ADEVĂRUL MICROSOFT “CONSPIRAŢII PESTE CONSPIRAŢII ÎN TIMP CE SCANDALUL MICROSOFT A DEVENIT TĂCEREA DE MORMÎNT A MICROSOFT-DNA … care lucrează ritmic şi neabătut”

Hexi Pharma – Colectiv “CORUPŢIA UCIDE !”

In tragedia Colectiv au murit 64 persoane, dintre care o parte datorita infectiilor spitalicesti, in conditiile in care spitalele erau aprovizionate cu dezifectantii falsificati, de mai multi ani, fapt cunoscut si raportat de SRI (nu se stie cui si in ce fel).

Societatea Civila a solicitat informatii referitor la ce stia si ce a raportat si cui SRI, fapt ce incepe a fi relatat de presa drept o conspiratie respectiv un razboi intre Soros si SRI, in conditiile in care SRI este suspectat de a fi in fapt in spatele afacerilor lui Condrea.

Dupa unele calcule in decursul unui deceniu este posibil sa fi fost omoriti mii de oameni in spitalele lasate fara nici o protectie in fata infectiilor specifice, ceea ce reprezinta un atentat la securitatea nationala.

In cadrul ancheteleor jurnalistice au fost identificati unii dintre beneficiarii contractelor cu spitalele din Romania, care sunt si unii dintre operatorii mitelor Microsoft (Cocos, Niro, etc.).

BILL GATES NU CREDE ÎN CORUPŢIE ! CORUPŢIA E MOARTA !

Bill Gates considera ca fenomenul coruptiei nu este ingrijorator, el reprezentind doar 2% din sumele tranzactionate si este in fapt doar o taxa normala … dar nu explica ce se intimpla cind depaseste 50% si cind mita depaseste sute de milioane de euro bani “negri” spalati prin zeci de off-shoruri.

Tragedia umana generata de lacomia si coruptia Microsoft, a fost uitata in cursul dezbaterilor la nivel inalt privind coruptia, inclusiv in cadrul Armatei si Serviciilor, dupa cum reiese din raportul summitului NATO.

http://www.enational.ro/author/catalin-tache/

TURCIA – LEGE MARŢIALĂ, DEMOCRAŢIA E MOARTĂ !

In urma summitului NATO in Turcia au fost impuscati mii de oameni, au fost ucisi sute de militari si civili si au fost arestati mii de judecatori, in ceea ce se pare a fi o lovitura de stat, ori ratata ori inscenata.

Unul dintre motivele cele mai importante ale situatiei din Turcia, o reprezinta coruptia la cel mai inalt nivel si afacerile pe care Turcia le face cu califatul ISIS.

Mai multe teorii ale conspiratiei au fost elaborate, astfel incit tragedia umana generata de lacomia si coruptia unor inalti demnitari turci, este uitata in cursul dezbaterilor la nivel inalt privind viitorul unei Turcii care isi aresteaza mii de judecatori, si inchde bazele militarea americane si NATO.

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-breaking-news-simbata-16-iulie-2016/

SCANDALUL MICROSOFT – TĂCERE TOTALĂ SCANDALUL E MORT !

S-au implinit doi ani de cind DNA anunta cu surle si trimbite SCANDALUL SECOLULUI MICROSOFT, care ulterior a devenit MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS si ulterior si EADS.

Au fost trimisi in judecata 4 (patru) inclulpati, din zecile si sutele despre care se facea vorbire initial, printre care “nume grele” Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Irina Socol, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Mihai Tanasescu, si multi, multi altii …

Singurul element interesant este doar faptul ca Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica, operatorii mitei Microsoft, nu au patit absolut nimic.

Nici Microsoft nu a patit nimic, din contra a fost elogiat de Procurorul Sef DNA, pentru ajutorul acordat. La fel cum sunt si FBI si Parchetul din Germania.

In prezent Microsoft continua lupta impotriva autoritatilor SUA in frunte cu FBI, si pentru protejarea traficantilor de droguri, cu un deosebit succes, de care este foarte mindru.

Microsoft este mindru si pentru succesul de a fi reusit sa jefuiasca Romania de sute de milioane de euro, si sa distruga piata IT prin piraterie si coruptie.

Microsoft este mindru de banii pe care i-a impartit si spalat cu cei mai sus numiti si multi altii, astfel protejati de DNA si alte institutii.

Unul dintre procurorii principali DNA (Marius Vartic) in ancheta MARELUI SCANDAL MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS, tocmai a parasit DNA, pentru a fi numit MNISTRU SECRETAR DE STAT – DIRECTOR DLAF, in timp ce Laura Codruta Kovesi ne asigura ca se lucreaza ritmic, in timp ce anchetele se inchid in secret.