Editorial

Pe Kovesi si Coldea „Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie” … ravasit, ticalosit, corupt si foarte Securist cu „acoperitii” din magistratura si din presa … „Probleme au fost tot timpul cu DNA.”

„Moda arestarilor e o pasiune a sefilor ca sa-si mai ia un mandat la DNA sau mai stiu eu unde. Astfel de abordari va face un deserviciu institutiilor, le va decridibiliza

Noi ne vulnerabilizam pe zi ce trece. Noi puteam discuta: hai sa discutam sa terminam cu acoperitii din magistratura. Stiti care e motivul pentru care am cerut sa se scoata cele 3 milioane de dosare ale fostei Securitati? Pentru ca ele erau folosite de unii din SRI sa santajeze. Ei, cei care au fost acoperiti functioneaza in continuare. La presa – aici iau declaratia lui Maior de buna. Deci asta e o alta problema, pentru ca cel care l-a avut pe acoperitul din Justitie poate primi telefon chiar de la ofiterul lui. Cum a fost in cazul lui Ponta dosarul Megapower. Ponta a scos doi din dosar, altul l-a gratiat Iliescu.”

Dezinformarile si manipularile marca Ponta sunt preluate si operate de Kovesi, Coldea si Microsoft plus „acoperitii” din dotare cu deosebit succes la zi, si in legea lor „ravasita”.

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-19853234-traian-basescu-despre-florian-coldea-codruta-kovesi-livia-stanciu-din-sila-nu-sun-sunt-artizanii-acestui-mod-ravasit-face-justitie.htm

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-19852021-livetext-traian-basescu-invitat-b1.htm

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi Coldea, Paun, Tulus si Pop i-au scos pe toti din Dosarul Microsoft si ne-au bagat pe noi la “ratiuni de stat”, si acum si pe voi la plata prostiei colective.

Colecteaza Kovesi Coldea Microsoft !

Studiu de caz : Cum este Microsoft acoperit si rasplatit de acoperitii din magistratura si presa sau “Kovesi si Coldea in Saptamina Patimilor teroriste si in Sila de Microsoft in Postul Pastelui“

Teroristii striga teroristii ! Kovesi Coldea nu atacati Microsoft ca e vaca sacra, mielul blind si gaina cu oua de aur de la Cornu, Vanuatu si Strehaia … mai bine dezinformati-ne si manipulati-ne si continuati sa colectati.

Luni, 6 Aprilie 2015, 16:23  Explozie la sediul Microsoft din Atena

Luni, 6 Aprilie 2015, 19:54  Microsoft ajutor de la statul Roman

Radiografia Dezinformarii “Microsoft – Siemens – EADS”

La 7 mai 2012, Dan Nica a fost învestit ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în Cabinetul Ponta I, funcţie deţinută până la 21 decembrie 2012. Începând cu aceaşi dată, este ministrul pentru Societatea Informaţională în Guvernul Ponta II până în martie 2014.

In luna iunie 2012, Siemens sesizeaza DNA si prezinta probe legale referitor la acte de coruptie, frauda, albire de bani si crima organizata comise de proprii angajati in complicitate criminala cu Microsoft si inalti demnitari romani, astfel protejati in cunostinta de cauza de Laura Kodruta Kovesi ai alti procurori.

In Septembrie 2012 Laura Codruta Kovesi pleaca la Brussel sa reprezinte Romania la Parlamentul European si lasa dosarele Microsoft – Siemens – EADS lui Daniel Morar care incepe sa faca curatenie, avind in vedere ca nu mai primea ordine de la Lulutza si de la Coldea. Astfel Daniel Morar isi semneaza condamnarea la excluderea din mafia binoamelor pe care le investiga in frunte cu Kovesi – Coldea + Maior – Ghita + Nastase – Nica + Tariceanu – Vladescu, ++++++.

Astfel grupul infractional Maior – Coldea – Nica – Kovesi – Ponta – Artopolescu – Tariceanu – Hotaran – Cocos – Niro, etc. incep sa se teama ca in urma presiunii externe si datorita faptului ca Daniel Morar nu mai poate fi controlat, cum se practicase pina atunci de Coldea prin intermediul lui Kovesi, in baza invocarii unor „ratiuni de stat”, in „interesul national” si care sunt obligatoriu a fi administrate „secret de stat”, risca sa se duca direct la pushcarie, acestia pun mina de la mina sa o aduca pe Kovesi inapoi sa ii protejeze si sa se protejeze de rigorile legii si sa mai ravaseasca impreuna justitia inca o tura de vreo 3 ani si prelungiri de inca vreo 5 ani. Kovesi vine repede inapoi.

