KOVEȘI – MICROSOFT ȘI IRONIA SORȚII… MORȚII  

Koveși ’cooperează’ cam singură  

La începuturile carierei sale de mare anvergură mondială, Koveși ’coopera’ și chiar colabora cu toată lumea ’bună’.

Acum după două decenii și după ce lumea bună s-a cam ’ erodat’ și alterat, Koveși a rămas singură să ducă stindardul și proverbiala cruce pe lungul drum ajungînd să moară de grija altora (Microsoft, Barroso, Ghiță, Vlădescu, etc.).  

La început, Microsoft ’coopera’ cu Koveși care și ea ’coopera’ și colabora cu OLAF, FBI, CIA, SRI, MAI, ORDA și cu mulți ziariști, sondatori de opinii și făcători de preferințe civice contra cost, statisticieni și politicieni care se întreceau care mai de care să o înalțe pînă la ceruri, unde doar Goldman Sachs, Morgan Stanley, Lehman Brothers și foarte, foarte puțini reușesc să ajungă, convinși fiind că ei sunt cei aleși să facă vrerea Domnului… și ce să vezi hop și Koveși !

ANUL DE GRAȚIE 2009 

În anul 2009, după criza financiară generată de Goldman Sachs, care a destabilizat Europa din temelii (ex. Grecia – Romtelecom – Goldman Sachs – Nestor & Nestor, etc.), Președintele Goldman Sachs Lloyd C. Blankfein a hotărît să împartă bonusuri/prime în valoare de 16 miliarde de dolari spunînd ziarului the Times of London că el este doar un bancher care face ’munca’ lui Dumnezeu.

Manuel Durao Barroso lucrează în prezent în Londra la Goldman Sachs după ce a cooperat cu Koveși și cu ,,MARTIFER GROUP PORTUGAL” (Dacian Cioloș) și a participat la comiterea mai multor infracțiuni deosebit de grave pe teritorul României (Monica Macovei știe bine despre ce vorbesc).

Oamenii de rînd (un fel de strapontină) ’cooperau’ și ei la ordinele primite de la șefii șefilor lor care fac voia Domnului numai prin interpuși. Cooperau: Sebastian Ghiță cu Sebastian Vlădescu, Călin Popescu Tăriceanu cu Bill Gates, Sorin Ovidiu Vîntu cu Alessandro Buttice, Mihaiela Moraru Iorga cu Giovanni Kessler, Florian Coldea cu George Maior, George Maior cu Nelu Neacșu (Guccifer) și tot așa. Dacă interesele și mita o dictatu toți cooperau cu toți ceilalți pînă cînd au început să se aresteze unii pe alții din respect și dragoste frățească.

 

Să nu aruncăm la coș sau – S-au ’întîlnit hoții (adevărați) cu proștii (noștri tot adevărați)’

Koveși și ai săi au făcut tot ceea ce este omenește posibil (chiar mult mai mult decît atît) pentru a îi favoriza, proteja și exonera pe Microsoft și pe cei care au participat la infracțiunile comise de aceștia timp de două decenii, cu rezultate dintre cele mai spectaculoase. Parțial și temporar au reușit dar doar parțial și temporar.

Ce nu au înțeles săracii de ei, e că nu se discuta în milioane sau zeci de milioane de dolari/euro se discuta în mii de miliarde, și ei erau extrem de necesari pe termen scut dar extrem de irelevanți ba chiar contra productivi pe termen lung.

 

Microsoft și Camarila Barroso/Juncker prosperă în timp ce ei toți disperă…  și tot așa va continua!… Koveși nu mai șantajezi pe nimeni – te șantajează ei pe tine!… duios, discret și trist

 

Președintele Microsoft Steve Ballmer a părăsit Microsoft și a cumpărat o echipă de basket (LA Clippers) pentru 2 miliarde de dolari, Manuel Durao Barroso a plecat la Goldman Sachs ’în interesul serviciului’, Per Hellstrom a plecat de la Comisie la Apple să facă lobby pe lîngă Comisie, Microsoft urmează să fie prima companie din lume care va depăși o valoare de piață de un trilion (o mie de miliarde) de dolari, și asta după ce aceștia ne-au ajutat să informatizăm România unde sistemele asigurărilor de sănătate sunt la pămînt (și nici alte sisteme nu o duc mai bine), marii informaticieni sunt sau fugiți sau în drum spre pușcărie (cu excepția celor de la Microsoft) și asta după ce au fost plătite miliarde de euro pentru mită și minciuni și mă refer doar la domeniul IT&C.

Mita și minciunile sunt practicate pe scară largă (industrială) prin camere de hotel, case conspirative, podgorii, vile de protocol și de vacanță, în țară și peste hotare în deplină ’cooperare’ și colaborare între ’stăpînii omenirii’ (Bill Gates, Manuel Durao Barroso, alții) și Evangheliștii ’îngerii păzitori’ ai acestora (Maior, Coldea, Koveși, Vlădescu, Ghiță, Tăriceanu, Buttice, Kessler, Hellstrom, Banasevic, etc.) și mulți alții.

 

Dezastrul este cvasi total, ne mai rămîn simțul umorului și al ridicolului… unora dintre noi

Cred că cel mai mare blestem pentru orice om este acela de a fi obligat să-și apere cu prețul propriei libertăți, dușmanii de moarte.

Koveși este obligată să îi apere pe Sebastian Ghiță, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu și mulți alții date fiind propriile interese, angoase și disperări, care o depășesc încă de cînd a plecat din sînul familiei din Mediaș și s-a dus tocmai la Sibiu să joace baschet și să rezolve trei dosare mari și late.

