ADEVĂRUL MICROSOFT – MAFIA MICROSOFT „TĂRICEANU FURĂ, MINTE, SPALĂ BANI, PIRATEAZĂ ŞI IA MITĂ DE LA BILL GATES în timp ce DNA BUCUREŞTI VEGHEAZĂ !”

MAFIA MICROSOFT  (TĂRICEANU – VLĂDESCU – GHIŢĂ s.a.) este cunoscută şi dovedită începînd din anul 2004, dar continuă să opereze nestigherită datorită protecţiei oferite de DNA Bucureşti.

DNA Bucureşti continuă să protejeze MAFIA MICROSOFT !

2002 – SRI – MAI primesc gratuit software pentru Spitale in valoare de 250.000 EUR, furat de Microsoft in parteneriat cu firmele lui Sebastian Vladescu asociate cu Tariceanu (Medist – Leader High Tech – RSC).

2004 – SRI – MAI si alte Spitale sunt informate ca utilizeaza ilegal software furat.

2004 – Primul Ministru Calin Popescu Tariceanu este informat referitor la ilegalitati deosebit de grave de frauda fonduri publice si UE, piraterie, coruptie si crima organizata, comise de Microsoft in asociere infractionala cu Sebastian Vladescu si multi altii.

2005 – SRI – MAI si toti clientii MAFIEI MICROSOFT continua sa utilizeze ilegal software furat, incurajind si promovind ilegalitati flagrante si exhaustiv probate.

2005 – Vasile Blaga comanda MAI sa aplice POLITIE POLITICA, pentru a proteja MAFIA MICROSOFT, devenita ulterior Dosarul MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS.

2005 – Tariceanu il promoveaza pe Vladescu Ministru de Finante

2005 – Vladescu cere ajutorul Rpimului Ministru si al Procurorului General Ilie Botos, pentru a exonera crimele MAFIEI MICROSOFT,  si pentru a invinui in baza unor probe ticluite si fabricate victimele crimelor comise in continuitate.

2005 – MAI confirma faptul ca a primit de la Microsoft via RSC software probat a fi fost furat, dar considera ca furtul a fost facut de cei care au creat in fapt softul, respectiv partile vatamate.

2006 – DNA Bucuresti, ancheteaza cu MAI si exonereaza MAFIA MICROSOFT

2006 – OLAF (Alessandro Buttice) vine in Romania sa ia MITA, pe care o primeste in Delta Dunarii – Lebada Crisan.

2006 – OLAF exonereaza MAFIA MICROSOFT, in secret si in colaborare cu DNA – Politia Bucuresti.

2007 – Tariceanu il decoreaza pe Bill Gates, pentru serviciile aduse in promovarea MAFIEI MICROSOFT, si pentru zecile de milioane mita din jaf.

2008 – OLAF este informat de noi probe referitor la MAFIA MICROSOFT, dar continua sa protejeze infractiuni probate si deosebit de grave.

2009 – Comisia UE este informata de crimele comise de MAFIA MICROSOFT. Comisia UE apara Microsoft si asociatii acestora, in pofida legii si a probelor de la dosar.

2010 – George Maior este informat de la Bruxelles de asocierea la MAFIA MICROSOFT a infractorului Sebastian Ghita. George Maior continua sa protejeze MAFIA MICROSOFT, care astfel continua si ea sa prospere sub protectia DNA – PICCJ.

2011 – Comisia UE este data in judecata de unele dintre victimele probate ale MAFIEI MICROSOFT, pentru protejarea si favorizarea acestora.

2011 – Curtea de Apel confirma faptul ca SRI – MAI si multe alte Spitale folosesc ilegal software furat. Decizia este motivata in anul 2012.

2012 – PICCJ (Laura Codruta Kovesi – Monica Pop) comit mai multe ilegalitati pentru a TICLUI CONTRA PROBE si pentru a ajunge la concluzia ca faptele comise de MAFIA MICROSOFT, sunt prescrise, inainte de publicarea motivarii deciziei Curtii de Apel. Ordonanta PICCJ este comunicata MAFIEI MICROSOFT, dar nu si partii vatamate.

2012 – OLAF incepe o noua ancheta referitor la MAFIA MICROSOFT, bazata pe aceleasi documente si probe in baza carora au exonerat in 2006.

2012 – OLAF vine la DNA Bucuresti pentru a investiga.

2012 – Ordonantele emise de PTMB si PICCJ sunt infirmate, anchetele redeschise si dosarele conexate la Dosarul 85/P/2011

2013 – Laura Codruta Kovesi devine Procuror Sef DNA. Anchetele sunt din nou manipulate in vederea protejarii MAFIEI MICROSOFT.

2014 – OLAF identifica mai multe fraude comise de MAFIA MICROSOFT, si solicita returnarea banilor si anchetarea de catre DNA a companiilor MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET si altele.

2015 – DNA Bucuresti refuza sa dea curs solicitarilor legale si legitime ale partilor vatamate si continua sa protejeze MAFIA MICROSOFT.

2016 – DNA Bucuresti este mintita in continuare de Directorii Microsoft, si de alti infractori printre care Vladescu Ghita Tariceanu, dar nu se sesizeaza.

