Editorial

Kovesi, Coldea, Sebastian (chiţ, chiţ, chiţ), Vladescu, Artopolescu, Hotaran, Aurul (licentele) si Americanii (Microsoft) … si monopolul crimei organizate !

Cumnatul lui Ponta adus cu duba la DNA Prahova, urmat pe picioare(le) lui de Ghita (chiţ, chiţ, chiţ), si mai urmeaza …sotia, cumnatul (cumnatului, adica fratele sotiei si avortul nereusit al mamei), in timp ce Alin Cocos ii cinta in celula lu’ una dintre mamele lui vitrege, si tatal nu stie inca sa puna cintecul pe partitura la DNA … un fel de corul surdo-mutilor, dirijat de Kovesi si Coldea si multi mascati x 14 locatii + DNA Ploiesti.

Cum o fi la statia DNA Ploiesti sa ii anchetezi pe Ghita, Cosma si pa’ Cumantu’, cind la DNA Central Bucuresti nu are nimeni curajul, de zece ani si mai bine, sa anchteze niste infractori de, frauda fonduri EU, piraterie, amenintari cu moartea, si alte tilharii dovedite cu acte in regula inca din 2004 ? … , respectiv Sebastian Vladescu, Ovidiu Artopolescu, Corina Artopolescu, Silviu Hotaran, Florian Coldea, George Maior si vreo 20 de procurori si judecatori corupti, tortionari si teroristi care si-au adus prinosul la protejarea, amplificarea si promovarea organizatiei criminale initiate de Microsoft in asociere cu Sebastian (Vladescu + Ghita), SRI, MAI si promovata prin toate mijloacele ilegale posibile de DNA si alte multe alte institutii de la Guvern in jos ?

Ceea ce se intimpla este doar circ de cea mai proasta factura, prezentat drept o alta mare victorie a democratiei DNA – SRI “În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.(MAI n.r.)” Comunicat DNA..

Atit timp cit SRI si MAI, asociati cu infractori deosebit de periculosi comit ilegalitati flagrante si foarte grave, si sunt protejati si promovati de DNA, tot ce intelegem din ceea ce se intimpla este ca acestia actioneaza orhestrat, coordonat si deosebit de eficient pentru a extermina competitia pe care un puternic grup infractional o face eforturilor SRI, MAI si DNA de a monopoliza piata crimei organizate si a infractiunilor in detrimentul fondurilor pubice si private si in prejudiciul intregii societati.

DNA, SRI si MAI vizeaza controlul absolut al “democratiei” de bilci – carnaval – iarmaroc – circ si a puterilor Presedintelui intru eterna glorie a lui Kovesi si Coldea ! … in loc sa isi dea demisiile pentru ilegalitatile comise acestia isi aresteaza fostii asociati deveniti prezenti concurenti … sa cistige cei mai buni ) … adica profesionistii adevarati la amenintat, torturat, tilharit si tembelit intregul nostru mandru popor