Le-a rezolvat, dar soarta urma să îi rezerve surprize nenumărate care finalizează astăzi în cel mai profund ridicol și în cea mai nemiloasă ironie: în următorul an Microsoft urmează să fie prima companie din lume care va depăși o valoare de piață de UN TRILION de dolari, în timp ce Koveși va fi obligată să îi protejeze în tăcere pe cei pe care îi urăște de moarte (sentimentele sunt reciproce) și infracțiunile făcute de aceștia în asociere cu Microsoft începînd din anul 2000 pînă în prezentul mereu continuu. Acest exercițiu urmează să o coste libertatea și agoniseala de o viață a întregii familii (inclusiv fratele).

 

Microsoft își ia partea leului după ce face ’cadouri’… pe banii noștri 

Beneficiarii de serviciu ai generozității Microsoft pe banii noștri sunt ’serviciile´: SRI, STS, SIE, MAI și altele.

’Cadourile’ (platforme software pentru spitale) le primesc inițial de la Microsoft în asociere cu Medist și RSC, în cadrul unor finanțări nerambursabile (Phare Grant) ale Comisiei UE, și ulterior de la asociații acestora Asesoft și Teamnet și constau în cele mai avansate platforme software la nivel mondial probate a fi fost create și înregistrate la ORDA de Omnis Group.

Microsoft cumpărase din Danemarca în anul în curs (2002) platforme software similare dar net inferioare numite Navision, pentru suma de 2 miliarde de dolari. Aceste platforme software nu se puteau compara și nu puteau face competiție platformelor software pentru CLOUD (SaaS – Software as Services precursorul CLOUD) create și comercializate pe plan mondial de Omnis, declarată cea mai bună companie din Europa în domeniul respectiv.  Începe exterminarea Omnis și anihilarea noastră.

 

Bill Gates nu se lasă – nu se lasă nici Steve Ballmer și nici Brad Smith

Intervine Bill Gates și Silviu Hotăran și Ovidiu Artopolescu pentru a implementa politicile și metodele Evangheliste indiferent de mijloace. Cel mai bun ’mijloc’ pe care JMD Brroso îl avea la vremea respectivă erau Sorin Ovidiu Vîntu (Radu Timofte), Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Alessandro Buttice și Cristian Unteanu. Urma să vină Koveși și Coldea plus Giță tare din urmă dar să nu anticipăm.

Intervin și beneficiarii SRI, MAI și Comisia UE – OLAF. Ulterior intervine toată lumea ’bună’ și pune mînă de la mînă doar doar ne scot de infractori astfel încît să nu își mai piardă timpul cu noi în podgorie, cînd se felicită pentru ’binele’ pe care numai ei știau cum să îl facă patriei. Niște adevărați patrioți. Și cine putea face mai mult bine decît Claudiu Dumitrescu, Doru Țuluș, Cătălin Vartic și mulți alții, înafară de cei pe care toată lumea astăzi îi cunoaște și mîine îi va cunoaște și mai bine.

Doamna Koveși trebuie să înțeleagă, și suntem convinși că urmează să înțeleagă, că este o teroristă, torționară și asasină, la prima vedere cu pixul dar în realitate cu mijloace mult mai periculoase și mai inumane.

Și nu ne referim doar la noi, familiile noastre și colaboratorii și prietenii noștri, toți ’suspecți’ de acte de terorism. Vom reveni cu detalii în cartea pe care o finalizăm cu greu, datorită informațiilor care acum nu mai contenesc să tot inunde spațiul public. Ce i-o fi venit lui Năstase să ne zică de Barroso ?? și Cioloș…

 

Bine ați înviat dragii noștri băieți și fete din servicii

Năstase a primit o notă de la servicii despre interesele lui JMD Barroso în România și asta de cînd a devenit Președintele Comisiei, adică flagrant de incompatibilitate și de conflinct de interese (multiple).

Băsescu a primit un raport strict secret referitor la Gala Bute, de unde aflăm că serviciile și-au făcut datoria, dar că nu contează atît timp cît Koveși&Comp. doresc să a scoată vinovată cu sau fără dovezi pe Udrea, care nu este singura care acum contestă dosarele judecate pe baza ’cooperaării’ dintre SRI și DNA și se pare că și între aceștia șși parchete pînă la Curtea Spremă.

Păi măi oameni buni băieți și fete, dacă știți (și noi știm că voi știți că noi știm că voi chiar știți) atît de multe lucruri utile și foarte interesante de ce nu le spuneți și îi lăsați pe toti infractorii de tipul Bill Gates și JMD Barroso să zburde liberi la tîlhărie în România și să își mai și bată joc de noi și să ne umilească și învinuiască pentru ticăloșeniile și jaful pe care tot ei îl fac. Fără ei, ai noștri nu atingeau aparentele performanțe la care au ajuns, că banii mulți au ajuns la alții.

 

Să nu dăm cu barda în Dumnezeu 

Koveși este victima celor care au făcut-o să se creadă mai presus de Dumneazeu (Dumnezeu mai lasă oamenii să respire și să fie oameni) și care au inclus-o și exploata-o (intensiv – extensiv) în cel mai nemernic mecanism inventat de oameni pe pămînt: Ecosistemul Evanghelist Microsoft și Comisia Barroso – OLAF.

Ne întrebăm dacă Koveși a ajuns sau va ajunge vreodată să înțeleagă ce a făcut și ce face, pe cine de fapt a servit și ce distrugere pe termen lung a reușit să facă și ce prejudicii să aducă societății în ansamblul său. Puțin probabil.

Koveși încă crede că dacă continuă să tacă și să facă voia adevăraților săi stăpîni va reuși să scape, în timp ce se afundă tot mai rău în propria mocirlă. Să nu o deranjăm!