“NOI VREM RESPECT ! ” de la Antena 3
Laura Codruta Kovesi Procuror Şef DNA
Şi NOI VREM RESPECT de la DNA
Omnis şi noi toţi ceilalţi oameni (chiar daca nu suntem procurori, miniştri, etc.)

basescu_iohannis_junker_barroso_scheele_buttice_botos-ilie_kovesi-p_gates_ballmer_nastase_tariceanu_nica_vladescu_arto_horaran_timofte_maior_bulgaru_vartic”Orice persoană care va face afirmaţii mincinoase sau defăimătoare să-şi asume responsabilitatea şi să suporte consecinţele legale. Dacă voi câştiga procesul voi folosi banii (1 milion lei) în scopuri umanitare sau caritabile. Suma cerută reprezintă de fapt o sancţiune pentru cei care fac afirmaţii mincinoase şi denigratoare pe care este normal să o suporte orice persoană când nu îşi verifică informaţiile” a declarat Kovesi.

Conventia Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) :

Art. 8 – Dreptul la respectarea vieţii private şi de familie

(1) Orice persoană are dreptul la respectarea vieţii sale private şi de familie, a domiciliului său şi a corespondenţei sale.

Art. 10 – Libertatea de exprimare

(2) Exercitarea acestor libertăţi (libertatea presei n.a.) ce comportă îndatoriri şi responsabilităţi poate fi supusă unor formalităţi, condiţii, restrângeri sau sancţiuni prevăzute de lege [pentru ] protecţia reputaţiei sau a drepturilor altora, […] sau pentru a garanta autoritatea şi imparţialitatea puterii judecătoreşti.

Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Am luat la cunostinta din media, de faptul ca ati dat in judecata, in August 2014, Antena 3 si mai multi ziaristi : Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Răzvan Savaliuc si Bianca Nae, in temeiul CEDO – Art 8 (1) si aparent Art. 10 (2), pentru afirmatiile facute de catre acestia in cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” din data de 19 Iunie 2014, pentru ceea ce Dumneavoastra considerati a fi o actiune concertata si deliberata de imixiune in viata Dumneavoastra privata si pentru denigrarea si calomnierea Dumneavoastra in calitatea de Procuror Sef DNA, calitate pe care o detineti si in prezent.

Cauza urmeaza sa fie judecata pe fond, intr-un termen rezonalbil, in data de 16 Octombrie 2015. Va dorim mult succes si va sustinem demersul fara nici o retinere.

Apreciem determinarea pe care o aveti de a va apara drepturile Dumneavoastra fundamentale atit ca persoana privata cit si ca persoana publica, in calitatea de Procuror Sef DNA, si curajul de a va confrunta public cu Antena 3, cunoscuta pentru practicile sale, ilegale (shantaj) sau/si la limita legii, de manipulare si propaganda, astfel apreciate de un anumit tip de public, cu mai mult sau mai putin discernamint, dar aparent foarte numeros si asumat, cum ar spune cronicarul “prosti da’ multi”.

Aceste practici ilegale angajate de Antena 3 si alte entitati media, administrsative, judiciare, judecatoresti, etc., pot distruge vieti si pot ruina carierele si activitatile legitime, ale celor care indraznesc sa denunte fraudele, abuzurile, shantajul, coruptia, ticluirile si manipularile operate de catre acestia in beneficiul celor care ii comanda si/sau ii platesc.

Dupa cum probabil cunoasteti, CEDO se adreseaza tuturor oamenilor, si mai cuprinde pe linga articolele citate in apararea Dumneavoastra si urmatoarele articole pe care le citam in apararea noastra in fata abuzurilor comise de DNA si alte entitati :

Art. 3 Interzicerea torturii Nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane ori degradante.

Art. 4 Interzicerea sclaviei şi a muncii forţate (1) Nimeni nu poate fi ţinut în sclavie sau în condiţii de aservire.

Art. 5 Dreptul la libertate şi la siguranţă (1) Orice persoană are dreptul la libertate şi la siguranţă.

Art. 6 Dreptul la un proces echitabil (1) Orice persoană are dreptul la judecarea cauzei sale în mod echitabil, în mod public şi în termen rezonabil.

Art. 13 Dreptul la un recurs efectiv Orice persoană, ale cărei drepturi şi libertăţi recunoscute de prezenta Convenţie au fost încălcate, are dreptul de a se adresa efectiv unei instanţe naţionale, chiar şi atunci când încălcarea s-ar datora unor persoane care au acţionat în exercitarea atribuţiilor lor oficiale.

