Kovesi – Coldea participă la Concursul : “După un deceniu de Corupţie (seculară) – Cine este cel mai Corupt din Ţară ?” lansat de Elena Udrea

multi_coruptiDupa concursul Cine este Cel mai Prost Ministru din Istoria Romaniei ? lansat de Gabriel Sandu, urmeaza concursul Oglinjoara, Oglinjoara Cine este cea(l) mai Corupt(a) din Tara ? lansat de Elena Udrea si Laura Codruta Kovesi – asistate de Florian Coldea si Sebastian Ghita la centru, si de multi altii dupa margine plus pulime cit cuprinde.

Un deceniu de CORUPTIE cu Microsoft si fara

Cine-i prost si cine-i corupt ca la SRI-DNA sunt aceiasi ? se intreaba retoric Elena Udrea

Elena Udrea, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Laura Codruţa Kovesi: Sunt corupţi ca mine (sau sunt incompetenti ca ei) si de 10 ani il protejeaza pe Sebastian Ghita (si pe Sebastian Vladescu n.r.) ca sunt aceiasi.

„I-am incomodat şi înainte, ştiu şi foarte multe lucruri despre ei, şi am demonstrat că am curajul să le spun. Deci, logic este ca ei să încerce şi decredibilizarea mea şi în acelaşi timp să încerce să mă reducă la tăcere.”

E foarte logic pentru ca asa face si Microsoft si asa functioneaza sistemul finantat (si) de Microsoft „Angajeaza – Denigreaza – Lichideaza” (Manual NKVD) sau „Embrace – Extend – Exterminate” (Manual Evanghelism)

„Dacă sunt nişte oameni aşa de morali, cum pretind că sunt, trebuia fie să iasă să spună public lucrul acesta, să denunţe public faptul că sunt opriţi s-o cerceteze pe Elena Udrea, fie trebuia să-şi dea demisia, să nu accepte să fie reprezentanţii unui regim care – uitaţi – proteja o coruptă precum Elena Udrea! Şi, mai ales, puteau să nu accepte când eu m-am implicat pentru a-i sprijini, sau cel puţin pe doamna Kovesi spre exemplu, pentru a o sprijini să ocupe funcţia de procuror-şef DNA.”, spune Udrea pentru evz.ro

Dupa un deceniu Elena Udrea face plingeri impotriva Kovesi – Coldea

Si noi facem plingeri degeaba de un deceniu inpotriva Microsoft finantatorul grupului infractional Cocos ( Udrea) – Ghita – Vladescu – SRI – MAI – si altii

”Am făcut un singur denunţ împotriva doamnei Kovesi şi a lui Coldea care a fost clasat după doar o săptămână de doamna procuror care încearcă astăzi să mă aresteze şi căreia i-am făcut două plângeri la CSM. Prima a fost clasată, a doua, am făcut-o acum o lună de zile, când am aflat că, după spusele dânsei şi din surse de la DNA şi SRI, are ordin să-mi facă un nou dosar şi să încerce arestarea mea. Am făcut o plângere la CSM, am spus acolo lucruri concrete, cum face presiuni, cum cheamă oameni să declare împotriva mea.

Toti din justitie si o parte din SRI numiti politic = Politie Politica !

„Astăzi nu mă aştept ca CSM-ul să dea vreo soluţie în favoarea mea, dar, aşa cum vă spuneam, această situaţie abuzivă, această luptă a sistemului de preluare a puterii nu va mai dura mult. Este bine că am aceste plângeri acolo, pentru că sigur va veni o vreme când vor fi analizate. Aş mai spune un lucru important. Atât cei din CSM, cât şi cei din fruntea DNA sau a Parchetului General – toţi sunt numiţi politic. Chiar şi cei din fruntea Justiţiei. Despre foarte mulţi ştiu – evident – cum au ajuns în aceste funcţii şi cine i-a sprijinit. Deci, ei nu sunt independenţi de politic. Aşa cum, atunci, erau foarte apropiaţi de Putere, la fel, acum, pentru a-şi păstra funcţiile, sunt împotriva Puterii aceleia şi foarte apropiaţi de Puterea actuală. Ca urmare, ei sunt dependenţi de Puterea politică. Deci, fie că vorbim de acţiunile CSM sau DNA, rareori aş avea încredere să spun că sunt acţiuni absolut obiective.”, a mai spus Udrea.

Partidul SRI (DNA) – Generalul Cocalar cu girofar

„Gabriel Oprea, zis şi Gabi minte mică. Nu ştiu dacă o are mică. Lumea spune că o are. Băiatul ăsta este bolnav de un sindrom care se numeşte beţia puterii. Când un tip fără pic de metafizică ajunge întâmplător pe o anumită poziţie a puterii, îi ia Dumnezeu capul. Începe să se machieze, să se fardeze, să-şi facă operaţii estetice, să aibă amante gen Cristina Bădănoiu. Acest domn a construit un partid. Se cheamă UNPR. Care este practic aripa politică a SRI-ului. Acolo veţi găsi majoritatea ofiţerilor sub acoperire sau a băieţilor cu dosare penale. Acoperiţi de domnul Gabri Oprea, respectiv de prăvălia SRI. Şi cu o asemenea putere în spate, indivizi de genul lui Oprea îşi permit să facă orice”,

Finantatorul SRI – Ghita de la Ploiesti

”Sebastian Ghiţă are şi el problemele lui cu Sistemul, nu?! Şi el a fost pus sub acuzare, i-au pus sechestru pe toată averea, văd că i-au ridicat sechestrul după ce a ameninţat că are multe lucruri de spus. Vrea să-şi salveze pielea şi atunci în bătălia dintre Elena Udrea şi Sistem, evident că încercând să se apere pe sine însuşi, atunci mă atacă pe mine, crezând probabil că în felul acesta va face pe plac Sistemului. Dacă vă amintiţi, când l-au pus sub acuzare, brusc domnul Ghiţă cerea să se solidarizeze cu mine. După ce a reuşit, ameninţând Sistemul cu dezvăluiri, să-şi scoată averea de sub sechestru, văd că a revenit în a sprijini Sistemul şi a fi de partea lor.”, a spus Udrea pentru evz.ro

Finantatorul Nastasia – Republica de la Ploiesti

Oameni aduşi de partid, susţinuţi de partid în funcţii şi pe care eu i-am preluat ca atare. Mă refer la domnul Nastasia. Eu sunt convinsă că domnul Nastasia a finanţat şi organizaţia din care făcea parte. Deci, nu este omul Elenei Udrea, este un lider PDL care a fost propus de Organizaţia Prahova în Ministerul Dezvoltării.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Le urăm succes doamnelor şi suntem convinşi că cel(a) mai corupt(ă) va cîştiga, cu atît mai mult cu cît dacă punctajul cumulat este egal toţi pot prinde primul loc.

Departajarea o vor face directorii Generali Microsoft, că ei ştiu cel mai bine cui şi cît au dat şi cine îi protejează de un deceniu – durata luată în considerare pentru participarea la concurs (2004-2014).