DNA-FBI şi “Bursucul Veninos cu Şoriciul cel Mai Gros”
Astăzi cu Adrian Severin (H2O) despre Patriotism, Corupţie şi Ruşine (PCR)
Adrian Severin – Răul Absolut

severin_pauker_pantiusa_nastase_nica_timofte_tariceanu_vladescuCitind ce scrie Adrian Severin despre DNA si FBI si cum îi dă ordine ambasadorului SUA din “Patriotism” Corupt şi fără Ruşine mi-am adus aminte de un comentariu pe care l-am scris pe Blogul Domnului Tismăneanu în 2011, referitor la călăul Pantiuşa pe care l-am cunoscut cînd eram foarte tînar, “Răul Absolut”. Îi multumesc Domnului Tismăneanu pentru răspunsul la comentarii şi pentru onoarea a mă fi găzduit pe Blogul Domniei Sale.

Dragos Riscanu spune:

Tatiana Brătescu, fiica Anei Pauker, a relatat că tânărul Pantiuşa a făcut lucruri cutremurătoare. “Pantiuşa a fost un personaj sinistru. În ce măsură am aflat odată la o beţie a acestuia. Atunci a povestit cum, comsomolist tânăr fiind, urmărea culacii şi popii. I s-a spus că popii ţin o şedinţă într-un bordei din stepă. Atunci el s-a dus repede acolo – în Ucraina era – şi nu ştiu dacă i-a somat sau nu să iasă, dar a acoperit bordeiul cu pământ şi i-a omorât prin sufocare. Pe noi ne-a cutremurat de-a dreptul. Asta era în stare”.

Bodnarenko-Pintilie a fost pensionat în 1963. Fiica sa adoptivă afirmă că a fost pensionat la cerere. “…Era foarte bolnav. Era bolnav de inimă, a făcut vreo patru preinfarcte, era bolnav de plămâni. Puşcaria i-a făcut numai rău, nu bine.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Gheorghe_Pintilie

L-am cunoscut pe Pantiusa in anul 1968/9 si am baut de citeva ori ceai cu el.

Eram elev in clasa a VIII-a la I.L. Caragiale, coleg de banca si bun prieten cu Andrei (Fozo) Gongearuk fiul lui Piotr Gongearuk (in cartea de telefon Petre Petre).

Familia Petre Petre (Gongearuk) locuia pe strada Londra nr. 8.

De multe ori de la scola mergeam la Andrei acasa sa invatam sau sa discutam despre Sarmanul Dionis, Edgar Allan Poe sau ce credeam noi ca ne identifica drept un fel de ginditori. Mai vorbeam citeodata pe soptite si despre glorioasele fapte de arme ale unui individ maruntel ce aparea in prag de seara la prietenul sau Piotr pentru a bea o ultima votca insotita de un autentic ceai rusesc facut la samovar, sa tot fie prin anii ’68-’69.

Mie povestile spuse de Andrei despre ceea ce au facut tatal sau si Pantiusa (individul maruntel batrinel dar mereu pus la punct proaspat ras si ordonat in tinuta), atit in puscarie la Doftana, cit si dupa, mi se pareau oarecum exagerate (cum sa omori un om aflat intr-o celula lovindu-l cu ranga in cap … cum sa torturezi un om pina la moarte spinzurindu-l de testicole …), dar intelegeam ca dupa cele suferite in puscarie la Doftana, orice act de cruzime parea orecum justificat – atit puteam sa inteleg atunci.

Pantiusa pleca de acasa dimineata cam pe la ora 10, (cred ca locuia pe Andrei Muresan) si ajungea deobicei pe Londra 8 cam pe la ora 18. Era deja foarte baut dar se tinea intodeauna foarte bine. Piotr il servea cu ceai (ocazie cu care am baut si eu ceai cu Pantiusa de citeva ori) si nu prea multa votca, dupa care chema o Volga neagra care il lua pe taciturnul personaj si il conducea acasa.

Periplul se repeta aproape in fiecare zi. Era un fel de rutina. Am inteles mai tirziu ca Pantiusa se oprea pe parcursul celor aproape doi kilometri (cred ca de fapt distanta e mai mica) de mai multe ori la diferite cunostinte unde se bucura de alimentarea zilnica cu “combustibil”.

Inteleg ca dupa cum spunea fiica sa adoptiva in 1963 era foarte bolnav …. noroc cu celebrul conservant care a reusit sa ni-l tina viu pina in 1985 pentru a avea onoarea sa mai ingropam un mare (maruntel la stat) general.

Va multumesc pentru cele ce le scrieti si inteleg cit de greu este sa ti scrii propria viata din perspectiva unei noi intelegeri. Numai cine a trait printre ei si i-a cunoscut poate intelege ce curaj trebuie sa ai sa revezi din unghiuri diferite o perioada care desi nu a avut numai rele a fost marcata de raul absolut.