DNA pentru NOI este doar Antena 2 ! (5 Septembrie 2005 – prezent)

Articolele CEDO mentionate, inclusiv Art. 8 si Art. 10, sunt deliberat incalcate de catre DNA incepind din anul 2005 pina in prezent dupa cum urmeaza :

2002 – Un grup infractional deosebit de periculos astfel initial constitutit de catre Microsoft, Romanian Soft Company (RSC), Medist, Leader-High Tech (Sebastian Valdescu – Calin Popescu Tariceanu), si ulterior extins prin participarea Asesoft, Teamnet (Sebastian Ghita) si altii, au donat cu generozitate SRI si MAI produse software in valoare de 1 milion de lei (240.000 EUR), dovedit a fi piratate de la Omnis.

2003 – RSC livreaza, cu titlu gratuit operele software plagiate de la Omnis, Spitalelor MAI si SRI, ulterior sustinind ca in fapt operele apartin Microsoft si au fost primite gratuit de catre RSC de la Microsoft. Directorul Tehnic Microsoft, se prezinta ulterior in baza contractuala expert parte a RSC pentru sustinerea afirmatiilor acestora.

2004 – Omnis identifica pirateria comisa de Medist si RSC, precum si fraudarea fondurilor Phare de catre RSC – companie interpusa a Medist – si informeaza autoritatile competente (SRI, MAI, ORDA, etc.) si pe Primul Ministru Calin Popescu Tariceanu.

2005 – Omnis aduce la cunostinta Microsoft, Comisiei UE, DNA si a altor institutii fraudele deosebit de grave comise de catre infractori, si faptul ca acestia sunt favorizati de catre entitati corupte din cadrul institutiilor statului si ale Comisiei UE (OLAF).

2005 – Primul Ministru il promoveaza in pozitia de Ministru de Finante, in plina ancheta penala, pe prietenul si partenerul sau Sebastian Valdescu. Acesta solicita Procurorului General Ilie Botos sa deschida o ancheta care sa confirme faptul ca acesta este nevinovat de toate fraudele exhaustiv probate, si ca Omnis nu face decit sa il denigreze intentionat atit ca persoana privata cit si ca persoana publica in calitatea sa de Ministru de Finante. Procurorul General executa ordinul politic primit de la cei mentionati si altii.

2005 – Comisia UE si OLAF refuza sa verifice contractul si livrarea produselor software noi de catre RSC in cadrul proiectului Phare, acceptind astfel formal deturanrea fondurilor Phare de catre RSC, care pretinde ca a folosit finantarea Phare pentru comercializarea unor produse care apartin Microsoft.

2006 – DNA – Procuror Sef Sectie Irinel Paun constata ca RSC nu este vinovata de fapte penale si ii da un NUP Dosar 216/P/2005, urmat de un Non Case dat de OLAF, fara sa verifice contractul si sa probeze faptul ca Microsoft este autorul operelor comercializate si proprietarul drepturilor de autor si intelectuale asupra produselor inregistrate de Omnis la ORDA.

2006 – Procurorul General Laura Codruta Kovesi incepe sa fie fie informata de Omnis referitor la abuzurile si ilegalitatile flagrante comise de catre cei mentionati, astfel incit abuzurile asupra Omnis si a noastra personal sunt amplificate si agravate, in timp ce infractorii continua sa isi dezvolte organizatia criminala.

2007 – Primul Ministru il invita in Romania pe Bill Gates sa il decoreze pentru mita generoasa, provenita din bani fraudati de la bugetul se stat si din fonduri UE, pe care acesta o dadea guvernantilor romani inca din anul 2000.

2007 – DNA Procuror Sef Sectie Doru Tulus, constata ca RSC nu este vinovata de fapte penale si ii da un NUP Dosar 66/P/2007, fara sa verifice contractul si sa probeze faptul ca Microsoft este autorul operelor comercializate si proprietarul drepturilor de autor si intelectuale asupra produselor inregistrate de Omnis la ORDA.

2010 – Procurorul General Laura Codruta Kovesi primeste personal, cele doua volume publicate, din trilogia Microsoft Ingerul Pazitor (ultimul volum urmeaza sa fie publicat anul acesta). Aceasta considera ca este un caz complex, drept care investigatiile continua pina in prezent fara nici o perspectiva sa fie finalizate, altfel decit cu NUP, ca si pina in prezent.

