ADEVĂRUL MICROSOFT “MATA HARI CUNOSCUTĂ SUB NUMELE DE LAURA CODRUŢA KOVESI vs. BLACK CUBE”

kovesi_microsoft-logoMICROSOFT o adulează !

SUA o premiază !

Franţa o decorează !

Israel o spionează !

Cristoiu o denigrează !

Băsescu, Udrea, Bica o “demaschează” !

Coldea o BINOMEAZĂ !

Audiaţi de DIICOT „Este vorba despre Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, celebri pentru că au făcut denunţurile la DNA în mai multe dosare penale, printre care şi Microsoft.

Au mai fost audiati procurori DNA, care lucrează cu Laura Codruţa Kovesi. Totodată, mai apare numele lui Galf Farghi, coordonatorul celor doi israelieni de la distanţă, prin mijloace tehnice.”

http://www.stiripesurse.ro/bomba-in-dosarul-de-spionaj-al-efei-dna-ce-personaje-cunoscute-au-audiat-procurorii_1145726.html

UN STAT MAFIOT ÎN CARE MATA HARI E PRIMA

Conform studiilor facute de Basescu si unicei experiente sau/si experientei unice, pe care acesta o detine, astazi Romania a evoluat dupa un deceniu de lupta impotriva coruptiei condusa de Laura Codruta Kovesi, din diferite pozitii de maxima forta, intr-un STAT MAFIOT.

Coldea a jucat si inca joaca un rol deosebit de activ, alaturi (impreuna) cu LCK pentru protejarea MICROSOFT – VINTU – UE.

Sutele de milioane din frauda, coruptie si crima organizata astfel spalate in conturi off shore in toata lumea (Lazlo Kiss, IanTaylor – Delaware, Vanuatuu, etc.) au fost investite in trafic de arme si alte materiale si substante ilegale (ex. Victor Bout), pentru multiplicarea profiturilor si posibil pentru finantarea unor interese asociate gruparilor teroriste, astfel incit atit SUA, NATO cit si Israel sunt obligate sa intervina.

Serviciile (SRI – SIE) se bat intre ele pentru putere, bete fiind deja ce cita putere si bani au acumulat din mitele MICROSOFT – VINTU, ca UE a luat nu a dat, decit protectie via Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Giovani Kessler si multi altii.

DNA se bate cu DIICOT, si Procurorii Sefi se acuza, se aresteaza si acum se ancheteaza reciproc, incit partenerii nostri se intreaba cu cine oare s-au asociat si la ce ….

CE PARTENERI MAI PUTEM NOI FI … ŞI CU CINE

MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – VINTU fura miliarde, spala banii cu Claudiu Florica, Dragos Stan, Dinu Pescariu si altii, in timp ce LCK ii lasa in libertate si cu toti banii la ei … sau banii nu mai sunt la ei ? ….

MICROSOFT (VINTU) – RSC – MEDIST (Vladescu) – ASESOFT – TEAMNET (Ghita), fura milioane din fonduri publice si UE, astfel protejati si promovati de Coldea, Maior si LCK.

MICROSOFT – MAIOR – COLDEA – KOVESI devin subiect de gluma pentru Marcel Lehel (GUCCIFER) si serviciile secrete din Rusia.

Obama acuza Rusia de spionaj si manipulare politica, Trump invita Rusia sa spioneze, Rusia spune ca Marcel Lehel spioneaza, Maior fuge Ambasador in SUA, LCK – Coldea, ramin pe redute sa apere MICROSOFT (VÎNTU – VLĂDESCU – GHIŢĂ).

AMERICA S-A SĂTURAT

FBI a preluat controlul investigatiilor in Dosarul Microsoft, avind in vedere performantele de rabdare si manipulare atinse cu maxim curaj de cea mai curajoasa femeie din Romania.

FBI crede ca LCK este cea care a protejat si promovat Microsoft impreuna cu alte entitati, in timp ce acestia corupeau pe toata lumea mai rau chiar decit VINTU, asociatul “din umbra” al MICROSOFT.

LCK este o maestra desavirsita in arta “jocurilor si combinatiilor informativ operative” la fel cum sunt si Coldea, Vintu, Vladescu, Ghita si alti parteneri si protejati ai acesteia.

Directorii Microsoft Romania, care “lucrau” cu Claudiu Florica, Dinu Pescariu, Dragos Stan, sunt chemati de procurorii DoJ – FCPA in SUA sa dea cu subsemnatul.

“LA CEL MAI ÎNALT NIVEL” S-A SĂTURAT

Black Cube este o companie de elita la nivel mondial in domeniul spionajului, care cistiga foarte multi bani din subcontractare pentru guverne si mari corporatii.