Cu deosebit respect

Dragos Riscanu


Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

„Adrian Severin s-a declarat revoltat că apa de la robinetele din Bucureşti ar avea o concentraţie nepermisă de hidrogen, doi atomi la doar unul de oxigen”

Adrian Severin se declară revoltat ca DNA si FBI colaboreaza in formula atomica unu la unu si ca Laura Codruta Kovesi indrazneste sa se ia de niste nemernici dintre care el este unul dintre cei dintai.

„Intr-o lume in care Romania este tot mai putin influenta, un roman influent nu este acceptat”, a sustinut europarlamentarul social-democrat. El deplinge suveranitatea in curs de disparitie a bandei de tilhari, in general auto-denumiti politicieni patrioti, si dezastrul care va face sa devenim TOTI egali in fata legii si a justitiei, si ei eventual sa se duca unde le este locul de drept „euro atlantic”.

“Rep.: Domnule Severin, sunteţi ascultat de servicii?

A.S.: Nu cred. Dacă m-ar fi ascultat le-ar fi mers mai bine; şi lor, şi ţării. Pe deasupra, dacă ar fi auzit ce am spus eu, ar fi putut depune mărturie că am sacrificat totul spre a-mi servi ţara. Aşa, nici măcar de mărturia lor nu am parte.” Aist nepot a lu’ “mamasha” Ana Pauker chiar ca e un mare pui de dac … noroc ca nu a sarit singur in sulite daca tot se considera cel mai viteaz dintre draci.

Adrina Severin doreste sa dea lectii de chimie si alte discipline si serviciilor, si FBI si DNA, asa ca incepe cu FBI pe care il trimite in “baraci” pe teritoriul amercian, la ambasada SUA. Este în interesul SUA să clarifice urgent acest aspect” ii explica Adrian Severin, Ambasadorului SUA care se pare ca nu stie care sunt interesele SUA si nici cine este Adrian Severin – Răul Absolut, sau ce a mai ramas din el.

Cine este Adrian Severin – nepotul Anei Pauker

Eugen Cristescu fostul sef al serviciilor secrete se destainuia in celula la Vacaresti, dupa ce a fost inchis de Ana Pauker si Ghizela Vass astfel asistate de Pantiusa si Gongearuk : “Comunistilor nu le este frica de nimic, decit de adevar” – “moartea lui Eugen Cristescu se datorează sclerozei cardiovasculare, iar cadavrul nu prezintă nici un semn de violenţă” Act de deces. nr.607, din 13 iunie 1950 eliberat de spitalul central al Penitenciarului Văcăreşti,

Ana Pauker si Ghizela Vass au venit in Romania după 1945, in vederea eliberarii românilor de la Bucureşti „de sub jugul lui Iuliu Maniu şi Brătianu”.

Acestea au apelat la Eugen Cristescu pentru a prelua informatorii Sigurantei in vederea compromiterii, judecarii si condamnarii lui Maniu si Bratianu, si pentru a ii folosi ulterior in cadrul Securitatii, drept informatori impotriva fostilor colegi si prieteni.

Doi dintre cei mai marcanti colaboratori ai Sigurantei si Securitatii au fost Mircea Ionescu-Quintus, si Dan Amadeo Lazarescu (tatal vitreg al lui Calin Popescu Tariceanu – un alt mare PCR ist). Mai toti urmasii calailor comunisti si securisti, au trasaturi comune, un fel de amprenta “genetica” comportamentala : fura, mint, nu au rusine si nici frica decit de adevar.

Dupa cum putem constata Adrian Severin este un exponent de frunte al Raului Absolut in varianta democratica, anti americana anti justitie, pro coruptie, aroganta si prostie.

Tin sa ii multumesc pe aceasta cale, pentru cele mentionate in scrierea de tot ridicolul pe care a binevoit sa ne-o dedice noua si americanilor, pentru faptul ca datorita lui, Laura Codruta Kovesi incepe sa imi fie de-a dreptul simpatica – cel putin ea nu provine chiar din cea mai neagra gaura a istoriei noastre si mai colaboreaza si cu americanii sa ii bage la pushcarie pe PCRistul Adrian Severin si generatia lui de calai.

Kovesi dacă vă dau americanii cetăţenie şi pasaport, astfel încît să vă poată proteja în faţa călăilor şi asasinilor vechi şi noi, nu ezitaţi să acceptaţi, merită şi pentru voi şi pentru noi.

Decît să sclavagim la patrioţi ca Severin, la prădători ca Microsoft şi la corupţi ca Buttice şi Scheele, şi să ajungem toţi de rîsul lui SOV, că doar toţi ne doresc numai tot binele din lume, mai bine le trădăm patria şi intresele şi lucrăm cu FBI pînă va trebui să ne ascundem, toţi trădătorii de ţara lor, pe plăji pustii pline de palmieri undeva în Florida sau/şi California … sau îi ascundem pe ei pe plajă la Jilava, Codlea (păcat că Văcăreşti a fost depolată), etc., că le aduce Mazăre palmieri fără număr.