ADEVĂRUL MICROSOFT “Siguranţa naţională, SIE, Black Cube, SRI, Microsoft şi nedumeririle tinerei “însăşi Icoanei anti-corupţie” Laura Codruţa Kovesi

multi_corupti“Codruţa Kovesi se răzbună pe SIE, pentru Operaţiunea Spionarea ei de către Black Cube […] Atacul Codruţei Kovesi e un semnal că şefa DNA ştie şi n-are de gînd să ierte.” Ion Cristoiu

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-breaking-news-marti-26-aprilie-2016/?fb_ref=Default http://www.stiripesurse.ro/cristoiu-descifreaza-mesajul-lui-kovesi-de-ce-se-razbuna-pe-sie_992294.html

“Mulţi sunt convinşi, din cîte-mi dau seama după semnele uluirii din titluri, că e un atac neaşteptat. Un atac neaşteptat pentru cei care nu ştiu.Cei care ştiu se aşteptau la acest atac. Se spune de la ureche la alta, cum e regula în statul poliţienesc român de azi, că investigaţia Black Cube a fost dacă nu comandată de SIE, atunci măcar aprobată de SIE.

Oricum cel care a comandat-o şi a plătit-o e un om al SIE, una dintre puşculiţele Serviciului. Luat la întrebări, Mihai Răzvan Ungureanu ar fi declarat că n-a ştiut de investigarea de către angajaţii Black Cube a însăşi Icoanei anti-corupţie Codruţa Kovesi. Cică nu l-a crezut nimeni. Nici măcar SRI, care a dejucat Operaţiunea SIE prin arestarea celor doi angajaţi ai Black Cube, Serviciu cu care se află într-un Război pe viaţă şi pe moarte, potrivit legilor nescrise după care funcţionează Serviciile secrete peste tot în lume.” Ion Cristoiu

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dupa cum bine ştiţi SIE spionează în primul rînd pe plan extern, şi prima regulă este să adune informaţii nu să le facă publice sau mai rău să le dea pe mâna unora ca Sebastian Ghiţă, Irinel Păun şi Claudiu Dumitrescu.

SIE este interesată unde ajung banii din fraudele făcute în ţară sub ochii SRI, MAI, DNA şi alţii. Îi interesează dacă banii furaţi şi albiţi de Irina Socol şi Varujan Pambuccian şi Sebastian Ghiţă ajung via Lazlo Kiss la traficanţi de arme şi droguri gen Vicktor Bout, cu scopul de a reuşi împreună cu partenerii noştri (nu ai lor) strategici, să fie arestat Vicktor Bout şi să fie dezmembrate reţele de terorism şi de corupţie structurală, cum sunt cele create de Microsoft şi partenerii acestora în România în asociere cu cei numiţi.

Vă plîngeţi că firme străine dau mită în România, şi SIE nu spune nimic.

Responsabilitatea revine SRI şi MAI să identifice, pe teritoriul României, astfel de tranzacţii ilegale şi să le raporteze DNA, nu să se asocieze şi să beneficieze atît instituţional cît şi personal de infracţiuni protejate de DNA în asociere criminală cu Microsoft (de exemplu).

Invocaţi Siguranţa Naţională şi în fapt acuzaţi SIE de acţiuni îndreptate împotriva Siguranţei Naţionale, în timp ce Omnis este acuzată de acţiuni îndreptate împotriva Siguranţei Naţionale, tocmai pentru că a informat DNA de crimele comise de Microsoft astfel asociată cu firme care transferă milioane de euro din România, prin piraterie şi albire de bani în Cipru şi Turks&Caicos, cum sunt Smartree, despre care am informat şi probat MAI şi DNA încă din anul 2005.

Aţi acţionat şi continuaţi să acţionaţi împotriva Siguranţei Naţionale şi apelaţi la propaganda Microsoft, SRI, MAI pentru a învinui SIE şi pe noi de activităţi comise împotriva Siguranţei Naţionale, în timp ce Microsoft, RSC, Medist, SRI, MAI, Asesoft, Teamnet, Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Ionuţ Lopatan, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu şi mulţi alţii sunt în continuare protejaţi de DNA.

Claudiu Dumitrescu şi Doru Ţuluş au semnat Rezoluţii care aduc prejudicii directe Siguranţei Naţionale şi aceştia încă mai lucrează la DNA, şi se pare că vor lucra pînă la pensie, pentru serviciile aduse Microsoft, Sri, MAI şi altora, că DNA ului nu au adus nici un serviciu.

Ar fi un lucru bun să vă studiaţi bîrna din ochiul Dumneavoastră (instituţional vorbind) pînă să analizaţi paiul din ochiul SIE, şi să testaţi rezistenţa noastră la minciună, manipulare, terorism şi tortură. Oricum aveţi oameni în loc, Adrian Murea, Claudiu Dumitrescu, Doru Ţuluş, şi mai nou Cătălin Vartic.

Înţelegem de la Maestrul Cristoiu că ar trebui să ne temem de memoria şi răzbunarea Dumneavoastră şi a SRI şi a Microsoft şi a lui Cătălin Vartic, Doru Ţuluş şi Claudiu Dumitrescu şi mulţi alţii.

Ne mai gîndim şi vom reveni ….