Acestia nu isi permit sa actioneze pe teritoriul nici unei tari aliate, fara sa obtina toate aprobarile necesare unor astfel de actiuni.

In contextul in care infractiuni comise pe teritoriul unei tari aliate aduc prejudicii si altor entitati, de exemplu NATO, SUA, Israel sua/si altele, astfel de aprobari pot fi obtinute de la entitati care protejeaza interese la nivel global.

De la cine au primit o astfel de aprobare Black Cube si care sunt obiectivele pe care aceasta le are in Romania si de ce este LCK pomenita in aceasta poveste, probabil ca nu vom stiu cu siguranta niciodata, dar putem gindi cu mintea noastra.

ISRAEL S-A SĂTURAT

Mecanismele statului mafiot, astfel patronate de institutii de forta corupte si protejate de o justitie strimba si criminala, au ajuns sa puna in pericol investitii facute in Romania de cetateni israelieni, care desi deosebit de vigilenti, au fost pina la urma atrasi in tot felul se scheme de indivizi de teapa unor Truica, Andronic, Printul (inchipuit) Paul si multi altii, in frunte cu Tariceanu si camarila lui.

Nu cunoastem toate amanuntele “tranzactiilor” Ferma Baneasa si altele, dar suntem convinsi ca israelienii si-au luat toate masurile de precautie, in conditiile in care au dat mita, sa nu isi piarda banii si sa se duca si la inchisoare.

Se pare ca nu a fost suficient, pentru ca in fapt mecanismele cu care s-au confruntat i-au luat prin surprindere, drept care au actionat in consecinta.

CLAUDIU FLORICĂ – DINU PESCARIU AUDIAŢI

Ce legaturi poat exista intre mituitorii si spalatorii de bani din frauda MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – RSC –MEDIST – ASESOFT – TEAMNET si LCK.

Pe cine sau/si ce apara LCK de fapt, cind este atit de « saritoare » in cazurile Florica, Pescariu, Stan, Moldoveanu si altii, sau in fapt se apara pe ea, in primul rind.

Urmaresc oare Black Cube sa expuna ilegalitati comise de LCK – Coldea, astfel incit sa ajute la dezmembrarea mecanismelor care au facut din Romania un stat mafiot, membru NATO si UE.

Ce stim cu siguranta este faptul ca LCK, a semnat mai multe Rezolutii in anul 2011 (Dosar 654/P/2011) in totala ilegalitate si lipsa de competenta, pentru a proteja Microsoft (Vintu) si pe asociatii acestora Tariceanu – Vladescu – Ghita (Coldea – Maior) si ca in prezent aceasta tergiverseaza intentionat investigatiile, incepute de DNA pe 5 Septembrie 2005.

Procurorii care ancheteaza MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – RSC –MEDIST – ASESOFT – TEAMNET, sunt obstructionati si manipulati de LCK astfel incit acestia nu pot nici dupa 11 ani de investigatii, in cazuri de fraude evidente si exhaustiv probate, sa respecte Constitutia si Legea, contribuind astfel la « dezvoltarea » statului mafiot, astfel atacat in prezent de FBI, Black Cube si altii.

MATA HARI E ŞANTAJATĂ … DE TOATĂ LUMEA … CĂ ARE DE CE

Procurorul Claudiu Dumitrescu a fost numit de LCK Sef Sectie 2 DNA in 2013, acesta fiind un infractor dovedit, vezi Dosar 216/P/2005 « instrumentat » impreuna cu Irinel Paun, pentru protejarea MICROSOFT, SRI (VINTU), MAI (ARTPOLESCU, RSC – MEDIST (VLADESCU).

LCK, a continuat ulterior in anul 2011 « instrumentarea » facuta de Claudiu Dumitrescu – Irinel Paun la comanda lui Vintu – Tariceanu – Vladescu, pentru a facilita si proteja extinderea retelei initiale cu noi participanti MICROSOFT, SRI (VINTU), MAI (ARTPOLESCU, RSC – MEDIST (VLADESCU).- ASESOFT – TEAMNET (GHITA), de data aceasta la comanda lui Coldea si Maior.

LCK incearca din rasputeri sa se salveze, dar nu prea reuseste pentru ca sunt prea multi cei care stiu, inteleg si pot proba faptul ca infractiuni comise, inainte ca ea sa vina in Bucuresti, de Microsoft – Vintu – Coldea – Vladescu – Blaga, au fost protejate si promovate timp de zece ani de cea mai curajoasa infractore din Romania, adusa la Bucuresti chiar de Blaga, omul lui Vintu.

REVENIM LA CEREREA ANTERIOARĂ : DEMISIA !