Kovesi – Coldea – Ghiţă – Maior – Vlădescu – Artopolescu = CIOCLII profitori ai tragediilor pe care le trăim… şi noi şi alţii, şi toţi împreună, mai puţin EI – Dumnezeii, Allahii şi Budiştii noştri „subpt acoperirea lor şi a „serviciilor sau/si invers” !

multi_coruptiSebastian Ghita : Remarca cu durere „riscurilor care urmeaza sa ne loveasca” si faptul ca face parte din gruparea terorista Maior-Coldea-Kovesi „În cazul unui atac terorist, România ar avea vulnerabilităţi”. http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-spune-lucruri-inspaimantatoare-in-ce-situa-ie-e-romania-fa-a-de-terorism_973278.html

Eduard Helvig Directorul SRI dă asigurări că România nu se află în pericol, după atentatele din Franţa http://www.stiripesurse.ro/sri-face-precizari-importante-pentru-romania_973297.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Domnilor si Doamnelor sau/si invers :

Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi, Adrian Nastase, Dan Nica, Dan Andronic, Sebastian Vladescu, George Maior, Florian Coldea, Ovidiu Artopolescu, Omar Hayssam, Muhammad Munaf, Silviu Hotaran si alti teroristi, va rugam respectuos sa nu mai capusiti si exploatati orice tragedie pentru a incerca sa va justificati actele de terorism extrem comis impotriva celor care nu (va) dau „tribut” din „munca” de jaf si tilharie, si nu fac parte din Sistema (CUPOLA) „SIVECO-RSC-MEDIST-ASESOFT-TEAMNET-TOTALSOFT-SOFTWIN-NET CONSULTING-GT GROUP-BANK PICTET-OMNILOGIC-SOFTWIN-MICROSOFT-SIEMES-EADS, etc.,.

Mai bine concentrati-va pe relatia Vanuatuu, Pictet, Washington, Strehaia, Sintesti, Monaco, Seattle, Geneva, Rahova, Jilava, Tirgsor, Delaware, Cipru, … etc.

Vom reveni …


„Ma vad nevoit sa remarc cu durere faptul ca directorul Maior a avut dreptate cand a atras atentia asupra riscurilor care urmeaza sa ne loveasca. Faptul ca presedintele Iohannis a inteles repede avertismentul venit dinspre SRI si directorul Maior este un lucru de salutat. Azi, România are un pachet legislativ care vizeaza capacitatea de a se apara de astfel de fenomene si de a le preveni si preintampina”, a spus Sebastian Ghită.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, îşi exprimă solidaritatea faţă de statul francez în aceste momente critice şi îi asigură pe partenerii internaţionali ai SRI de întreaga cooperare.”, se arată într-un comunicat al SRI.

Serviciul Român de Informaţii face precizări importante legate de noua situaţie din Europa după atentatele din Franţa. SRI dă asigurări că România nu se află în pericol, după atentatele din Franţa, iar sistemul de alertă teroristă se menţine la un nivel precaut.

http://www.stiripesurse.ro/sri-face-precizari-importante-pentru-romania_973297.html

Sebastian Ghiţă spune lucruri înspăimântătoare:

În ce situaţie e România faţă de terorism

În cazul unui atac terorist, România ar avea vulnerabilităţi. Asupra acestui lucru avertiza George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informaţii, cu câteva zile înainte de a-şi anunţa demisia. Respingerea Legilor Big Brother de către Curtea Constituţională, a creat un vid legislativ fără precedent, relatează România TV. Deputatul independent Sebastian Ghiţă a explicat care sunt efectele adoptării legii Big Brother.

Fostul director al SRI, George Maior, vorbea, la începutul anului, despre importanţa celor trei legi: legea retenţiei datelor, legea cartelelor prepay şi legea securităţii cibernetice.

„Prima lege îţi conferă o capacitate analitică absolut vitală pentru a investiga anumite situaţii de securitate naţională. În mod concret dacă, de exemplu, un tetorist pătrunde în ţară îl poţi localiza mai bine, poţi opera listingul pentru a vedea cu cine se întâlneşte şi îl poţi accesa în baza de date în ultimele 6 luni, unele state acu chiar un an sau doi în ceea ce priveşte relaţionarea sa cu alte persoane.

În ceea ce priveşte legea securităţii cibernetice şi aici amenintarea cibernetica ne va afecta cel mai pregnant, de la atacuri cibernetice până la atacuri care vizează dreptul la intimitate a acelei perosane pe care culmea noi vrem să il apărăm identificând înfăptuitorii, conturile sale în bancă cu efecte la drepturile cetăţenilor”, spunea Maior.

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat după atentatele care au avut loc la Paris, că s-a dovedit că avertismentul fostului director SRI a fost unul întemeiat.

„Ma vad nevoit sa remarc cu durere faptul ca directorul Maior a avut dreptate cand a atras atentia asupra riscurilor care urmeaza sa ne loveasca. Faptul ca presedintele Iohannis a inteles repede avertismentul venit dinspre SRI si directorul Maior este un lucru de salutat. Azi, România are un pachet legislativ care vizeaza capacitatea de a se apara de astfel de fenomene si de a le preveni si preintampina”, a spus Sebastian Ghită.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-spune-lucruri-inspaimantatoare-in-ce-situa-ie-e-romania-fa-a-de-terorism_973278.html