Kovesi – Coldea – SOV – Molifta – Barbutul – şi OLAF

vintu_solana_varujan_buttice_iliescu_constantinescu_paun_vladescu_tariceanuSOV este un tip interesant, un fel de Dostoievski care scrie si din pirnaie si din amintiri si din imaginatie, despre Coldea si Maior si in rest pastreaza o liniste decenta pentru a nu baga foarte multi oameni la pirnaie (ca zice ca e blind) … decit selectiv – dar este foarte amuzant ))))) merita sa il cititi, doar pentru a va da seama ca EL a reusit sa il comande pe sefu NATO si sa il cheme la ordine pe sefu’ OLAF si eminenta cenusie a UE ” care deschidea toate usile.

Nu stiu cum sa ma adresez acestui personaj mitic(a) ca Domnu’ Vintu nu cadreaza, Draga Sorine nu imi vine, si in rest ce mai ramine decit SOV.

Bre SOV zici ca aveai camasa cu flori cistigata la barbut cind te mutau cinci ore cu gaura in plamini de la Bacau la Jilava unu’ linga altu’ vreo 60 de infractori, doar ca nu era pedeapsa cu moartea decit pentru ciordela de peste un milion de la stat – adica Stefanescu – voi niste pungashi.

Minti bre, ca daca stiai barbut adevarat de la tziganii de care faci mishto degeaba, nu faceai ca Tariceanu si Vladecu, sa scoti bani din joc si sa ajungi iar la pirnaie … nu stiai si nu stii nimic … decit un lucru care ma intereseaza GENERIC : cita shpaga i-ai dat lui Alessandro Buttice, un fel de mafiot militzian din Catania de mina a treia, legat un pic cu Mafia Siciliana via Berlussconi, da’ nu ca Pillieri, cind a venit la “ZGIRCI” in Delta pe 20 Septembrie 2006 – dupa ce ti-a onorat invitatia , ca tot ii dadeai cu generozitate la Bruxelles mita fara numar, prin fundatiile de le tinea Cristi Unteanu, marele nimeni oculto-galactic impreuna cu Vladescu si RSC-Asesoft-Teamnet, ca alea cu Logic mai usor cu pianu’ pe scari.

Nu este extrem de relevanta informatia da’ da’ bine la palmares – socheres merundo” … cit i-ai dat shpaga lu’ „Buttice muistu’ cu batista la el” cind a veni la cershit in Delta ? ca asta nu face pirnaie ca are acoperire diplomatica data de Regina U.K. si de Toni Blair si multi altii ))))

Zi bre “prala” ca oricum e la „mishto” … “cyumydaptu ando muy te dilearaptu pho tan” daca zici pa’ bune, ca daca nu, esti si tu un alt Luchi la shto’ degeaba.

Vezi cu plamini’ si cu tzigara ca tot iti place versuri :

– „Vrei Rică, să joci barbutu?”
Dar el tot făcea pe mutul.
Una, cum dădea să-l frece,
a ţipat – că era rece!
Şi când a sosit Salvarea
din el mai ardea… ţigarea.

Zi bre SOV, ca nu e pentru mine ca nu-mi trebe’, e pentru posteritate (un fel de posterior cu vorbe de istorie) :

CITA SHPAGA ADEVARATA I-AI DAT BRE LU’ BUTTICE ? … ca doar nu te-ai facut ca pierzi la barbut ca ala nu stia nici barbut nici daca e fata sau baiat … un fel de Scheele ca nici el nu stie diferenta la sexe ci doar la mita

P.S.

Scuze am uitat ce era cu molifta.

Simbata am fost nash, am botezat un baietzel extraordinar de simpatic, si inainte de botez am mai facut o Molifta – respectiv am scuipat de trei ori si m-am lepadat din nou formal la Biserica de DIAVOL.

Cind m-au sunat Luni de la DNA sa ma duc sa dau cu pixu’ in dosaru’ EADS, a doua zi, cica ca martor, m-am tot gindit daca sa ma duc cu un avocat sau cu un Popa, sa le faca o molifta …. ca poate se leapada si ei de Dracu’ si de SOV si de Buttice si de perversu’ de Scheele