Editorial

Kovesi – Coldea nu veti reusi sa ne exterminati! PROTESTAM impotriva actelor criminale pe care continuati sa le comiteti ! DEMISIILE !

“Mai întâi i-au luat pe comunişti, dar pentru că nu eram comunist, nu am protestat. Apoi i-au luat pe evrei, dar fiindcă nu eram evreu, nu am protestat. După aceea i-au luat pe catolici, dar pentru că nu sunt catolic, nu am protestat. Şi când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să protesteze.” Martin Niemöller, pastor german Protestant astfel citat la Yad Vashem (Muzeul Holocaustului de la Ierusalim).

Ati amenintat-o si continuati sa o amenintati si santajati pe Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga, si sa o obligati sa va ascunda ticaloseniile comise incepind din anul 2005, si sa va protejeze asociatii care la rindul lor va ameninta si va santajeaza, astfel reusind sa ne amenintati, torturati si exterminati prin intermediari.

Ati promovat procurori corupti (Claudiu Dumitrescu, Tiberiu Nitu – slugile lui Ghita si Doru Tulus – sluga lui Ioan Rus) care va fac “jocurile si combinatiile”, si folositi metodele teroriste consacrate ale Securitatii si ale gruparilor mafiote.

Binomul Coldea – Kovesi foloseste SRI – DNA in scopuri personale si criminale ! … si pentru protejarea Microsoft si a asociatiilor acesteia.

Urmeaza sa protestam public in sprijinul Doamnei Procuror Sef Serviciu sub deviza :

SALVATI-O PE MIHAELA MORARU, SALVATI-L PE NELU NEACSU !

Noi nu urmeaza sa ne supunem ordinelor primite de la criminali si asasini asa cum sunteti obisnuita sa faceti fara nici o rezerva, si nici nu urmeaza sa ne retractam afirmatiile sub teroarea amenintarilor cu moartea si altor presiuni facute timp de un deceniu asupra noastra, a familiilor si pritenilor nostri.

Va desfidem sa respectati legea !