2016 – DNA Brasov il trimite in judecata pe Tariceanu pentru MINCIUNA

2016 – DNA Ploiesti il trimite in judecata pe Ghita pentru CRIMA ORGANIZATA

TARICEANU – VLADESCU – GHITA – MICROSOFT au constituit o organizatie criminala (MAFIA MICROSOFT) in vederea fraudarii fondurilor publice si UE, piratarii de software, mituire – coruptie, trafic de influenta, spalare de bani, santaj, amenintari si crima organizata internationala, beneficiind de protectia DNA Bucuresti si a altor institutii.

DNA Bucuresti si PICCJ protejeaza organizatia criminala incepind din 5 Septembrie 2005, pina in prezent, contribuind astfel la cresterea prejudiciilor care devin pe zi ce trece imposibil de cuantificat (miliarde de EUR).

http://www.stiripesurse.ro/dna-ofera-noi-detalii-din-dosarul-lui-calin-popescu-tariceanu-cum-au-anchetat-procurorii-cazul_1142179.html


Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a negat, în declaraţia de martor dată la DNA, orice legătură sau întâlnire cu Remus Truică, în condiţiile în care relaţia dintre cei doi este cel puţin una amicală, fostul premier vizitându-l „frecvent” acasă pe omul de afaceri, se arată în rechizitoriul procurorilor.

„În ceea ce priveşte relaţia cu Truică Remus, cercetat de asemenea în dosarul 259/P/2015 pentru constituire grup infracţional organizat, în declaraţia dată în calitate de martor, inculpatul Popescu Tăriceanu Călin a negat orice legătură şi orice întâlnire cu acesta. (…) Această relaţie a inculpatului Popescu Tăriceanu Călin cu Truică Remus, cel puţin una de amiciţie, deşi negată de ambii, este confirmată de (…), relaţie de care Truică s-a şi folosit în activitatea de traficare a influenţei pentru care a fost trimis în judecată prin rechizitoriul din dosarul 259/P/2015. Astfel, (…) cei doi s-au întâlnit şi au discutat de mai multe ori, relaţia fiind una amicală şi au existat întâlniri la care au participat împreună cu cei doi şi asociaţii israelieni ai lui Remus Truică”, se precizează în documentul citat.

Procurorii spun că fostul premier îl vizita frecvent acasă pe Truică.

„În considerarea şi în virtutea acestei relaţii avute cu Truică Remus, contrar celor afirmate ca martor, inculpatul Popescu Tăriceanu Călin a discutat cu acesta, implicându-se pentru ca actele notariale pentru transferul proprietăţii asupra fermei regale Băneasa (proaspăt dobândită la acel moment prin corupţie de membrii grupului infracţional cu implicarea decisivă a lui Remus Truică) să fie făcute la biroul notarial al (…),” se mai arată în document.

Potrivit sursei citate, la 13 octombrie 2008 Truică s-ar fi întâlnit cu Tăriceanu şi ar fi discutat despre vânzarea fermei Băneasa, despre perfectarea actelor notariale şi taxele datorate pentru această tranzacţie”, spun procurorii.

Totodată, omul de încredere al lui Tal Silberstein, Marius Marcovici, a fost angajat consilier personal la Cancelaria prim-ministrului Tăriceanu, cu care a lucrat în fapt în mod direct, însă fostul premier a susţinut că „nu îşi aminteşte să îl fi cunoscut” pe acesta.

„Declaraţiile inculpatului Popescu Tăriceanu Călin date în calitate de martor au fost nesincere şi în ceea ce priveşte relaţia avută cu colaboratorii lui, Tal Silberstein (…) şi Marcovici Marius Andrei, în sensul că în activitatea profesională nu a lucrat în mod direct cu primul, iar pe al doilea „nu-şi aminteşte să-l fi cunoscut'”, se precizează în rechizitoriu.

În context, procurorii arată că Marcovici, om de încredere al lui Tal Silberstein, deşi angajat la Guvern, a colaborat îndeaproape cu Tăriceanu, ocupându-se de campania personală a acestuia din urmă când a candidat într-un colegiu electoral din judeţul Ilfov, campanie coordonată de Tal Silberstein şi Andronic.

Citeşte şi: Cea mai simplă metodă de curăţare a ecranului telefonului: E naturală şi la îndemână

„De asemenea, deşi Marcovici Marius Andrei era cunoscut de toată lumea ca ‘omul lui Tal’, fiind în echipa acestuia atunci când s-a ocupat de campania electorală (…) , iar ulterior a lucrat ca şi consilier personal la Cancelaria primului ministru Popescu Tăriceanu Călin, acesta a declarat că nu are cunoştinţă despre angajarea lui”, au mai reţinut procurorii.

DNA arată că probele confirmă „fără dubiu” faptul că preşedintele Senatului a avut cunoştinţă de „afacerea cu prinţul Paul” şi subliniază că, prin declaraţiile sale publice, acesta a urmărit crearea unei „stări de confuzie” privind relaţia sa cu persoanele implicate.

Citeşte şi: INCREDIBIL A făcut o rochie din par pubian si o vinde cu 10.000 de lire

Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA Braşov pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea faptuitorului.

Citeşte şi: Cum a ajuns Tăriceanu în ghearele DNA. De ce nu mai are nici o scăpare