Editorial

Doamnei Procuror Şef Laura Codruţa KOVESI

og-antet.doc

 

DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE
Doamnei Procuror Şef Laura Codruţa KOVESI
Ref. dosare nr. 21/P/2006, 85/P/2011, OF/2010/0068

Nr. 253/ 22.12.2014

Stimată Doamnă Procuror Şef Laura Codruţa KOVESI,

Subscrisa S.C. OMNIS GROUP S.R.L., cu sediul în Bucureşti, str. Amiral Constantin Bălescu nr.7, sector 1, înmatriculată la Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/5619/1991, CUI 346587, reprezentată de administrator Dragoş Rişcanu, având calitatea de parte vătămată şi civilă în dosarul nr. 85/P/2011, parte vătămată şi civila în dosarul nr. 21/P/2006, şi avînd calitatea de informator în dosarul nr. OF/2010/0068,

SOLICITĂM

Să studiaţi cu atenţie Raportul şi Recomandările OLAF, să constataţi stadiul cercetărilor în dosarele menţionate şi să dispuneţi de urgenţă încetarea actelor de abuzuri extreme şi terorism psihologic comise de către DNA împotriva noastră începînd din anul 2005 pînă în prezent, cu scopul manifest de a favoriza Microsoft, RSC şi alţii.

DNA a folosit şi continuă să folosească cele mai abominabile metode practicate de Securitate în îndeplinirea obiectivelor de “poliţie politică”.

În aceste cazuri DNA se asigură că polititicile Evangheliste ale Microsoft şi politicile de jaf şi mită ale celor care fac parte din reţelele infracţionale astfel reclamate de către Siemens şi alţii, inclusiv noi, sunt implementate atît în ţară cît şi în străinatate.

Sub protecţia DNA, am fost acuzaţi penal că facem reclamaţii nefondate şi neadevărate în vederea obţinerii de foloase necuvenite, reclamaţii ce aduc prejudicii grave siguranţei naţionale şi intereselor naţionale, de către cei care după cum DNA şi OLAF ne informează la presiunile făcute de Siemens, noi şi alţii, fraudează fonduri UE, plagiază opere de excepţie şi de mare valoare la nivel mondial, comercializează licenţe supraevaluate pentru calculatoare care nu există şi în general nu respectă nici o lege, aducînd prejudicii incalculabile şi irecuperabile siguranţei şi intereselor naţionale, după cum urmează :

OLAF identifică fraude evidente, după zece ani de manipulări şi tergiversări judiciare intenţionate, comise de către DNA, în vederea favorizării unor infractori deosebit de periculoşi şi a unor ilegalităţi deosebit de grave.

Infracţiunile astfel planificate şi executate de Microsoft, RSC, Medist şi alţii nu puteau fi finalizate şi promovate pînă în prezent, fără participarea DNA încă din stadiul planificării.

Microsoft şi asociaţii săi au avut şi au încă garanţia că indiferent cît de vizibile şi exhaustiv probate vor fi infracţiunile pe care aceştia le planificau, DNA şi alte parchete urmează să comită orice abuz sau/şi ilegalitate în vederea protejării acestora şi incriminării noastre.

Medist oferă gratuit din partea RSC, care nu are nici un angajat, opere programe pentru calculator în valoare de 120.000 euro la SRI în Septembrie 2002.

RSC face o sponsorizare în Noiembrie 2002, care constă în opere programe pentru calculator în valoare de 150.000 $, Fundaţiei D. Gerota, şi aceasta face ulteriror o donaţie Spitalului MAI D. Gerota.

Omnis identifică fraudele în Noiembrie 2004 şi informeaza instituţiile competente inclusiv SRI, MAI, ORDA, DLAF, OLAF, DNA şi altele.

La vremea respectivă SRI era condus de Radu Timofte, care era controlat de Sorin Ovidiu Vîntu (SOV), cum de altfel era şi o mare parte din MAI.

SOV îl controla şi pe Irinel Păun Şef Secţie 2 a DNA, care ajunge să investigheze fraudele şi să constate că nici o infracţiune nu a fost comisă. În consecinţă SRI şi MAI împreună cu Microsoft, RSC, Medist au „dreptul” să tîlhărească fonduri UE şi să plagieze la vedere cu singura condiţie să continue să plătească mită inclusiv unor procurori DNA.

MAI era condus de Vasile Blaga, care solicita ulterior promovarea lui Irinel Păun în cadrul MAI, pentru serviciile aduse, respectiv exonerarea Microsoft, RSC şi MAI – SRI şi incriminarea noastră, pentru fapte grave pe care nu le-am comis.

Astfel DNA a reuşit să transforme prima şi cea mai titrată companie de creare software din România, dintr-un creator de excepţie pe plan mondial într-un infractor pe plan naţional, şi să transforme un grup infracţional deosebit de periculos, dintr-o grupare de crimă organizată mediocră, într-un simbol al „reuşitei” prin fraudă şi manipulare judiciară.

OLAF ajunge să finalizeze investigaţiile referitor la fraude, corupţie şi plagiat, după ce acestea au fost manipulate şi sabotate de către DNA timp de un deceniu. Omnis a pus la dispoziţia DNA toate informaţiile şi probele necesare aflării adevărului şi sancţionării infractorilor, încă din anul 2005. Rezultatele le puteţi constata astăzi.

DNA a transformat probele în contra probe şi a ridiculizat şi marginalizat deliberat timp de zece ani eforturile făcute de Omnis. DNA a refuzat să primească probe noi, a reţinut înscrisuri şi a recurs la ameninţări şi alte forme de violenţă (vom reveni), pentru a descuraja Omnis şi pentru a anihila demersurile pe care acesta le face. Practica continuă.

Tergiversarea şi manipularea judiciară astfel comise cu perseverenţă şi determinare de către DNA, a condus la încurajarea infractorilor de a recurge la metode teroriste astfel, am fost ameninţaţi cu moartea de către chiar Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu (DNA a considerat că este un motiv de amuzament), după ce frînele de la maşină şi motorul ambaracaţiunii ne-au fost sabotate, şi după ce am constatat că DNA refuză să investigheze în cazul casei furate nouă de către un înalt funcţionar MAI, care lucrează tot la Spitalul D. Gerota. Am fost în permanenţă denigraţi şi calomniaţi atît de procurori cît şi de către infractorii astfel protejaţi de către „frăţia magistratilor”.

Am făcut toate demersurile legale, profesionale şi umane pentru a susţine DNA şi în primul rînd pe Procuror Şef Serviciu Mihaela Moraru Iorga care părea că înţelege speţa şi că doreşte să afle adevărul. Am considerat că este normal ca aceasta să îşi pună întrebări inclusiv referitor la veridicitatea unor acuze deosebit de grave pe care suntem obligaţi să le facem.

După zece ani constatăm că în fapt DNA nu doreşte să afle adevărul, nici macar cînd acesta devine evident şi exhaustiv probat, şi că singurul obiectiv (probabil politic) este acela de a continua abuzurile teroriste comise împotriva noastră, în vederea exonerarii Microsoft şi a asociaţilor acesteia şi a exterminării şi anihilării noastre.

Avem motive temenice să considerăm că Microsoft şi asociaţii săi sunt în masură să şantajeze persoane deosebit de influente care în prealabil au fost mituite cu sume mari de bani.

Vom reveni, dar între timp vă solicităm să dispuneţi de urgenţă încetarea abuzurilor şi actelor teroriste de „poliţie politică” la care suntem supuşi de un deceniu de către DNA.

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu