Editorial

Scandalul MICROSOFT – RSC – MEDIST – EADS – SIEMENS

Dragi cititori,

dragos-hotaran-ifabo2001Sunt editorul acestui site si va aduc la cunostinta ca am luat decizia sa public incepind din data de 17 Noiembrie 2014 un editorial referitor la ceea ce este numit de catre “formatorii de opinie” SCANDALUL MICROSOFT – EADS – SIEMENS.

Am asteptat sa treaca alegerile pentru a nu ii “obliga” pe cei interesati, intr-un fel sau altul, de acest subiect sa se grabeasca sa spuna ca este o actiune politica, chiar daca este evident ca jaful comis timp de un deceniu a fost extrem de transpartinic.

Intr-un fel il plagiem pe Domnul Sorin Ovidiu Vintu, care la rindul Domniei Sale a luat aceiasi decizie, dar la un nivel mult mai inalt avind in vedere competentele si experienta Domniei Sale (www.sov.ro).

Noi ne vom limita la competentele si experientele pe care le-am acumulat in ultimii 25 de ani atit in domeniul IT cit si al luptei impotriva coruptiei, si vom continua sa citam in continuare din ceea ce publica DNA, si din ceea ce publica si alti “analisti” mai mult sau mai putin informati sau/si “motivati”, cu interpretarile de rigoare.

Parafrazind, cititorii nostri nu sunt mai inteligenti decit ai lor dar vor fi mult mai bine informati, singura noastra motivare fiind expunerea acelui adevar ADEVARAT.

Cum ar fi spus Noam Chomsky, toti vor sa lupte impotriva coruptiei, ceea ce de fapt este cel mai usor de facut : nu mai participati la coruptie !

Cu drag si pe curind,

Dragos Riscanu

P.S.

Veti fi astfel informati referitor la aportul decisiv pe care inalti functionari ai Uniunii Europene si l-au adus si continua sa si-l aduca la succesul operatiunilor criminale initiate de Bill Gates si Steve Ballmer in scopul imbogatirii personale si a celor care ii sustin in deplina cunostinta de cauza.

Veti fi dezamagiti sa aflati ca actele de coruptie comise de catre cei numiti si de multi altii inca nenumiti au fost initiate, promovate si protejate inafara tarii de catre profesionisti internationali astfel incit cei care sunt mentionati pina in prezent nu reprezinta decit „cozi de topor”, in frunte cu Adrian Nastase.

Veti intelege in ce masura efectele distructive in timp ale acetor jafuri depasesc cu mult sumele vehiculate, chiar daca vorbim de multe miliarde.

Ne vom intreba cum este posibil, atit timp cit toti ne asigura ca ne vor tot binele din lume (SUA, UE, SRI, DNA, partenerii strategici Microsoft, Siemens, EADS, etc.), tarii noastre, intreprinderilor noastre, familiilor noastre si noua tuturor cetatenilor acestei tari, ca astfel de tilharii sa poata fi perpetuate in deplin secret mai mult de un deceniu.

Ne vom intreba de ce am fost tradati si de catre cine si cine a beneficiat de raul incomensurabil facut noua, si vom incerca sa raspundem cu probe si argumente acestor intrebari… si multor altora.

Dragos Riscanu