In perioada aprilie – mai 2013, se negociau la singe numirile (trocurile) pentru functiile de conducere in Parchete. Miza cea mai mare era DNA unde a fost preferata de toata lumea buna – Florian Coldea + Elena Udrea + Presedinte = Kaura Codruta Kovesi.

Astfel Mafia preia de fapt controlul Justitiei. Incepe razboiul intre Mafii ! vin alegerile, vin banii, vin comisii rogatorii, vin procurori de la OLAF, Munchen, DoJ-FCPA, e multa treaba de facut si nu mai e loc decit pentru o singura Mafie avind in vedere ca Ponta va fi Presedinte, Maior Prim Ministru, Ghita Primadona si restul functie de prostie, nemernicie, tilharie, banditism si alte criterii de selectie.

Inscenarile judiciare in vederea exonerarii infractorilor pot incepe !

„Era ministru Dan Nica. A venit la mine mi-a spus că nu mai avem de ce să prelungim, să tot plătim, să tot plătim. Presiunea a fost foarte mare să ştiţi, am făcut un grup cu ministerul Telecomunicaţiilor, SRI, am discutat, am negociat şi am plătit varianta reziduală.” Victor Ponta nu specifica cind a venit Dan Nica la el in perioada 7 mai 2012 – 5 iunie 2013 cind a fost facuta sesizarea la DNA.

Dan Nica care impreuna cu Adrian Nastase au initiat si au pus la punct sistemul ticalosit de jefuit sute de milioane impreuna cu Microsoft si altii, devine brusc impreuna cu Ponta si SRI (Maior – Coldea), o data cu venirea lui Kovesi deosebit de ingrijorat de soarta tarii astfel tilharita de Microsoft – Siemens – EADS si decid sa de denunte … dupa un scenariu indelung planificat impreuna cu Kovesi.

Putem presupune avind in vedere ca “presiunea a fost foarte mare” si prezenta eficienta a SRI definitorie, ca decizia a fost luata in jurul datei de 16 mai 2013.

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 276 din data 16 mai 2013 a fost publicat Decretul Presedintelui Romaniei nr. 483/2013 pentru numirea in functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit Decretului Presedintelui, d-na Laura Codruta Kövesi se numeste in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 ani.

“În luna septembrie a anului trecut, o ştire zguduia România: 9 foşti miniştri prejudiciaseră bugetul României cu peste 60 milioane de EURO prin cumpărarea supraevaluată de licenţe MICROSOFT. Dosarul a fost deschis de DNA la sesizarea Corpului de Control al Guvernului făcută în 5 iunie 2013. Câteva săptămâni mai târziu, Guvernul României acorda un ajutor de stat pentru Microsoft de 5,06 milioane de Euro.”

Dupa cum putem constata, scenariul imaginat de cei mentionati, include continuarea infractiunilor in urma garantarii protectiei de catre Kovesi si Coldea.

Dan Nica, Vasile Blaga, Claudiu Florica, Dan Pescariu, Ovidiu Artopolescu, Siviu Hotaran si tot restul in frunte cu Microsoft, mai putin Udrea si Pinalti au ajutat si ajuta DNA dupa planul stabilit cu doi ani in urma, astfel incit vorba lui Nastase, care si el e “disparut”, am ajuns intr’adevar sa “avem o tara corupta fara corupti”. Atunci cind coruptii se denunta ca sa ramina cu banii si libertatea, DNA poate shoma, ceea ce si face cu mare gratie si eficienta, atunci cind nu mai pune de cite o inscenare judiciara sau manipulare mediatico – politica.

Astfel daca mai zici ceva despre acesti infractori foarte periculosi, care ne-au jefuit ziua in amiaza mare, acum dupa ce DNA tocmai i-a curatat si i-a facut de noi, risti sa te dea in judecata pentru calomnie si sa fii gasit vinovat de propria-ti prostie. Trebuie sa intelegem ca Kovesi si Coldea fac legea si ravasesc justitia dupa cum vor ei, si sa aplaudam.

A spune ca Microsoft in asociere criminala cu cei mentionati ameninta, distrug, fura, manipuleaza, corup, albesc bani si ii investesc in trafic ilegal de fiinte si produse deosebit de periculoase, si ii lichideaza pe cei care indraznesc sa pomeneasca de adevar, lege si justitie, inseamna ca esti anti american si ca terorizezi Microsoft si pe cei care ii apreciaza, protezeaza si ii platesc pentru “binele” facut.

