Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXIX “Îl vrem acasă pe Ambasadorul George Cristian MAIOR, adus înapoi din S.U.A., să dea socoteală în faţa Justiţiei de crimele comise în interesul Microsoft şi a altor corporaţii multinaţionale !” „ (Ambasadorul SUA Christopher) Dell a propus să aranjeze un post diplomatic pentru Limaj (Ministrul Transporturilor Fatmir Limaj) în SUA, probabil drept consul general al Kosovo în New York, astfel încît să îl „protejeze” de orice proceduri penale”. Matthew Brunwasser 1 Decembrie 2015 foreignpolicy.com

multi_corupti9 Decembrie 2015 – Toti sunt in sfirsit de acord :

Corporatiile americane corup politicieni straini si americani pentru a obtine cit mai mult profit in dauna politicilor legitime ale SUA si a banilor publici si proiectelor legitime din tarile vizate si din UE.

Coruptia este terorism si aceasta ucide, coruptia este o noua forma de tiranie, impusa de corporatii pradatoare in numele democratiei, luptei impotriva terorismului si a coruptiei astfel sustinuta propagandistic de politicieni corupti.

Media Internationala

“Ambasadorul (suspectat de coruptie) SUA, Dell este emblematic pentru o alta temere citata de criticii corporatiei Bechtel : proiectele acesteia pentru autostrazi in Balkani au estompat granita dintre interesele corporatiste si politica externa a S.U.A.” Matthew Brunwasser 1 Decembrie 2015 – publicat partial in Romania 9 Decembrie 2015 foreignpolicy.com.

Ambasadorul SUA

“Această lege se numeşte Foreign Corrupt Practices Act – FCPA. FCPA a fost adoptată în urma unei anchete care a evidenţiat faptul că peste 400 de companii americane de top au plătit demnitarilor străini mită în valoare de milioane de dolari şi că s-au folosit fonduri negre pentru contribuţiile la campaniile politice din SUA” – Ambasadorul SUA Hans Klemm, 9 Decembrie 2015. http://www.evz.ro/ambasadorul-american-hans-klemm-romania-incepe-sa-fie-recunoscuta-international-mai-ales-in-regiune-ca-model-in-lupta-anticoruptie.html

Infractori dovediti

„În momentul în care am aflat volumul aproximativ al licenţelor Microsoft, în jur de 90 de milioane de euro, eu am avansat către cei trei inculpaţi propunerea ca aceştia să primească 16 – 17 milioane de euro, sumă pe care eu am considerat-o ca fiind rezonabilă pentru acest proiect şi acea perioadă” – Claudiu Florica, 9 Decembrie 2015.
http://adevarul.ro/news/eveniment/dosarul-microsoft-creierul-afacerii-claudiu-florica-lui-gheorghe-Stefan-urma-remit-4-milioane-euro-comisionul-17-milioane-1_5667eaff7d919ed50e0a89a4/index.html

Scandalul Bechtel este identic cu Scandalul Microsoft cu exceptia lui MAIOR.

Va prezentam „modus operandi” de coruptie si crima organizata documentat de „Programul de Jurnalism de Investigatii al Facultatii de Jurnalism al Universitatii Berkeley din California”, cea mai prestigioasa institutie de jurnalism investigativ din lume. „Foreign Policy” http://investigativereportingprogram.com/

Document de referinta ISTORICA – “MODUS OPERANDI” CORUPTIE DIPLOMATICA LA CEL MAI INALT NIVEL ! Ambasadorii americani sunt corupti de mari corporatii multinationale si corup la rindul lor politicieni autohtoni.

Revista americana „Foreign Policy” impreuna cu Programul de Jurnalism de Investigatii al Facultatii de Jurnalism al Universitatii Berkeley din California, arată că firma Bechtel (Microsoft n.r.) corupe ambasadori americani pentru ca diplomaţii să-i ajute să obţină contracte bănoase cu statele din estul Europei, respectiv ambasadorul SUA Christopher Dell – Bechtel – Fatmir Limaj (Mark Gitenstein – Microsoft – Gabriel Sandu – George Cristian MAIOR n.a.). Unul din exemplele din articol este si Autostrada Transilvania – Bechtel – Mark Gitenstein – a „multumit” pe toata lumea in conditiile in care Bechtel a livrat 12,5% din drumul pe care se angajase să-l construiască. A încasat totuşi 64% din valoarea contractului, reziliat în mai 2013, (si altul este Autostrada Informatica Microsoft – Siemens – EADS n.r.).

Autostrada din Kososvo “A fost o colosala risipa din putinii bani publici” declara Andrea Capussela director economic al Oficiului International Civil (OIC), condus inainte de Pieter Feith un diplomat de cariera originar din Olanda, desemnat sa supravegheze din partea comunitatii civile internationale (OIC) procesul de tranzitie catre independenta a (Regiunii Separatiste Musulmane) Kosovo.

