Editorial

KOVESI a cui esti bre, a lu’ SECURITATE-SRI, a lu’ SUA, a lu’ MICROSOFT sau esti chiar de capu’ tau ? … ca atunci e chiar grav rau de tot …

“Din ”surse beton pe care mi le asum”, Kovesi a fost numită procuror şef al DNA la intervenţiile venite din SUA, spune CTP. ”Laura Codruţa Kovesi a fost numită procuror şef al DNA la insistenţele Departamentului de Stat al SUA şi al Ambasadei SUA la Bucureşti. S-a negociat cu cuţitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut. Cum poate această Elena Udrea să vină şi să spună că ea a insistat ca Laura Codruţa Kovesi să fie acceptată de Victor Ponta?”, a anunţat CTP la B1 TV.”

Ce nu intelege CTP[1], dar inteleg Kovesi si Udrea este ca cele doua afirmatii nu sunt contradictorii ci dimpotriva complementare.

Daca SUA o vrea pe Kovesi, este normal sa o vrea si Basescu via Udrea, si este normal sa nu o vrea Ponta si cu Ghita, deci din nou arbitreaza Coldea.

O scurta prezentare in atentia marelui analist CTP si a celor avizati :

Exista o confuzie deliberat generata de experti in manipulare mediatica si propaganda cum sunt Microsoft, Bechtel si altii, temeinic analizata de Foreign Policy si prelauta de media nationala[2], referitor la atributiile si activitatile ambasadorilor americani in promovarea politicilor de stat in contradictie cu sprijinirea marilor corporatii pentru obtinerea de profituri posibil bazate pe acte de frauda si coruptie. Bechtel este prezentat drept studiu de caz.

In Romania, Bechtel ne-a lasat fara autostrada “de asfalt”, dupa ce au luat 64 % din bani si au livrat dupa ani intirziere 16 % din autostrada. Ambasadorul Mark Gitenstein a participat la negocierea in urma careia s-a ajuns la acest compromis, dezastruos.

In Romania Microsoft ne-a lasat fara autostrada “virtuala IT”, pentru ca entitatile corupte, servile si iresponsabile (SIVECO, Totalsoft, RSC, Netconsulting, UTI, Medist, Asesoft, Teamnet, etc.) nu pot fi considerate decit ceea ce sunt, niste companii sub acoperire operate pentru fraudarea fondurilor publice in complicitate cu Microsoft si altii.

Ambasadorul Mark Gitenstein lauda Microsoft si ne indeamna sa lucram cit mai strins cu acestia, avind in vederea ca si fiul sau lucreaza la Microsoft chiar in timp ce Microsoft este anchetata pentru coruptie in SUA de catre DoJ-FCPA.

Kovesi iese repede si lauda Microsoft, si primeste titlul de cea mai curajoasa femeie din Romania, in timp ce Coldea se lauda singur in filmulete facute de SRI in ridicarea in slavi a Securitatii si a curajului lui Coldea[3]. Deci avem doi curajosi astfel sustinuti de SUA.

Un curajos de moda veche, operator de inchisori secrete unde se practica tortura degeaba, ca sa ajunga Presedintele SUA sa isi ceara scuze si sa zica ca nu mai fac, in timp ce curajosii nostri colaboratori tac milc si ne fac de risul lumii.

Si o curajoasa de moda mai noua care face politiie politica de dragul lui Coldea degeaba, ca sa ajunga OLAF sa puna Romania pe MCV si sa faca Rapoarte Finale si Recomandari care arunca in derizotiu atit SRI cit si DNA.

Adica curajosi inutili la vreun bine, dar extrem de performanti la produs dezastre, dar puternic sustinuti de ei insasi si cei care ii vor asa cum sunt : niste fanfaroni, servili si gata de orice nemernicie – vom publica in curind documentele care probeaza, din toate punctele de vedere, acuzele pe care le facem.

Ghita si Ponta au luat controlul mai multor activitati printre care cele mai profitabile sunt constructii si IT. Ghita este in prezent un critic acerb al corporatiilor multinationale in primul rind in domeniul IT, si vrea sa faca el un partid “de tineri” asa ca el pentru Ponta asa ca si Ponta, care sa sustina monopolizarea pietelor, si sa impuna regulile mafiei Ghita-Ponta-Maior-Coldea-Kovesi tuturor fie ei locali, nationali sau/si multinationali.

Aici intervine liberul arbitru al celor mai curajosi din Romania = femeie + barbat, care isi zic mai bine ne dam cu americanii (ceea ce fie spus e mult mai bine decit orice alta alternativa) si poate ne iarta trecutul si ne promoveaza mai departe, neintelegind nici ei ca americanii, cu exceptia administratiei Bush care a avut motive temeinice sa faca un rabat la democratie pentru a isi putea apara tara in conditii de razboi neconventional, este singurul aparator adevarat al democratiei.

Kovesi si Coldea nu au facut nimic altceva toata viata lor decit politie politica, coruptie si jaf, pina cind au venit americanii si i-au obligat pe Siemens, Microsoft, EADS si restul sa respecte legea si sa uite de coruptie ca nu mai tine.

Astfel datorita americanilor, Kovesi si Coldea si-au reinventat obiectul muncii lor de “oamenii cei mai curajosi” si se lauda pe la televiziunile lor si mai cumpara reclama pe ici colo cu bani negri de la unii ca Cocos si Niro, sa dea bine in poze.

Americanii ii sustin de complezenta pina ii vor inlocui, ceea ce se pare ca se va intimpla in foarte curind tocmai din cauzlele expuse mai sus.

Americanii au gresit si au facut dovada ca au puterea extraordinara sa recunoasca si mearga inainte pe drumul binelui indiferent de costurile prezente si cele viitoare dind astfel un exemplu istoric de ce inseamna sa iti respecti principiile, in timp ce la noi nimeni nu vrea sa recunoasca si toti vor sa mearga inainte pe drumul raului indiferent de costurile prezente si viitoare.

Vehicolul Coldea – Kovesi tocmai a intrat in coliziune cu “locomotiva america”, iar axa Kovesi – Coldea este de fapt un fel sirma de rufe … foarte murdare.

Kovesi cred ca esti fiica ploii si ai ramas a nimanui, poate a altui parchet care sa ancheteze nenorocirile pe care le-ai facut cind erai si tu a lu’ cineva …

 

[1][1]http://www.stiripesurse.ro/dezvaluirea-serii-laura-codru-a-kovesi-a-fost-pusa-la-dna-de-departamentul-de-stat-al-sua_946107.html

[2][2] http://www.realitatea.net/tunurile-de-miliarde-date-de-bechtel-in-europa-de-est-ambasadori-americani-acuza-i-de-mita_1622718.html

[3][3]http://www.comisarul.ro/actualitate/incredibil/sri-a-realizat-un-film-in-care-arata-ca_354384.html