ADEVĂRUL MICROSOFT “KOVESI GHIŢĂ VLĂDESCU COSTOIU ECOSISTEMUL MICROSOFT ŞI STATUL MAFIOT ROMÂN … LA ZI …”

kovesi_coldea_vladescu_tariceanuDECESE (DOSARE) MARCA KOVESI – COLDEA – GHIŢĂ

“De ce nu a ajuns până acum în instanţă dosarul Microsoft II, în care sunt anchetaţi alţi 8 foşti miniştri (Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, etc.), printre care Ecaterina Andronescu sau Miki Şpagă” Alex Costache România Curata

Conform declaratiilor lui Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet), partenerul lui Sebastian Vladescu (RSC- Medist), dosarele nu au ajuns in instanta datorita faptului ca Laura Codruta Kovesi facea bine pentru România si Sistemul aferent (Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Calin Popescu Tariceanu, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer, etc.)

Aceasta merita sa inchiriezi un avion privat, sa umbli prin tara ca “sa convingi” avocati corupti cum este Gheorghe Mateut, sa dea o mina de ajutor celei mai curajoase “Rumânce”, ca sa ramina si ea doctorita si Procuror General ca sa poata astfel sa isi aduca prinosul, la un pahar de must, si sa protejeze in continuitate si agravare, niste buni Români, care fac numai bine pentru tara, in frunte cu Bill Gates si Calin Popescu Tariceanu, Adrian Nastase, Victor Ponta si prea multi altii.

TEROAREA KOVESI

Kovesi înjură şi ţipă la procurori, Ghiţă ameninţă cu moartea, SRI – MAI “cîmpul tactic” îi protejează, TOŢI Procurorii sunt terorizaţi, sau fraternizaţi de/cu grupul terorist Kovesi – Coldea – Ghiţă – Vlădescu – Microsoft, şi alţii.

Teroarea Statului Mafiot asupra propriilor cetateni si in primul rind a magistratilor, a transformat România intr-un lagar de concentrare si exterminare (la propriu) din care toti cetatenii normali la cap si suflet doresc sa plece, in disperarea faptului ca România nu mai este decit tara lui Ghita – Kovesi – Coldea – Vladescu …, unde doar ei stiu ce este bun si bine … pentru poporul Român, prin reprezentantii sai doctori si doctorese curajosi si josnici. Drepturile Fundamentale, Constitutia si Legea sunt doar pentru pulime …

Încă un procuror în dosar (România Curată … dar un pic pătată …)

“Dosarul Microsoft II este instrumentat de procuroarea DNA Mihaela Moraru, unul dintre cei mai buni şi muncitori anchetatori ai DNA.

“Problema e că doamna Moraru are în lucru în jur de 150 de dosarele penale, toate importante, printre care şi cazul EADS“, au declarat pentru România Curată surse judiciare.

Prin urmare, conducerea Secţiei a II-a din DNA a dispus ca în dosar să mai lucreze un al doilea procuror pentru a o ajuta pe Mihaela Moraru. E vorba de procurorul Adrian George Matei, anchetatorul din cazurile Adamescu şi Hexipharma.”

http://www.romaniacurata.ro/de-ce-nu-a-ajuns-pana-acum-in-instanta-dosarul-microsoft-ii-in-care-sunt-anchetati-alti-8-fosti-ministri-printre-care-ecaterina-andronescu-sau-miki-spaga/

PROBLEMA E CĂ ROMÂNIA CURATĂ DEZINFORMEAZĂ

Domnule Alex Costache – România Curată,

Problema este ca Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga si Procurorul Adrian George Matei nu pot investiga decit CE, CIND si CUM vrea Laura Codruta Kovesi, la “ordinele” lui Florian Coldea, astfel “protejata” de Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Microsoft si multi alti “buni Români”.

Procurorii (nu toti) sunt in general inteligenti, muncitori, corecti … si foarte disciplinati.

Ei nu pot iesi din cuvintul sefilor, care au si ei sefi, care la rindul lor asculta de cine “produce” cei mai multi bani pentru “Sistem”, respectiv Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, Vladescu, Ghita, Artopolescu si multi altii.

Problema nu este numarul mare de dosare pe care procurorii le au in lucru, ci modul in care acestia sunt obligati sa le investigheze (tergiverseze, manipuleze …), astfel incit sa o protejze pe Laura Codruta Kovesi si pe cei care au pus-o si o tin in pozitia de calau sef al democratiei si societatii.

Groparii dosarelor Microsoft, nu sunt procurorii care au fost obligati sa ticluiasca, manipuleze si tergiverseze pina la prescriere tot ce e legat de Microsoft, Ghita, Vladescu si altii, ci sefii lor asociati cu infractorii nationali si internationali.

Problema este ca jurnalisti naivi sau nu, scriu articole la comanda sau/si “induse” si ca incerca inca sa glorifice o individa care este notorie pentru mai toate infractiunile din Codul Penal, direct si sau prin asociere cu infractori deosebit de periculosi, in frunte cu generosul si galantul Ghita.

