Editorial

Microsoft amanta lu’ Cocos … DNA pe urmele unei povesti de amor nebun

In urma eforturilor investigative pe care DNA le face de zece ani, am aflat in sfirsit de la Elena Udrea ca Microsoft este amanta lui Cocos.

Cocos isi tinea amanta in cadouri scumpe constind in contravaloarea a zeci de mii de licente pentru computere care nu exista si lua de la gura copiilor, saracilor, bolnavilor si batrinilor sa-i dea amantei sale Microsoft.

Cocos isi mintea cu nerusinare sotia, si facea imprumuturi fictive ca sa poata da mita la guvernanti sa ii determine sa il ajute sa-ti tina amanta Microsoft, prin plati off-shore.

Udrea are de ce sa fie invidioasa, ca Melinda Gates, mama amantei are mai multe genti Vuitton si mai multi pantofi si masini si avioane decit Udrea si Bica la un loc.

Acum Bica e la inchisoare si Udrea trebuie sa traga ponoasele in urma unei amante lacome, si unui sot prea potent. Mama amantei isi ride de Udrea, dar Udrea a vorbit deja cu Armani sa-i faca niste tinute sexy de nu are nimeni la Tirgsor, nici macar Bica.

In acest timp DNA incearca sa vada cine a mai participat la orgiile si perversiunile financiar corupte in cei zece ani de cind amanta Microsoft se pare ca o dadea la toata lumea, mai dihai decit pe centura, si nu numai lu’ Cocos cel pricopsit cu neveste care sunt amante si amante care sunt neveste si tot asa cit cuprinde …

Nuti cu mitea ei … auzi ce imaginatie are muierea, cica Amanta = Microsoft … de’ fiecare gindeste functie de experienta si caracter… hotu’ ca hotu’, Microsoft ca Amanta, Cocos ca Melinda, etc.

Asteptam sa vedem daca DNA reuseste sa identifice si alte cupluri celebre pe linga Castor si Pollux, Romulus si Remus si Cocos si Bill Gates.

DNA ce spuneti de, Corina Artopolescu si Ovidiu Artopolescu, Paula Apreutesei si Silviu Hotaran, Ionut Lopatan si Nicoleta Bulgaru, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita, Sorin Ovidiu Vintu si Catalin Voicu si multi altii si altele captivi in pozitii si contorsiuni cum numai frauda extrema, combinata cu pirateria eterna, coruptia si terorismul international le pot genera si regenera in anii in care DNA studiaza fenomenul din punct de vedere stiintific si antropologic.

Pe linga aceste cupluri, Cocos si puicuta lui Microsoft sunt doar niste gingase pasarele …