Hotul striga hotul, teroristul striga teroristul ! Microsoft si asociatii acestuia fac parte din categoria a doua.

Explozie la sediul Microsoft din Atena luni, 6 Apr 2015, 16:23

„O bombă a explodat luni în faţa sediului companiei Microsoft din Atena, provocând pagube materiale, însă nu s-au înregistrat victime, a informat Athens News Agency, preluată de DPA (ANA-DPA).”

Intreaga presa a preluat stirea, pe care o redau desi nu am reusit sa o gasesc pe sursa mentionata ANA – DPA. Nici nu mai conteaza daca incidentul s-a produs sau este doar relatat, efectul fiind acelasi – Microsoft este victima unor acte de terorism !

„O bombă … dispozitivul incendiar utilizat a fost construit din două canistre cu gaz… însă nu s-au înregistrat victime … Este a doua oară în trei ani când birourile Microsoft din capitala Greciei au fost vizate de atacuri de acest gen” …

… adica desi in fapt nu s-a intimplat nimic, Microsoft este victima cu repetitie a unor acte teroriste de talie
internationalo mondiala … un fel de rapirea din Serai si Ommar Hayssam vs. Florian Coldea … unde Kovesi asteapta ajutorul de la statul Roman pentru Microsoft care vrea binele tarii „Investim de aproape 18 ani în România (in mita, frauda, piraterie, terorism si propaganda n.a) şi viziunea noastră este să fim liderul tehnologic şi partenerul de încredere pentru viitorul ţăriine zice Kostas Loukas Directorul General Microsoft.

Va garantam ca veti fi ce lider si partener vreti pentru „ţară„, atit timp cit Kovesi si Coldea vor conduce destinele ţării si ale companiei teroriste Microsoft, care este victima a doua canistre de benzina numite bombe in timp ce distrugerile „nucleare” pe care le provoaca ţării se numesc “ecosistem” de crima organizata, care multiplica indicele tilhariilor, jafurilor si coruptiei institutionalizate.

Microsoft este victima unor acte de terorism, comise de autori necunoscuti !

Nu este nevoie sa darimi cladirea sau sa ucizi oameni pentru a genera frica, incertitudine si dubiu este suficient sa le furi casele, sa le sabotezi frinele si motoarele sa ii ameninti si shantajezi si sa lucrezi cit mai coordonat cu SRI si DNA.

Nu este permis sa folosesti nici o forma de violenta cu sau fara canistre sau alte tipuri de explozive, cu sau fara pixuri de procurori si militieni tortionari „albi” sau si „rosii”, cu sau fara victime fizice si/sau psihice, pentru a determina orice fel de decizie sau/si reactie a oricarei persoane legale sau/si naturale : de frica, de aparare, de presiune, de renuntare, de disperare, de teroare.

Violenta si terorismul genereaza violenta si terorism … si daca nu le genereaza, le inventam noi, sa avem „just temei” sa ne victimizam ! … si sa primim un ajutor de stat cit mai consisitent … ca asa suntem noi Microsoft, cei mai mari luptatori impotriva pirateriei, crimei cibernetice, tilhariei, jafului, coruptiei si terorismului in asociere glorioasa cu partenerii nostri strastegici SRI si DNA 

Suntem categoric victimele unor acte de terorism comise de autori probati si cunoscuti,  Microsoft, SRI, MAI|, DNA, OLAF, RSC, Medist si multi altii !

Nu este permis sa folosesti nici o forma de violenta cu sau fara canistre sau alte tipuri de explozive, cu sau fara pixuri de procurori si militieni tortionari „albi” sau si „rosii”, cu sau fara victime fizice si/sau psihice, pentru a determina orice fel de decizie sau/si reactie a oricarei persoane legale sau/si naturale : de frica, de aparare, de presiune, de renuntare, de disperare. De ce oare sunt toti terorizati de DNA, SRI, Microsoft ? Cind ei doar ne apara de pirati, de teroristi, de hoti si de orice incalcare a legii si a drepturilor pe care le avem in deplina egalitate cu toti ceilati semeni ai nostri, siuntem toti egali cu Kovesi, Coldea, Bill Gates si multi altii (dar nu prea multi).

Cine seamana vint culege furtuna !

Vrei sa scapi de terorism nu ai decit sa nu participi ! …

Asta fac Kovesi, Coldea si Microsoft .. joaca in Saptamina Patimilor rolul de victime ale unor autori necunoscuti … ei fiind teroristi dovediti.

Saptamina Patiminilor Kovesi – Coldea : “Everybody’s worried about stopping terrorism. Well, there’s a really easy way: stop participating in it.”  Noam Chomsky