110 Minute cu Kovesi – 15 Ani cu DNA  

“Asistăm la un festival disperat al inculpaților”Eu NU sunt inculpat  ! 

O acuz public, pe Procuroarea Șef DNA Laura Codruța Koveși că minte, falsifică și distruge probe, manipulează investigații, comandă tortură psihică și fizică, distruge companii și vieți și în general nu respectă nici o lege, în contextul în care a fost și este asociată cu infractori deosebit de periculoși, legături pe care le neagă (Sebastian “Sebi” Ghiță) sau le protejează (Lucian “Luci” Onea). 

Pentru început vreau să fie cît se poate de clar că suntem parte civila și vătămată în mai multe dosare deschise în anii 2003 (21/P/2006) și 2004 (85/P/2011) și instrumentate de DNA, respectiv de procurorul Mihaiela Moraru Iorga, pînă cînd aceasta a fost revocată și ulterior suspendată de șefa DNA Laura Codruța Koveși, pentru că a îndrăznit să refuze în a mai participa la abuzurile comise de aceasta și grupul infracțional căruia îi aparține. 

Laura Codruța Koveși este o infractoare dovedită care nu trebuie ascultată pentru că nu știe decît să mintă. Orice alt criteriu de referință este structural greșit.

codruta_kovesi-cuza

 

Cu probele pe masă !

Fac aceste afirmații în baza probatoriului pe care îl avem după după 15 ani de investigații, sute (poate mii) de ore de audiențe la DNA și alte parchete și secții de poliție, sute de interviuri, mii de pagini scrise și sute de răspunsuri de la instituții din țară, din SUA și din Uniunea Europeană. Mihaiela Moraru Iorga știe foarte bine despre ce vorbesc și poate confirma, cu condiția să nu fi fost suficient de terorizată astfel încît să tacă.

Mihaiela Moraru Iorga nu este Lucian “Luci” Onea sau Mircea “Portocală” Negulescu, acesta fiind și motivul pentru care “Luci” o trimite în judecată pe Moraru la “ordinul” lui Koveși, și nu Moraru pe Koveși și organizația torționar – teroristă pe care o patronează (vorbesc din proprie experiență).

Am constat că nici un jurnalist prezent la “festivalul” de minciuni (clarificări ale adevărului juridic), ridicol grotesc (știu că nu știu că am știut cînd nu am știut …) și prostie crasă (discontinuitate logică), ținut de Koveși în admirația (hilară) a unora ca Rareș Bogdan, nu a pus o întrebare de bun simț : Faptul că Lucian “Luci” Onea a anchetat-o și trimis-o în judecată pe Mihaiela Moraru Iorga mai poate reprezenta altceva decît o nouă acțiune ilegală în scopul de a teroriza o nouă “țintă” a mașinii de distrus oameni, inclusiv cei care i-au devenit din servanți “supuși” ditamai “fetișurile”.

Maestrul Cristoiu a făcut o bună analiză a celor spuse mai cu jumătate de gură de Mihaiela Moraru Iorga la Antena 3, referitor la ilegalitățile flagrante comise cu maximă iresponsabilitate (sau cu certitudinea că este protejată pentru orice infracțiune) de către șefa ei care neagă în masă orice acuze care o privesc (ba chiar și pe alții).

Datorită abuzurilor și ilegalităților flagrante și exhaustiv probate comise de Preacurata și Preacinstita Codruța Koveși in anul 2011, am fost obligați să ne judecăm cu Microsoft și Comisia UE în Curtea de Primă Instanță de la Luxembourg, proces ce urmează a fi reluat peste cîteva luni în baza unor probe și informații noi care probează exhaustiv ilegalitățile și abuzurile comise de către acest exemplu de “probitate” și “profesionalism” cu lacrimi în ochi atunci cînd vorbește despre ce a făcut EA la DNA.

Ce a făcut Koveși la DNA ?

A distrus familii, cariere, companii și oameni fie ei vinovați de orișice fapte penale prevăzute și pedepsite în codul penal sau total nevinovați.

În codul penal, pe care Koveși, atît cît îl cunoaște nu îl repsectă, nu sunt prevăzute tortura psihică sau/și fizică, șantajul, manipularea, mita și corupția, jaful și tălharia în asociere cu organizații criminale internaționale care defilează sub egida unor Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, etc., avîndu-i port drapel pe unii ca George Maior, Florian Coldea, Sebastian Ghiță și alți prieteni prezenți și trecuți ai cucuveauamov.

Unul dintre dosarele noastre (21/P/2006) este in atentia Procurorului General SUA și FBI – FCPA mulțumită lui Gabriel Sandu, care nu știm încă cum a ajuns să ia cunoștință de el și altul (85/P/2011) este în atenția Uniunii Europene cu care ne vom mai judeca odată muțumită teroristului – torționar Laura Codruța Koveși.

Inutil de menționat 

Laura Codruța Koveși și grupul de teroriști din care face parte, a făcut și continuă să facă tot ce le stă în putință, și încă dețin întreaga putere, pentru a ne compromite, distruge financiar, economic, social, familial și în final pentru a ne anihila.

În prezent, după revocarea procurorului Mihaiela Moraru Iorga, accesul la studierea și copierea dosarelor în care suntem parte vătămată ne-a fost interzis și toate cererile noastre legitime și legale au rămas fără răspuns.

Dosarele conțin documente deosebit de compromițătoare pentru Koveși și pentru cei cu care aceasta a transformat o instituție a statului de drept într-o unitate de elită și exterminare a tuturor criticilor ce îi vizează pe ei și pe patronii lor.