Editorial

Kovesi despre tine a furnizat Coldea – SRI informatii lui Basescu si lui Ponta, cind ai fost numita la „troc” cu Bica ? … ca acum erai tu la mititica …

SRI a furnizat informaţii despre Alina Bica şi lui Traian Băsescu şi lui Victor Ponta. Însă, ei nu au ţinut cont de ele. În acest caz, se poate vorbi despre infracţionalitate.”,a spus Orban la B1 TV…

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Infractionalitatea cui, a lui Coldea ca a mintit Comisia Parlamentara, sau/si a lui Basescu si Ponta ca au numit doua infractoare notorii, pe Bica si pe Kovesi, in pofida informatiilor primite de la SRI ?

Sau SRI a dat informatiile, dar le-a dat selectiv … sa iasa cistigatori KoCo …

“Judecătorul Cristi Danileţ, membru CSM, conturează un tablou al sistemului judiciar din România şi susţine că o problemă importantă în România este faptul că cetăţenii nu au acces la Justiţie, la informaţie”, scrie Avocatura.com.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Bica facea retrocedari “hard” de miliarde cu Udrea si Cocos, si Kovesi face cu Coldea retrocedari “soft” de miliarde (mult mai multe) cu Gates si Hotaran – Microsoft, EADS si Vladescu si Ghita RSC/Medist – Asesoft-Teamnet, si multi altii/altele …

Legea o face si o aplica KoCo … in uralele “sondorilor” de opinie platiti din mitele de la Microsoft si a unor jurnalisti corupti “fara granite” … de ce Bica si nu Kovesi, de ce Maior si nu Coldea, de ce … Guccifer si nu Gates, de ce … Pentru ca KoCo nu isi pot pune catuse unul alteia sau/si invers.

 E ATIT DE SIMPLU !


 

Judecătorul Danileţ subliniază faptul că oamenii nu ştiu ce au voie şi ce nu au voie să facă, nu ştiu ce se va întâmpla cu ei dacă vor încălca o lege.

“Legile nu sunt publice. Ele aparţin Statului, legile sunt editate de către Stat, de către Monitorul Oficial, însă ele sunt vândute, inclusiv instituţiilor publice. Sunt vândute. Deci ele nu sunt publicate în mod oficial, de către Stat, la liber, şi să poată fi cunoscute de către populaţie”, spune Danileţ.

“De aceea, cred că trebuie să găsim, cumva, alternative. Şi, oricum, societatea se juridicizează foarte mult. Cred că nu există domeniu care să nu fie reglementat legal. Astăzi deja a devenit o imposibilitate să mai cunoşti legea. Inclusiv judecătorul nu mai cunoaşte, astăzi, legea. Şi atunci, îmi pun problema, şi eu şi alţi colegi de-ai mei, cum am putea să îndrumăm oamenii. Ce să facă, să nu încalce legea?”, mai spune membrul CSM.

http://www.obiectiv.info/bomba-traian-basescu-si-vitor-ponta-au-fost-informati-de-sri-in-cazul-alinei-bica_67890.html

http://www.obiectiv.info/declaratia-incendiara-a-unui-membru-csm-judecatorii-nu-mai-cunosc-legea_67902.html