocul orasului, care se supune orbeste SRI, un model local care “emuleaza” orbeste CIA, dupa cum urmeaza:

„se pare că îi trimit ofiţeri incapabili, noi, total neexperimentaţi sau pe oricine pare sa fie dispus să vina aici în orice moment”, ceea ce duce la ”obţinerea de informaţii mediocre sau, aş putea spune, nefolositoare„.

„Am observat o detriorare asemănătoare a calităţii personalului detaşat la site… Dacă acest program reprezintă cu adevărat una dintre cele mai secrete activităţi ale Agenţiei, atunci nu are nicio logică ca ofiţeri neexperimentaţi, marginali, incompetenţi şi cu potenţiale probleme pe partea contrainformativă să ajungă la acest site. Este important să iniţiem un program riguros de pregătire.”

Va este cunoscut modelul “Gaura Neagra” DNA, domnule Maior si Coldea si doamna Kovesi, Tulus, Paun, Bulagru, Pop si multi altii ?

SRI ne-au informat ca nu au competente judiciare sa identifice o mega escrocherie evidenta si puerila, comisa de SRI, Microsoft, Medist, si RSC, si ne-au invitat sa prezentam cazurile deosebit de grave de crima organizata si coruptie comise de vechi Securisti angajati in cadrul SRI, la unitatea sa penala DNA.

Am prezentat cazul la DNA, si am ajuns sa fim tratati drept teroristi extrem de periculosi la adresa sigurantei nationale (asa este numita “lumea lui Maior”) si torturati ca atare, de slujitorii credinciosi ai fraudei, coruptiei, crimei organizate si ai lui Maior si Coldea, si in primul rind de Kovesi si de satrapii acesteia din cadrul DNA si PICCJ.

Astfel am ajuns timp de zece ani sa intelegem cum (dis)functioneaza cea mai laudata institutie, astfel condusa de cea mai curajoasa femeie din Romania, si cum inscenarile judiciare sunt prezentate de o media controlata prin shantaj, mita, amenitari si alte metode practicate de Securitate, drept o institutie de elita, performanta si extrem de profesionista, asa cum sunt si SRI si CIA.

Vorbe frumoase (platitie cu milioane) si prezentate cu emfaza in media, pentru a fi astfel ascunse fapte criminale abominabile tinute la secret. Le vom aduce la lumina.

Vom reveni cu detalii si documente … dar intre timp solicitam public DEMISIA imediata a lui Maior si Kovesi.