CRĂCIUN FERICIT !  

Nu am cărți poștale dar am o imagine la care țin foarte mult și pe care o împart cu drag cu voi. Datează din data de 12 Noiembrie 2014.  

NAȘUL TV – “Acuzații grave la adresa șefului SRI – Ce rol a jucat șeful SRI în dosarul Microsoft”  


Radu Moraru – Nicoleta Savin – Dragos Rișcanu  

Nici unul dintre noi nu știam că Nicoleta Savin (foarte probabil și noi) era în seara respectivă pe ’mandat de securitate națională’ în Dosarul Microsoft, doar pentru că își făcea meseria competent și cinstit, deranjînd astfel beneficarii jafului și tîlhăriilor Microsoft, printre care George Maior, Florian Coldea, Laura Codruța Koveși, Sebastian Ghiță. Giovanni Kessler, Manuel Barroso, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith…  

SRI-DNA o urmăreau, o filmau, o filau, o înregistrau, o provocau, o falimentau, o distrugeau discret și sigur… în numele securității și interesului național.

ȚARA CONDUSĂ DE TERORIȘTI – CORUPȚI, ÎN CARE DACĂ CAUȚI ȘI PREZINȚI ADEVĂRUL, ORICÎT DE PROBAT ȘI VIZIBIL ESTE ACESTA, DEVII TERORIST ȘI EȘTI TRATAT CA ATARE.

NICOLETA SAVIN (NAȘUL TV) BĂNUITĂ ȘI „MONITORIZATĂ” PENTRU ACTIVITĂȚI DE TERORISM ȘI CORUPȚIE DEOSEBIT DE PERICULOASE… PENTRU CĂ ÎȘI FACE MESERIA LEGAL, COMPETENT ȘI CORECT… 

RADU MORARU

 

În ROMÂNIA a fi cu adevărat jurnalist este o meserie deosebit de periculoasă … zic jurnalist nu propagandist …

Comisia UE, Microsoft și asociații acestora (SRI-DNA) investesc resurse uriașe pentru a putea ascunde adevărul și pentru a prezenta publicului o versiune cît mai „sanitizată” a unor realități deosebit de grave.

Propagandiștii sunt premiați, jurnaliștii sunt exterminați.

Comisia UE, Microsoft și asociații acestora (SRI-DNA) se comportă asemenea organizațiilor teroriste, corupte și infracționale în timp ce pozează în mari luptători împotriva terorismului, corupției și criminalității internaționale.

Comisia UE și Microsoft au ajuns să jefuiască și tîlhărească în complicitate cu SRI-DNA și să îi terorizeze și extermine pe cei care se opun, investighează și raportează jaful incredibil și crimele odioase comise de aceștia în deplină impunitate.

Microsoft nu reprezintă America. Microsoft reprezintă cea mai murdară față a ceea ce capitalismul sălbatic și prădător poate face într-o lume globalizată doar în interesul jafului la scară mondială.

„Elitele” sunt cele care au de cîștigat restul au doar de sclavagit contemporan, transnațional și foarte globalizat, în timp ce se lasă manipulate și #Rezistă … fără să știe la ce și de ce …

Nu e treaba instituțiilor americane să facă curățenie în Evropa (Comisia UE) și în România noastră. E treaba noastră !…

… pe care ne-o face grupul Iliescu-Năstase-Nica-Tăriceanu-Vlădescu-Ghiță-Maior-Coldea-Koveși-Cocoș-Sandu… împreună cu stăpînii lor din Comisia UE și din marile corporații multinaționale (EADS, Siemens, Fujitsu, Ericsson, Microsoft…)

Nicoleta Savin a comis crima fatală de a spune adevărul despre Microsoft într-o lume construită pe minciună … și nu e singurul jurnalist care a înțeles și a avut curajul să vorbească … e doar singura jurnalistă, despre care avem certitudinea că a fost/este „posesoare” de mandat de securitate națională … care de fapt este internațională (vezi tratatele strategice cu SUA și Europa de luptă împotriva terorismului, corupției și crimei organizate transfrontaliere).

Oare vom afla vreodată cîți alți jurnaliști sunt urmăriți de serviciile secrete, puse în slujba tîlharilor, teroriștilor și corupților din Comisia UE, Microsoft și de aiurea,  pentru că își permit să își apere țara și nevoile și neamul ? … și să spună ADEVĂRUL !

Vă doresc LA MULȚI ANI ! prieteni

drag Dragoș

articol mai vechi

articol mai nou