Editorial

DNA de LUX din insula Saint AŞTEAPTĂ mită, investighez la domiciliu – NU percepeţi greşit, manualul de citire şi percepţie se găseşte la Kovesi cea curajoasă!

Dragos Riscanu - Silviu Hotaran

Cursul normal al vieţii, dintotdeauna, este acesta : dacă te bagi în troacă (căcat) te mănîncă porcii.

Procurori DNA sunt acuzaţi că au pus botu’ la “borcanu’ cu miere”, după cum spuneau bătrînii Securişti, şi după cum practică mai tinerii lor urmaşi, în tot felul de locaţii exotice, exclusiviste şi atent monitorizate de “specialişti” în protecţie apropiată.

Bani (milioane) în numerar la sacoshă, curve de lux (adică plătite cu mii de euro ziua), vacanţe (numai 5 stele), porno petreceri (fără număr … de participanţi) în locaţii exotice (cu nume care încep toate cu Sfîntul) şi exclusiviste (adică cu camere de luat vederi şi în toaletă) şi mai tot ce încape în manualele de shantaj, se pare că sunt preocupări care fac parte din arsenalul de lucru al procurorilor DNA… astfel abil infiltraţi în vederea investigării amănunţite şi veşnice a unor cazuri atît de complexe, încît se confundă pîna la simbioză infractorii cu investigatorii.

Cine investighează pe cine, cine conduce ancheta şi cît de “amănunţit”, sunt întrebări la care numai Kovesi ne poate răspunde astfel încît să nu percepem greşit.

SRI + Kovesi + DIICOT nu au cum să ştie, ce ştie toată lumea de ani de zile, care bine’nţeles percepe greşit fraternizarea infractorilor cu investigatorii … sau e invers ? nu mai cred că sensul mai contează cînd direcţia e toată greşită !

Microsoft organiza anual tot felul de “team building”, în locaţii exotice şi discrete, unde îşi invita cei mai de preţ “colaboratori” pentru a le da posibilitatea să se cunoască mai bine, Ghiţă cu Socol, Florică cu Artopolescu şi mulţi alţii şi altele … veneau (contra cost) şi multe alte secretare şi colaboratoare închiriate cu ziua de la companii de foto modeling … pe bani tîlhăriţi de la sănătate, educaţie şi din buzunarele idioţilor plătitori de taxe, care percep greşit relaţia SRI – DNA.

Vom reveni … la greu, mereu !