ADEVĂRUL MICROSOFT „TĂRICEANU MIELUL BLÎND SUGE DE LA TOATĂ LUMEA … BUNĂ … cu şi fără batistă”

tariceanu_andronic_olteanu_varujan_artoPreşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a prezentat vineri dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a participa la primul termen al dosarului în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-vs-dna-pre-edintele-senatului-a-ajuns-la-iccj_1145924.html

TĂRICEANU SUGE DE LA BENNY STEINMETZ .. via DAN ANDRONIC

El nu suge singur, suge cu sotia nr. I (de la Ioana), care notar fiind si prietena din adolescenta salbatica, cunoscuta de multi dintre noi, cu sotia lui Dan Andronic, ia multi bani ca de … are Benny de unde.

Tariceanu acum doar minte, ca banii au intrat in familie prin sotie, si promisiunile garantate de Guvern prin Remus Truica si Dan Andronic.

TĂRICEANU SUGE DE LA VÎNTU .. via BOGDAN OLTEANU

VINTU spune ca 2 milioane, Olteanu spune ca un milion, Tariceanu nu prea spune dar si daca spune minte, ca asa e felul omului blind, nu dezvaluie sursele de supt.

In 2008 Taricenu era pe toti caii mari, si pe toate mitele din lume, mai cu seama dupa ce la decorat pe Bill Gates, si a reinoit contractul cu Microsoft, impreuna cu Varujan Vosganian.

TĂRICEANU SUGE DE LA VÎNTU-MICROSOFT.. via VARUJAN VOSGANIAN

Tariceanu ia mita de la Microsoft impreuna cu ministrii de finante Sebastian Vladescu si Varujan Vosganian, care ii raporteaza tot ce se intimpla „ahitectului” VINTU, care la rindul sau controleaza ECOSISTEMUL MICROSOFT si il protejeaza la SRI, MAI, DNA, si mai ales la OLAF si UE, unde are cea mai lunga mana, via Alessandro Buttice.

VINTU controleaza TOT, si in primul rind „cimpul tactic” pe care il foloseste pe post de Politie Politica si mecanism de exterminare a celor care nu participa la jaful facut de el impreuna cu Microsoft si toti ceilalti unii pomeniti altii mai discreti.

TĂRICEANU SUGE DE LA OMNIS … via OVIDIU ARTOPOLESCU

Tariceanu – Vladescu – Varujan – Artopolescu – Lopatan sunt asociati cu VINTU – ECOSISTEMUL MICROSFT in acte deosebit de grave de piraterie, furt de proprietate intelectuala, frauda de fonduri UE, couruptie OLAF, amenintari si santaj, spalare de bani si crima organizata .

Grupul infractional astfel initiat, finantat, operat, protejat si promovat de VINTU – ECOSISTEMUL MICROSOFT, a fost si este in continuare protejat de DNA (Irinel Paun, Doru Tulus, Catalin Dumitrescu)

TĂRICEANU SUGE DE LA UE … via GEORGE MAIOR

Tariceanu se asociaza cu Ponta, Sebastian Vladescu se asociaza cu Sebastian Ghita, si incep exportul de organizatie infractionala la Bruxelles, in compliciatte cu Cristian Unteanu, VINTU si inalti functionari UE corupti de catre acestia, in timp ce Maior sta de paza in „cimpul tactic” sa fie tilharia cit mai profitabila, si DNA-PICCJ sa nu miste in frontul de lucru al SRI, MAI ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU.

Si nimeni nu a mai miscat, indiferent cit de evidente dsi grave erau infractiunile, pina au intervenit FBI – DoJ- FCPA si a inceput sa se intereseze de Tariceanu si Maior si Kovesi si Coldea si mult mai multi decit se stie in general.

PLAGIATUL DE SOFTWARE SE NUMEŞTE PIRATERIE

Pentru cei care nu stiu, programele pentru calculator sunt scrise prin folosirea unor limbaje simbolice asemanatoare limbajelor naturale, astfel incit software este asimilat prin Convenitiile internationale, Directivele UE si Constitutia si Legea din Romania, operelor literare.

Un act de piraterie este un act de plagiat, cu diferenta ca sumele pe care cei care fura programe, le pot obtine sunt de obicei mult mai mari decit banii cistigati din publicarea de opere literare scrise in limbaje naturale.

REBUTURI INTELECTUALE

Ministrul Justitiei Raluca Pruna se intreaba retoric „nu cumva meritam mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?!” referindu-se la Victor Ponta.

Dar nu se intreaba ce ne facem cu Sebastian Ghita, marele ITist, Irirna Socol, Sebastian Vladescu si ei asociati cu VINTU – PONTA – ECOSISTEMUL MICROSOFT, protejati de Coldea, Maior, Kovesi si multi altii.