2011 – Procurorul General Laura Codruta Kovesi semneaza personal doua Rezolutii astfel incit se constituie dosarul 654/P/2011 la nivelul PICCJ.unde Procurorul Monica Popa da un alt NUP la toata lumea in frunte cu Microsoft fara sa verifice contractul si sa probeze faptul ca Microsoft este autorul operelor comercializate si proprietarul drepturilor de autor si intelectuale asupra produselor inregistrate de Omnis la ORDA.

2012 – OLAF deschide o noua investigatie in cadrul careia solicita Microsoft sa identifice inregistrasrea drepturilor de autor si sa probeze faptul ca este proprietarul codului sursa comercializat de catre RSC. Microsoft afirma ca nu are drepturi de autor si ca nu a dat cod sursa gratuit via Internet partenerului sau RSC. O parte din dosarele inchise cu NUP sunt redeschise si conexate la dosarul 85/P/2011.

2013 – Procurorul Laura Codruta Kovesi este numita, in urma unui troc politic Procuror Sef DNA. Aceasta conduce si coordoneaza in continuitate si agravare incalcarea drepturilor fundamentale, astfel incepute de DNA in 5 Septembrie 2005, pe care Omnis si noi le avem.

2014 – Procurorul Sef DNA Laura Codruta Kovesi primeste Recomandari de la OLAF referitor la Raportul Final OLAF Case OF/2010/0068, care in
fapt confirma acuzele astfel probate inca din 31 Ianuarie 2005 de catre Omnis si ORDA, si solicita DNA o finalizare a unor investigatii incepute pe 5 Septembrie 2005 pina pe 24 August 2015. In fapt OLAF, infirma toate investigatiile facute de DNA si PICCJ incepind din 5 Septembrie 2005 pina pe 25 August 2014, si incearca sa musamalizeze abuzurile si ilegalitatile comise de inalti birocrati UE si OLAF incepid din Martie 2005 pina in prezent.

2015 – Pina in prezent DNA continua sa protejeze infractiunile deosebit de grave si exhaustiv probate comise de Microsoft, Comisia UE, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si altii, care intre timp au aservit ilegal compania Omnis, ne-au amenintat cu moartea in repetate rinduri, continua sa ne denigreze si calomnieze, in conditiile in care DNA a implinit termenul rezonabil de zece ani de cind actioneaza in complicitate coordonata cu infractorii in mai multe dosare 654/P/2011, 85/P/2011, 6949/P/2004, 216/P/2005, 66/P/2007 si multe altele.

Tratamentul de care ati beneficiat din partea Antena 3, nu poate fi comparat cu tratamentul inuman, manipularile, tergiversarile, provocarile, jugnirile, indiferenta deliberata si amenintarile directe si indirecte, pe care le primim din partea DNA incepind din anul 2005 pina in prezentul mereu continuu, astfel comandate si coordonate de catre Dumneavoastra personal.

Nu stim daca l-ati favorizat sau nu pe Bercea Mondial, instanta va hotari, dar am probat dincolo de orice indoiala posibila ca ii protejati de Microsoft, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si alti infractori deosebit de periculosi.

Nu stiam daca ati luat sau nu mita, instanta va hotari, dar am probat ca Alessandro Buttice a luat mita de la Sorin Ovidiu Vintu, si stim sigur ca Jonathan Scheele a luat si el mita direct si prin interpusi, dupa cum veti afla daca doriti sa verificati informatiile.

Nu cunoastem inca motivele pentru care dati dovada de atita perseverenta si continuitate in a ne incalca drepturile fundamentale oricarui om, si de a favoriza in complicitate crime extrem de grave comise de infractori deosebit de periculosi, impotriva securitatii si intereselor nationale si impotriva noastra, oameni simpli care muncim cinstit, nu facem politica, nu furam, nu mintim, nu denigram, doar va atentionam referitor la cei pe care Dumneavoastra aveti datoria sa ii opriti din jaf si tilharie nu sa ii protejati si promovati.

Consideram si cunoastem ca sunteti o persoana inteligenta si deosebit de abila, care urmeaza sa verifice toate informatiile, astfel incit suntem convinsi ca in curind veti lamuri aceste aspecte in contextul interesului pe care il purtati afirmatiilor mincinoase si defaimatoare, de care suntem inca, dupa zece ani de tratamente inumane, acuzati de catre protejatii Dumneavoastra, astfel numiti mai sus.

Cu sinceritate,

Dragos Riscanu