Editorial

KOVESI vs. OLAF vs. DoJ

Doamna Kovesi, va acuzam public de favorizarea unor infractori deosebit de periculosi si de folosirea unor mijloace de teroare si tortura folosite de Securitate, si din cele raportate de Amnesty International, de catre CIA in colaborare cu Microsoft.

Tortura psihica, amenintarile, tergiversarile si manipularile judiciare operate de DNA timp de zece ani impotriva unor romani care nu au facut decit sa isi slujeasca cu credinta patria (vezi certificate ORNISS), sa creeze opere recunoscute international a fi de valoare universala, si sa se opuna tiraniei fraudei, pirateriei, coruptiei, crimei organizate si terorismului practicat de Microsoft si de catre asociatii acesteia, reprezinta acte la fel de grave cum sunt si cele mentionate in raportul Amnesty International si in Raportul Final si recomandarile OLAF.

OLAF va acuza direct, in cadrul Raportului Final, de acte ilegale deosebit de grave comise in perioada in care ati fost Procuror General si in perioada in care sunteti Procuror Sef DNA, si in primul rind de inselarea deliberata a institutiilor UE, referitor la fraude si ilegalitati evidente comise in continuitate si agravare incepind din Ianuarie 2005 pina in prezent, in detrimentul si prejudiciul UE si al Romaniei, si in favorizarea Microsoft si a asociatilor acestora.

Departamentul de Justitie al SUA va finaliza in curind anchetele pe care le fac, si vor ajunge la concluzii mult mai grave in cele ce privesc actiunile ilegale pe care continuati sa le comiteti cu determinare si agravare in favoarea Microsoft si a asociatilor si protectorilor acestora.

Am fost acuzati ca intreprindem actiuni diversioniste in detrimentul securitatii si interesului national, si ca denigram nemotivat si ilegal companii care sunt astazi acuzate de OLAF de fraude extrem de grave, inclusiv Microsoft.

Ati protejat si continuati sa protejati Microsoft, RSC si alti infractori deosebit de periculosi, in timp ce sunteti laudata de interese si cu mijloace obscure manipulate de entitati nelegitime, ajungind pina la ridicol, de exemplu : Micul Guccifer a penetrat sute de site-uri doar datorita capabilitatii sale de a ghici parolele, Microsoft a dat gratuit RSC software in valoare de miliarde de dolari, Vladescu nu stie ca a dat la SRI si MAI, pe gratis, software in valoare de miliarde de euro, cind RSC nu angaja nici un programator, dvs. nu stiti ca actele de coruptie sunt de competenta DNA si dati rezolutii ca toate dosarele care privesc pe Microsoft si asociatii acestora sa fie inchise definitiv.

INCETATI TORTURA SI TEROAREA ! nu ne este frica nici de Microsoft, nici de DNA, nici de SRI si nici de CIA sau alte si alti tortionari si teroristi mai mult sau mai putin stingaci si penibili, atit timp cit am sustinut si sustinem ADEVARUL.

Vom reveni … in speranta ca macar veti reusi sa cititi Raportul OLAF … e in engleza