„Ghita le-a spus procurorilor ca a inchiriat un avion privat (vezi proba foto la dosar) pentru a calatori prin tara si pentru a convinge expertii sa semneze.

Ghita ar fi fost insotit de ministrul delegat pentru invatament superior, Mihnea Costoiu, au mers la Cluj pentru a-l convinge pe profesorul Gheorghe Mateut sa-i dea girul Laurei Codruta Kovesi.”

Data viitoare, avind in vedere caracterul international al fraudelor comise de Laura Codruta Kovesi, apropiatul sau prieten va inchiria un satelit sa o poata proteja si mai bine pe cea care impreuna cu Microsoft si Comisia UE i-a facut bogati si liberi pe Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Claudiu Florica, Dinu Pescariu, Ovidiu Artopolescu, si multi altii printre care Sebastian Ghita.

http://www.stiripesurse.ro/informa-ii-bomba-la-parchetul-general-ghi-a-a-dat-detalii-despre-opera-iunea-doctoratul_1155641.html

„Fostul ministru Sebastian Vlădescu s-a prezentat miercuri la DIICOT, pentru a fi audiat în dosarul Rompetrol II în care este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare.

Sebastian Vlădescu a fost pus sub acuzare pe 17 iunie în dosarul Rompetrol II, alături de foştii miniştri Dan Ioan Popescu, Mihai Tănăsescu şi Gheorghe Pogea. Tot atunci, procurorii au pus sechestru pe bunurile mobile şi imobile ale acestora.”

„Un martor din dosarul Microsoft sustine ca o parte din mita in dosarul Microsoft ar fi trebuit sa ajunga la Călin Popescu Tariceanu si la fostul Ministru de Finante Sebastian Vladescu

http://www.flux24.ro/martor-din-dosarul-microsoft-sustine-ca-parte-din-mita-in-dosarul-microsoft-ar-fi-trebuit-sa-ajunga-la-calin-popescu-tariceanu-si-la-fostul-ministru-de-finante-sebastian-vladescu/

http://www.stiripesurse.ro/fost-ministru-de-finante–audiat-la-diicot-in-dosarul-rompetrol-ii_1155762.html

Relatarea emisiunii de la B1TV din octombrie 2014

“Acuzaţii penale între doi penali pesedişti, în direct. Cercetată în Dosarul Microsoft pentru luare de mită şi trafic de înfluenţă, Ecaterina Andronescu s-a trezit în mijlocul unui nou scandal de corupţie. Este vorba despre modul de-a dreptul penal în care fosta bază Cutezătorii a ajuns în mâna fostului tenismen Dinu Pescariu. Implicat, la rândul său, până în gât în afacerea Microsoft. Luată la rost, în direct, la B1, la emisiunea Sorinei Matei de duminică seara, despre modul cum a fost semnată prelungirea contractului dintre Ministerul Educaţiei şi Pescariu, în 2009, pentru încă 25 de ani, cucuveaua pesedistă Ecaterina Andronescu a spus în direct că actualul ministru, Mihnea Costoiu, i-a falsificat semnătura. Mai mult decât atât, s-a arătat indignată de astfel de practici. Şi a recunoscut în direct că acea anexă de prelungire a contractului cu Pescariu este o făcătură ordinară. Pentru care cineva ar trebui să plătească. Facem menţiunea că Mihnea Costoiu era, la vremea semnării prelungirii, secretar de stat în ministerul educaţiei. Şi că, la rândul lui, este cercetat în Dosarul Microsoft.” http://www.comisarul.ro/articol/cine-e-costoiu-ala-de-zice-ghita-ca-l-a-plimbat-cu_849582.html

KOVESI – COLDEA URMAŢI EXEMPLUL LUI GHIŢĂ AUTODENUNŢAŢI-VĂ !

Kovesi – Coldea iar asteptati un Guccifer sa va denunte, pentru ca sunteti prea doctori curajosi … ce mai asteptati, urmati exemplul lui Ghita nu pe cel a lui George Maior, si in loc sa va incapatinati sa otraviti institutiile statului si viata publica, urmati exemplul lui Ghita, inainte sa se suie Ghita in avion si sa se duca la FBI – DoJ – FCPA si sa verse tot sacul … un fel de Mos Craciun timpuriu …

KOVESI MOARE DAR NU SE PREDĂ

„Şefa DNA, anunţ de ultimă oră”

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor Publicat: 11:28 – 5 Octombrie 2016

„Deci se lucrează ritmic” ne spune Laura Codruta Kovesi referindu-se la Dosare privind Microsoft demarate cu entuziasm de DNA pe 5 Septembrie 2005 si investigate la comanda SRI – DNA in vederea favorizarii infarctorilor
Microsoft – Vladescu – Ghita – Comisia UE.

„Festina Lente”, doamna doctor in plagiat si must …

http://www.stiripesurse.ro/efa-dna-anun-de-ultima-ora_1155783.html