ADEVĂRUL MICROSOFT  “Anual mor 60.000 de oameni datorita disfuncţiilor sistemului sanitar.“Este o mare umflătură să fie puse toate disfuncțiile sistemului sanitar în spatele Hexi Pharma. În mod categoric este dovedit că firma Hexi Pharma dilua dezinfectanții” – Traian Băsescu, 28 Mai 2016

multi_coruptiSRI – “ascunde faptul că nu a trimis informările (Hexi Pharma)” Traian Băsescu

SIE – “El e sluga USL-ului. El a trădat pe toată lumea.” Traian Băsescu

“Ei au fost sprijiniți de unul sau altul, au avut poate oameni la vârful serviciilor, dar în orice caz nu au avut serviciul în spate, să spunem că SRI sau SIE au stabilit să promoveze această firmă. Au avut niște personaje care i-au susținut și din interiorul serviciilor și din zona administrativă a sănătății.”

„Ce să facă Răzvan Ungureanu. El a fost pus de câte cineva şi încearcă să fie util celor care i-au dat o funcţie. Vă daţi seama de ce a stat la Guvern doar 72 de zile. Nu a reuşit nimic în politică. E l e sluga USL-ului. Doar USL spune că nu e nevoie de alte partide. Nu mă pot simţi trădat de el. El a trădat pe toată lumea. Ăsta e caracterul omului. Nu unde e multă carte, e şi lipsă de caracter. Pe mine nu mă poate ameninţa nimeni în România.”, a spus Băsescu la RTV.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-atac-direct-la-adresa-unui-sef-de-serviciu-secret-e-o-sluga_1136158.html

“Mai avem legea secretului de stat mult invocată, (…) care prevede că se interzice clasificarea ca secret de stat a informațiilor, datelor sau documentelor în scopul ascunderii încălcării legii, erorilor administrative, limitării accesului la informații de interes public, restrângerea ilegală a exercitării unor drepturi ale persoanelor. Deci, când este vorba de interes public, se interzice clasificarea, deci SRI are obligația să facă publice acele informări în care a spus: firma Hexi Pharma diluează dezinfectanții”, a precizat Băsescu.

http://www.secundatv.ro/politica/basescu-toata-lumea-vrea-sa-acopere-lipsa-de-informatie-precisa-data-de-sri-despre-hexi-pharma-32043.html/

Scrisoare Deschisa

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

.“Este o mare umflătură să fie puse toate disfuncțiile sistemului sanitar în spatele Hexi Pharma. În mod categoric este dovedit că firma Hexi Pharma dilua dezinfectanții”.

MICROSOFT – Disfunctiile Sistemului Sanitar

Este dovedit ca Microsoft, in asociere cu Medist, RSC, Asesoft, Teamnet si altii, fura si falsifica software in valoare de miliarde de EUR, pe care il livreaza gratuit la Spitalele de Urgenta SRI si MAI, si il vinde pentru milioane de EUR (fonduri Phare si UE) la sute de spitale din tara si din strainatate (Moldova, altele).

Spitalele continua sa utilizeze in cunostinta de cauza software furat si livrat in numele Microsoft, inca din anul 2002 pina in prezent, in timp ce DNA “investigheaza”.

Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet continua sa minta DNA, OLAF si altii in cunostinta de cauza, in vederea continuarii fraudelor in Sistemul de Sanatate, si agravarii disfunctionalitatilor in acest domeniu vital.

Microsoft si asociatii fura tot ce pot, si cit pot, astfel protejati de DNA.

SRI – SIE – MAI – Protectori la “virful sistemului”

“Ei au fost sprijiniți de unul sau altul, au avut poate oameni la vârful serviciilor »

PROBAT : George Maior (fost Director SRI), Florian Coldea, Dumitru Zamfir, sunt unii dintre oamenii de la « virful sistemului » care timp de zece ani  au protejat si promovat crimele deosebit de grave comise de Microsoft si asociatii acestora, prin manevre si secretomanie ilegale.

Calin Popescu Tariceanu (Medist – Leader High Tech), Sebastian Vladescu (Medist RSC), Sebastian Ghita (Asesoft, Teamnet), Bill Gates (Microsoft), Steve Ballmer (Evanghelism) sunt protejati si promovati de “oameni la virful serviciilor”, beneficiari directi ai  ilegalitatilor comise de organizatia criminala incepind din anul 2000 (mita Adrian Nastase – Bank Pictet), pina in prezent.

DNA – «ascunde încălcarea legii » si ticluieste dosare

SRI – MAI invoca « secret de stat », pentru favorizarea infractorilor condusi de Microsoft si crimelor din Sistemul de Sanatate.

“Mai avem legea secretului de stat mult invocată, (…) care prevede că se interzice clasificarea ca secret de stat a informațiilor, datelor sau documentelor în scopul ascunderii încălcării legii, erorilor administrative, limitării accesului la informații de interes public, restrângerea ilegală a exercitării unor drepturi ale persoanelor.

DNA, la solicitarea personala si expresa a infractorilor Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu (5 Septembrie 2005), a inceput înscenarile judiciare (Ilie Botos, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Laura Codruta Kovesi), care continua in prezent (Catalin Vartic).

DNA «restrânge ilegal exercitarea unor drepturi ale persoanelor», tergiverseaza deliberat « investigarea » unor crime deosebit de grave si exhaustiv probate, si comite mai multe infractiuni in vederea favorizarii infractorilor.

Omnis si noi, parti vatamate in Dosarul 85/P/2011, conexat cu dosare care sunt cercetate incepind din anul 2004, facem solicitari  repetate, incepind din anul 2011, pentru a fi confruntati cu infractori dovediti si pentru a primi acces la dosarul cauzei, astfel incit sa putem sa ne aparam in fata abuzurilor comise impotriva noastra de Microsoft si asociatii acestora incepind din anul 2000 pina in prezent.

DNA refuza sa dea curs solicitarilor noastre legitime si legale, protejind in continuare crimele deosebit de grave comise de Microsoft si asociatii acestora.

SRI – MAI “informeaza” in fals DNA, care la rindul sau actioneaza in sensul protejarii si promovarii Microsoft si a “ecosistemului” – organizatiei criminale – operate de catre acestia inclusiv in Sistemul de Sanatate.

“DNA ascunde faptul că favorizeaza MICROSOFT (SRI-MAI-RSC-Medist- Asesoft-Teamnet-etc).”

SRI – SIE – MAI si altii isi pot promova companiile sub acoperire pentru a face multi bani (furati), dar numai DNA ii poate proteja in fata LEGII, daca acestia sunt identificati si reclamati in baza unor probe legal constituite, astfel cum au fost incepind din 7 Decembrie 2004 Microsoft si asociatii acestora.

Fara suportul si protectia DNA, Microsoft, Medist, RSC si asociatii, Hexa Pharm si multi altii, nu pot continua sa isi promoveze crimele in Sistemul de Sanatate.

Va puteti “opri la frontiera”, nu aveti nevoie sa “treceti granita”, pentru a solicita lui Claudiu Dumitrescu si Catalin Vartic sa respecte LEGEA si sa inceteze cu efect imediat abuzurile, tortura psihica, amenintarile si POLITIA POLITICA, pe care o practica cu determinare si violenta criminala, in asociere cu Microsoft si partenerii acestora.

Va solicitam sa respectati LEGEA si DREPTURILE noastre inalienabile,

Dragoş Rişcanu