ADEVĂRUL MICROSOFT „La fel şi Bill Gates, fondatorul Microsoft, care a renunţat la studii pentru a face afaceri” – Robert Şova, CECCAR, 14 Iunie 2014

gates_kovesiBill Gates nu ar fi putut face afaceri în România doar cu studii medii.

Poate doar să jefuiască miliarde şi să fie decorat pentru asta de Băsescu şi Tăriceanu, şi lăudat şi adulat de Ponta, Maior şi Ghiţă.

„In cazul asta, mari antreprenori din America, cum este Mark Zuckerberg de la Facebook, ar fi ajuns in postura sa nu poata face afaceri in Romania, pentru ca nu ar fi primit cod de TVA, pe motiv ca nu si-au definitivat studiile universitare” – a spus liderul Consiliului IMM, Florin Jianu.

„La fel si Bill Gates, fondatorul Microsoft, care a renuntat la studii pentru a face afaceri” – a completat Robert Şova, de la CECCAR.

Kovesi nu poate să le faca dosar, că dacă e vorba de Bill Gates … nu are cu ce.

Kovesi nu poate să îmi facă dosar la DNA, nu are cu ce. Să nu credeţi că nu ştiu că un ”uncheşelu” mai întreabă, ziceţi ceva despre Băsescu. Ştiu pe cineva care a fost anchetat de procurorul Uncheşelu şi i-a zis dacă nu are ceva să îi spună despre Băsescu. Omul e deja condamnat. Nu ştiam că Uncheşelu e implicat în dosarul lui Ponta.Sper să nu mă fi dezinformat cel care mi-a spus”, a spus Băsescu la B1 TV, 15 Iunie 2016.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Bill Gates a venit în România să fure şi să dea mită, nu să facă afaceri.

Pentru a mitui şi pentru a fura nu îţi trebuie studii superioare, îţi trebuie :

1) Parteneri calificaţi, cum sunt Adrian Năstase, George Maior, Dan Nica, Silviu Hotăran, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Irina Socol, Sebastian Ghiţă, Ovidiu Artopolescu, Ionuţ Lopătan şi mulţi alţii, care au studii superioare şi tot tâlhari sunt.

2) Protecţie de la Laura Codruţa Kovesi, Monica Pop, Irinel Păun, Claudiu Dumitrescu, Doru Ţuluş, Cătălin Vartic – DNA – PICCJ etc.

Bill Gates a mituit şi a furat până a fost decorat cu cea mai mare distincţie posibilă de oameni cu studii şi poziţii superioare în Statul Român, cum ar fi Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, care nu ştiau ce face Bill Gates de fapt în România, pentru că Bill Gates, la fel ca şi Dan Condrea, era “acoperit” de SRI (Securitate) şi de DNA – PICCJ.