„Deputatul Sebastian Ghiţă a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de două infracţiuni de dare de mită, cumpărare de influenţă, spălare de bani, şantaj, două infracţiuni de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi conducerea unei maşini fără permis,” scrie Mediafax.

Sebastian Ghita este asociat cu Sebastian Vladescu in vederea comercializarii de opere plagiate (piratate) furate de la Omnis, impreuna cu Microsoft, si pentru fraudarea fondurilor UE, astfel protejati de SRI, MAI, DNA, OLAF si VINTU-ECOSISTEMUL MICROSOFT.

Noroc ca ii raspunde Basescu …

MEMORIALUL PLAGIATORULUI, IATĂ SOLUŢIA !

„Victoraş… Înţeleg că, încălzit de atmosfera voiculesciană de la Antena 3, în specifica-i inocenţă, Victor Viorel Ponta a propus să se ridice un Memorial al Crimelor Băsismului. Mă rog, fiecare cu propunerile lui. Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului?

Că sunteţi mulţi drăguţule şi aţi reuşit să răspândiţi duhoarea voastră, a doctorilor plagiatori şi peste învăţământ şi peste politicieni şi peste parchete şi peste poliţie şi peste SRI etc, etc. Ce zici Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?” Traian Basescu

Daca nici Basescu nu stie, dupa ce l-a decorat impreuna cu Tariceanu, pe Bill Gates, cel mai mare plagiator al tutror timpurilor la nivel mondial nu national.

Propunem ca Memorialul Plagiatorului sa fie intruchipat de Bill Gates cu decoratia primita de la Basescu – Tariceanu atirnata de git, pentru frauda de sute de milioane din licente care nu exista si software plagiat in asociere cu cei mentionati.

http://www.stiripesurse.ro/basescu-ii-raspunde-ironic-lui-ponta-ati-reusit-sa-raspanditi-duhoarea-voastra_1145915.html

SIMŢIŢI DUHOAREA COLDEA – KOVESI ?

Duhoarea vine de la VINTU – ECOSISTEMUL MICROSOFT, vine de la aripa dura a Securitatii ilegitime si criminale, vine de la psihopatul Bill Gates si de la Evanghelismul sau, manual corporatist de ticalosie internationala, vine de la lacomia, frica si neputinta voastra.

COLDEA CUGETĂ, KOVESI NUMAI ŞADE

Coldea si Blaga afla in 2004, ca Tariceanu, si Vladescu, in asociere cu Microsoft au dat cadou la SRI si MAI software dovedit a fi furat de la Omnis, incepind din anul 2002, sub patronajul lui VINTU (SRI) si Corina ARTOPOLESCU (MAI).

CUGETA ei COLDEA si cu BLAGA, cu mintea lor de rebuturi intelectuale, cum sa faca sa ramina si cu softul, si sa scape si de cei care au muncit un deceniu sa il scrie, ca 2.5 milioane de rinduri in limbaj simbolic, nu se scriu singure peste noapte.

Ei bine, ei au ajuns la concluzia ca se scriu chiar inainte sa fie scrise, daca vine Microsoft si sustine orice timpenie oricit de mare, respectiv ca operele nu sunt furate de la Omnis, cum se dovedise legal, operele apartin Microsoft care le-a dat cadou lui Tariceanu – Vladescu, care la rindul lor lea dat cadou la SRI, MAI.

Ionut Lopatan, Corina Artopolescu si Ovidiu Artopolescu sustin cu fermitate aceasta teza, invocind faptul ca Microsoft nu crede in drepturi de autor, crede doar in mita si piraterie, drept care nu inregistreaza niciodata operele pe care le scrie, ca nu se stie cind da de unele mai bune pe care sa le fure.

Mai raminea sa ii creada cineva, ceea ce a rezolvat VINTU – ECOSISTEMUL MICROSOFT, astfel incit dupa niste multa mita i-a crezut si DNA (Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus) si OLAF Alessandro Buttice, si Kovesi si Monica Pop.

Kovesi sta doar ca investigatiile, astfel obstructionate chiar de ea, le face OLAF si FBI, ea doar sta … de sase.

HALENELE LUI MARIUS VARTIC

COLDEA – BLAGA – KOVESI, REBUTURI INTELECTUALE CARE DUHNESC, de a ajuns duhoarea pina la Washington, via Bruxelles, si retur.

Dupa cum spunea micul tortioanr MARIUS VARTIC, si el un alt procuror care datorita faptului ca a protejat Microsoft a fost promovat Ministru Secretar de Stat chiar la DLAF, cei mentionati sufera de sindromul :

HALENĂ INTELECTUALĂ DE CREIER INTRAT ÎN PUTREFACŢIE

Vorba lui Raluca Pruna, o vajnica sustinatoare a Binomului „DUE” si in special a lui Kovesi pe care o aduleaza si promoveaza „oare asta meritam, un Ponta, Ghita, Maior, Vladescu, Coldea, Blaga, Tariceanu si Kovesi ?”