ADEVĂRUL MICROSOFT “Oamenii ăia au votat în deplină necunoştinţă de cauză” Traian Băsescu, reacţie la Brexit – Cristi Ioniţă Secundatv

“Ce ai făcut, David Cameron? Nu am crezut că este posibil. Marea Britanie părăseşte UE. Jocul politic intern al politicienilor britanici a dus la organizarea unui referendum în care 46 milioane oameni au fost chemaţi să dea un vot într-o chestiune extrem de complicată, pe care foarte puţini dintre votanţii britanici au înţeles-o. Marea majoritate a votat în deplină necunoştinţă de cauză asupra mecanismelor şi consecinţelor părăsirii UE. Procesul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană va fi unul dificil, care va dura cel puţin doi ani. Oare cât de “unit” va mai rămâne şi Regatul Unit? Este momentul solidarităţii depline pentru cei 27 rămaşi”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu.

„Căci, chiar dacă totul nu va fi bulversat în ziua următoare, plecarea Regatului Unit – fără precedent în blocul european – va forţa schimbări fundamentale într-o Uniune aflată la dispoziţia euroscepticilor şi într-o “criză multiplă” (migranţi, letargie economică, terorism ş.a.), relatează Agerpres.

De coruptia endemica si structurala din UE nu spune nimeni nimic …

http://www.secundatv.ro/politica/traian-basescu-reactie-la-brexit-oamenii-aia-au-votat-in-deplina-necunostinta-de-cauza-35091.html/

Domnule Băsescu,

Dupa cum stiti asa voteaza si Romanii, in deplina necunostinta de cauza pentru ca dupa cum spuneti « chestiunile sunt deosebit de complicate ».

Microsoft (si multe alte companii multinationale) sta in Irlanda si mituieste la cel mai inalt nivel politicieni din toata Europa nu numai din Romania, cu bani spalati din jaful international, dar cetatenii nu sunt informati, deci voteaza in necunostinta de cauza.

Comisia UE si OLAF sunt structural corupte si exporta coruptie inclusiv in democratii fragile cum este Romania, unde coruptia ajunge sa ucida mii de cetateni, care sunt in necunostinta de cauza, si totusi voteaza.

Jocul politicienilor romani este Acela de a lua mita de la Micrsooft si altii care jefuiesc si tilharesc tara, in timp ce sunt votati tot in necunostinta de cauza, vezi un Tariceanu, Ponta, Ghita, Blaga si multi altii (mai toti altii).

Sebastian Vladescu, Vasile Blaga si Sebastian Ghita iau mita de la Microsoft direct si prin intermediul SRI (Dorin Cocos si altii), fura bani publici Europeni si comercializeaza software piratat impreuna cu Microsoft si sunt protejati de DNA, in necunostinta de cauza a votantilor. Cine sa ii informeze Maior – Coldea – Kovesi ?

La ce sa se solidarizeze cele 27 de tari ramase ?

La aceste mecanisme care sunt identificate si criticate ca atare in tari cum sunt Italia, Franta si multe altele ?

Diferenta intre votantii englezi si cei romani este aceea ca in cunostinta de cauza sau nu, englezii au mentatlitate de invingatori si de stapini si stiu ce vor, pe cind romanii nu, ca nu au avut de unde sa afle.

De ce nu ne mira faptul ca un politician atit de versat si vizionar cum sunteti Dumneavoastra ajunge sa se mire ?

Noi nu ne mai miram demult, doar constatam.