Editorial

KOVESI jos cagula, sus demisia !

Va rugam sa luati la cunostinta proba atasata si sa va sesizati referitor la faptul ca cei mascati din fotografie, dintre care unul este identificat a fi Florian Coldea, au patruns pe teritoriul national cu fetele acoperite carind niste genti dintre care unele sigilate, acestia nefiind cadre diplomatice, incalcind astfel mai multe legi in vigoare.

coldea cagula

Din informatiile pe care le detinem, este posibil si foarte probabil ca in acele genti sa fie transportate acte de interes public si penal precum si mari cantitati de bani, proveniti din tranzactionarea unor persoane printre care si persoana fara masca si fara uniforma din fotografie respectiv Ovidiu Ohanesian.

Va mai amintim ca ulterior momentului in care aceasta fotografie a fost facuta – 22 Mai 2005, Omar Hayssam a parasit ilegal Romania de sub ochii (si urechile) SRI, iar Muhammad Munaf nu a mai fost niciodata gasit el disparind in mod misterios din ambasada Romaniei din Iraq in prezenta maiorului Florian Coldea.

Exista mai multe relatari conform carora Florian Coldea si-a insusit ilegal sume importante de bani incalcind mai multe legi in vigoare in statul de drept euro atlantic Romania, pe care DNA are obligatia si competenta sa le identifice si sa le ancheteze. … vom reveni