Editorial

„Codruţa Kovesi, ţie nu-ţi pute?!”
nu Maestre nu ii pute, ca e obisnuita cu propria-i halena international glorificata si national institutionalizata …

„Codruţa Kovesi, ţie nu-ţi pute?! Sau poate, ca şi-n cazul Elenei Udrea, ai făcut-o dinadins ca să pută?”, scrie Cristoiu pe blog.

„Instituţiile de forţă, cele cu care Traian Băsescu a lovit în dreapta şi-n stînga, s-au pus la dispoziţia noului Stăpîn, cu cătuşe cu tot.” Ion Cristoriu 26 Februarie 2015

Maestrul Cristoriu crede ca mama si sora lui Ponta sunt anchetate la comanda politica, la fel cum si Elena Udrea este executata tot la comanda politica de mecanismele (KoCo) pe care pina mai de curind le aceasta/acestia le controlau via Basescu-Blaga-Coldea-Kovesi.

Fiecare dintre noi suntem liberi sa interpretam in fel si chip faptele si probele facute publice de catre DNA in celebrele “breaking news”, in contextul evolutiv al dementei generale abil intretinute de ziaristii sub acoperire si de postacii de serviciu.

Interesant este ca indiferent cine si in ce fel este anchetat, in numitor comun se remarca din ce in ce mai pregnant faptul ca Kovesi si Coldea fac in fapt ce vor ei, cu singura conditie de a fi “politically correct” si extrem de oportunistic “Regele a murit, Traiasca Regele! “.

Nu Maestre, nu ii pute nimic lui Kovesi … , doar orgolilul nemasurat nu ii da liniste si face si ea saraca dinadins dupa mintea ei si vechiul dicton “add insult to injury” adica mai pe romaneste “prostu’ pina nu’i fudul nu’i prost destul !” sa poate sa iasa si ea cit mai in fata si sa sperie lumea … ca cica „frica naste respectul” … cine stie ce o fi invatat, si ce isi mai aminteste si ea sarmana, in afara de injuraturile obligatorii pentru jucatorii mediocri cu mingea de basket.