Editorial

Kovesi Coldea „Procuroarea lui Vantu, asasinata” Procurorii Microsoft huzuresc ! … desi unii vor fi audiati pentru participare la favorizarea crimei organizate finalizate prin asasinat (ex. Irinel Paun) … urmeaza Doru Tulus si altii, din gashka de de la DNA care ajuta Microsoft + SRI + MAI plus Vintu Vladescu Vosganian Voicu etc. sa isi faca legea contra mita !

Procuroarea lui Vantu, asasinata. Autor: A. Dumitrescu, Redactor Publicat: 13:35

http://www.stiripesurse.ro/procuroarea-lui-vantu-asasinata_954473.html

Procuroarea care in 2003 extindea acuzatiile din dosarul FNI si asupra lui Sorin Ovidiu Vantu ar fi fost asasinata prin otravire. Dosarele care il priveau pe Vantu i-au fost luate, iar omul de afacere nu a fost urmarit penal in dosarul FNI, cu toate astea moartea suspecta a Luminitei Sega a fost pusa de sotul acesteia pe seama interesului pe care si-l daduse pentru a face lumina in dosarele lui Vantu.

Procuroarei lui Vantu i se face rau in sediul DNA, unde ajunsese sa lucreze, in anul 2005. Un an mai tarziu, dupa spitalizari repetate, interventii in tara si in strainatate, Luminita Sega moare. Sotul sau, desi declara ca are suspiciuni privind otravirea sotiei sale nu incuviinteaza realizarea unei autopsi. Un dosar penal este deschis, insa singura declaratie de la dosar este cea a fratelui procuroarei. Ancheta decurge fara sa se stranga probe importante la dosar – nu se fac probe toxicologice complete in ciuda faptului ca Luminita Sega este exhumata, nu se iau declaratii martorilor, sotului, medicilor, iar in final dosarul este clasat. Insa la inceputul acestui an dosarul a fost redeschis. Judecatorul Mihail Udroiu de la Tribunalul Bucuresti a redeschis dosarul mortii procuroarei Luminița Sega si a hotărât audierea Ioanei Vlas, a procurorilor de la parchetul General și DNAși efectuarea unei noi expertize toxicologice. In aceasta perioada procurorii au decis sa audieze SUTE de medici si personal medical care au fost implicati in tratarea Luminitei Sega la diferite spitale. Toti vor fi chemati in calitate de martori sa fie audiati, informeaza Romania TV.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Irinel Paun, Nicoleta Bulgaru, Florin si Viorica Costiniu, Monica Pop, Doru Tulus si multi altii, toti sunt procurorii si judecatorii lui Vintu Vladescu Vosganian Voicu Artopolescu si ai celor care au bani sa plateasca niste magistrati infractori din ce in ce mai scumpi, puternici si nemernici, in frunte cu Laura Colduta Kovesi si Florian Coldea !