ADEVĂRUL MICROSOFT “Sunt în viaţă, bine-sănătoasă”
Laura Codruţa Kovesi 11 Iunie 2016

codruta_kovesi-cuza”Nu ştiu cât de secretă sau nesecretă este informaţia, dar în urmă cu un an şi jumătate mi-am rupt mâna şi am fost operată într-un spital public. Îmi fac analizele la fiecare şase luni, mă duc la spital public. Sunt în viaţă, bine-sănătoasă” a spus Kovesi pentru republica.ro.

„Este destul de dificil să stabileşti când medicul sau pompierul primeşte o sponsorizare de bună credinţă, pentru a o folosi în interesul comunităţii, şi când sponsorizarea este o mită deghizată”.

Dar cind Fundatia Bill & Melinda Gates sponsorizeaza Romania intreaga cu zeci de milioane de EUR in licente inutile si supraevaluate, si Basescu si Tariceanu il decoreaza pe Bill Gates (1 Februarie 2007), datator de mita si pirat dovedit, in timp ce SRI (beneficiar) si DNA protejeaza crimele comise de catre acesta si organizatia criminala Microsoft, este dificil de stabilit, ca vorbim de mita nedeghizata si glorificata multumita DNA, acum ca sunteti bine – sanatoasa ?

Ce faceati in 2007, cind Doru Tulus desavirsea Dosarul 66/P/2007, dupa ce SRI il sesizase din presa lui Vintu, ca e cazul sa ne bage in faliment si in puscarie ca indrazneam sa spunem adevaruri deosebit de grave despre coruptia Microsoft – RSC – Medist din Sanatate si din Servicii, erati bine – sanatoasa ?

Şi a completat, pentru news.ro: ”Şi eu mă duc la doctor, şi eu îmi fac analizele o dată la şase luni. Şi eu am suferit o operaţie în România. Am avut mâna ruptă şi am fost operată în România, m-am dus la un spital din România cu toată încrederea. Faptul că se întâmplă infracţiuni de corupţie într-un spital sau un manager de spital este anchetat de DNA nu înseamnă că tot sistemul este la fel. Sunt probleme izolate, în care noi intervenim. Asta nu înseamnă că medicii în România nu sunt buni.”.

Cind va duceti data urmatoare (la sase luni) la control medical, solicitati si evaluari psihiatrice si psihologice, sa puteti intelege de ce amestecati subiecte disparate si de ce aveti o logica ermetic circulara si extrem de criminala (Dosar 654/P/2011).

Deci coruptia generalizata si endemica din Sanatate, care ucide la propriu zeci de mii de oameni anual, reprezinta cazuri izolate, sistemul nefiind la fel, dupa cum ati dovedit in Dosarul 654/P/2011, referitor la coruptia si crima organizata din Spitalele MAI si SRI.

Constatam ca va sustineti in continuare doctrinele si colegii cu care tot protejati coruptia din Sanatate si Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, impreuna cu SRI care va sesizeaza “din oficiu” cind sa interveniti in “cimpul tactic” astfel incit crimele sa poata fi perpetuate si glorificate spre beneficiul celor mentionati si bine cunoscuti, atit DNA cit si Omnis.

Respectiv sistemul de Sanatate este cinstit si curat ca lacrima si ca SRI si DNA, dar exista cazuri izolate unde 13.000 de contracte de otravit (virusat) oameni fac parte din normalitatea astfel perceputa de Kovesi si asociatii, toti bine – sanatosi.

Ce legatura are nivelul profesional al medicilor si cadrelor medicale din Romania (care oricum pleaca in strainatate cu miile de bine ce merge sistemul), cu asasini si criminali cum sunt Dan Condrea, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si alti protejati si acoperiti de SRI si DNA, ramine de aflat din interviurile viitoare pe care Kovesi ni le va oferi.

http://inpolitics.ro/secretul-laurei-kovesi_18433665.html

Si daca tot ne-ati relatat despre accidentul nefericit pe care l-ati avut, puteti sa ne precizati care a fost mana la care ati fost operata ? Stinga sau Dreapta.

Rodica Stanoiu semna si cu stinga si cu dreapta, si Dumneavoastra ii puneti pe Monica Pop, Doru Tulus, Claudiu Dumitrescu si Catalin Vartic sa semneze si sa ameninte in contul Microsoft – SRI si altii, in functie de inventivitatea fiecaruia.

Acum ca sunteti bine – sanatoasa, semnati cu mina Dumneavoastra sau tot pe altii ii puneti sa execute ordinele Microsoft – SRI – MAI, acum ca si ei sunt chiar mai inventivi decit infractorii, in sensul ca si-au depasit profesorii ?