In Kosovo

Ambasadorul SUA„(Christopher) Dell a fost aspru criticat pentru faptul ca lucra „prieteneste” cu oficialii corupti din Kosovo, inclusiv cu Ministrul Transporturilor Fatmir Limaj; frustrat de relatiile lor prietenesti, un sef de politie care a participat la descinderile politiei la proprietatile lui Limaj (acuzat si de crime de razboi) spunea despre relatiile ambasadorului U.S. :

„Eu incerc sa le pun catusele si ambasadorul ii serveste cu sampanie”.

Dupa descinderile la adresele lui Limaj, dupa cum relateaza Pieter Feith director general OIC, Dell a propus sa aranjeze un post diplomatic pentru Limaj in SUA, proboabil drept consul general al Kosovo in New York, astfel incit sa il „protejeze” de orice proceduri penale. Feith relateaza ca Dell a discutat aceasta posibilitate la una dintre intilnirile lor saptaminale. „Am considerat ca era o idee proasta deoarece urma sa conduca catre o si mai mare impunitate a acestuia”, ne spune Feith „ Ar fi urmat sa ne dea inapoi in lupta noastra impotriva coruptiei si crimei organizate structurale”. Pina la urma Washingtonul a considerat idea a nu fi „propice pentru operare”.

„Am considerat ca era o idee proasta deoarece urma sa conduca catre o si mai mare impunitate a acestuia”, ne spune Feith „ Ar fi urmat sa ne dea inapoi in lupta noastra impotriva coruptiei si crimei organizate structurale”. Pina la urma Washingtonul a considerat ideea a nu fi „propice pentru operare”. Pieter Feith este un diplomat de cariera originar din Olanda, desemnat sa supravegheze din partea comunitatii civile internationale procesul de tranzitie catre independenta a (Regiunii Musulmane) Kosovo.

Ambasadorul SUA

In Romania

Ideea de a il trimite pe George Cristian Maior ambasador in S.U.A, care sa conduca catre o si mai mare impunitate a acestuia, se pare ca a fost o idee foarte buna, care continua sa ne dea inapoi in lupta noastra impotriva coruptiei si crimei organizate structurale. Pina la urma Washingtonul a considerat „operabila” numirea acestuia in postul de Ambasador al Romaniei in SUA, tocmai cind investigatiile in Scandalul Microsof-Siemens-EADS au inceput sa probeze faptul ca Maior este unul dintre initiatorii, operatorii si principalii protectori ai fraudelor comise de Microsoft timp de doua decenii (1996 – 2016).

În România, Bechtel a negociat direct cu Guvernul şi a semnat un contract fără licitaţie, în 2003, pentru modernizarea reţelei aproape inexistente de autostrăzi a ţării. Valoarea contractului: 2,7 miliarde de dolari. Proiectul s-a transformat însă într-un coşmar lung de zece ani pentru ambele părţi, plin de întârzieri, certuri şi acuzaţii de corupţie şi proastă administrare. Potrivit unei analize a Economist Intelligence Unit, Bechtel a livrat 12,5% din drumul pe care se angajase să-l construiască. A încasat totuşi 64% din valoarea contractului, reziliat în mai 2013”, arată foreignpolicy.com.

Comentariile Redactiei

George Cristian Maior, infractor exhaustiv probat, inclusiv de Micul Guccifer, ( fost Director General SRI si mereu ambasador „pe hirtie” facut de Adrian Nastase) este „in viu” Ambasador in SUA, in urma sampaniilor (whisky), coruptiei, terorismului, si crimelor executate la comanda si in participatiune cu Microsoft si asociatii infractionali ai acestora si multi alti „investitori strategici”.

Microsoft nu a corupt un Ambasador SUA in functie, a trimis un ambasador (Mark Gitenstein) deja corupt si in conflict de interese, atit timp cit fiul acestuia este angajat la nivel inalt al Microsoft, in timp ce Microsoft este acuzat de acte foarte grave de coruptie comise in Romania si in alte tari.

Kovesi – Coldea, va solicitam, in calitate de parte vatamata probata a Microsoft si a lui George Cristian MAIOR, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer si a multor altor infractori, sa va asigurati ca George Cristian MAIOR este anchetat in conditii de egalitate cu ceilalti infractori de drept comun, deosebit de periculosi.

Vom reveni …

P.S. Va rugam sa constatati faptul ca incepind din 7-8 Decembrie 2004 si pina in prezent am probat si informat exhaustiv atit SRI, cit si pe Directorul Ambasador George Cristian MAIOR personal, referitor la infractiunile deosebit de grave si legal si minutios probate comise de Microsoft si asociatii acestora RSC-Medist, Asesoft – Teamnet si altii, in beneficiul SRI si al celor care sunt investigati de un deceniu fara nici un rezultat.

Lupta serioasa impotriva coruptiei nu mai poate fi credibila, atit timp cit unul dintre cei mai corupti inalti birocrati din Romania, in loc sa fie
anchetat in conformitate cu legea, reprezinta astazi Romania (corupta) la Washington.

George Cristian MAIOR este dovada vie a faptului ca Microsoft si asociatii acesteia sunt inca mai presus de lege. Pina cind aceasta stare de fapt nu este corectata in conformitate cu litera si spiritul legii, lupta impotriva coruptiei nu poate fi decit un alt exercitiu propagandistic.