ADEVĂRUL MICROSOFT „Tăriceanu – Vlădescu – Ghiţă – Blaga (MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – RSC – MEDIST – ASESOFT – TEAMNET) se duc la închisoare … unde îi aşteaptă „ARHITECTUL” VÎNTU !”

tariceanu_vladescu_olteanu_ghizela”Această caricatură de stat de drept i se datorează, integral, lui Traian Băsescu.  SRI și DNA au pus la cale decapitarea unei alte instituții, DIICOT. Descrierea pe care a făcut-o corespunde perfect statului mafiot, nu statului de drept. De aceea i-am cerut președintelui Klaus Iohannis să facă precizări. El a spus că totul funcționează perfect.

Avem deficiențe majore în cadrul puterii judecătorești și președintele pare că plutește în sfere din care nu vede realitatea. Alegerile ar putea schimba asta.”, a spus Tăriceanu la Antena 3.

TĂRICEANU NU MAI POATE … OLTEANU – VASS – LĂZĂRESCU

Tariceanu este nasul lui Olteanu, care este neporul lui Gisela Vass (sora Anei Vass), care a venit cu tancurile rusesti Divizia Tudor Vladimirescu, si i-a preluat de la Siguranta Statului (Eugen Cristescu) pe informatorii PNL Dan Amadeo Lazarescu (sotul mamei lui Tariceanu) si pe Mircea Ionescu Quintus care nu „a(u) avut puterea sa refuze Securitatea”.

La Tariceanu si Olteanu nici nu s-a mai pus problema, atit timp cit din palma Securitatii, preluate dupa 1989 de VINTU, ei si toate familiile lor au mincat pe indestulate decenii intregi, cam de cind a venit Kominternul condus de Gisela Vass, sefa de la Moscova a lui Plesita si Carlos Sacalul.

TĂRICEANU SE DUCE LA BULĂU … şi suferă săracu’

Si nu e obisnuit saracu’ asa cum e VINTU, ca la bulau nu se poarta papion si „manere” elegante, si ei „pui de daci” nu stiu cum e viata alta decit aia pazita la privilegii fara numar de Securitate, si VINTU – MICROSOFT.

TĂRICENE FII BĂRBATĂ, CA DOAR TE-AI PUS CU BĂSE !

Statul MAFIOT,  nu este „facatura” lui Basescu, este facatura lui Tariceanu, Vladescu, Nicolaescu, Blaga, Boureanu, etc., si a lui VINTU, si a „sistemului ticalosit” preluat de la Nastase si dus pe culmi nebanuite in asociere cu DNA (Irinel Paun, Caludiu Dumitrescu, Dorut Tulus, etc.), Delegatia UE (Jonathan Scheele, Onno Simmons, Giorgio Ficarelli, Alessandro Buttice) si a Microsoft (Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si alti Evanghelisti).

Nu Basescu a luat si incurajat mita si pirateria Microsoft, Tariceanu, Vladescu, Nicolaescu, Blaga, Toma Zaharia, Radu Timofte, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu si multi altii, care au pus umar la umar sa o astepte pe Kovesi cu Coldea si o mare supriza, „coruptie cit sa dai la tot mapamondul” … si le-au dat, de i-au scos din casa sa vina sa faca curatenie in partea asta de periferie (mahala) a Imperiului euroatlantic.

TĂRICENE DU-TE ÎN VACANŢA DE VARĂ … CĂ E ULTIMA

Pe Bogdan Olteanu nu il mai poti lua si nici pe Vintu, asa ca poate te duci cu Vladescu, Blaga si Nicolaescu, ca nici cu Andronic nu mai ai cum si nici cu multi altii de se gudurau pe linga tine cind aveai Guvernul, DNAul si pe toti la picioare mai putin pe VINTU, nu prea mai ai nici o sansa.

Poate il inviti pe Bill Gates si pe Corina Cretu, la tine la Mamaia, ca tot va iubiti si va respectati cu Bill Gates dincolo de orice imaginatie … alta decit conturile off shore, umpulte de Microsoft si spalate cu grija materna de Vladescu si Lazlo Kiss si Geofrey Taylor, partenerii lui Viktor Bout, traficant de arme si de droguri (dosarul Armamentul Botos – Nastasiu – Ciurea).