Editorial

Kovesi cere bani pentru tortura si politie politica marca SRI !

”Am făcut demersuri în ultimele două luni pentru a participa la formula finală a proiectului de buget. Am făcut demersuri scrise către conducerea ministerului Public, ministerul Justiţiei şi ministerul Finanţelor. Nu am primit niciun răspuns scris. Astăzi când s-a afişat proiectul de buget am urmărit să vedem care este suma alocată DNA, pentru a vedea dacă propunerea noastră a fost însuşită sau nu. Nu am regăsit o filă distinctă pentru DNA am sunat la cele trei instituţii şi nu am primit nicio explicaţie. Apoi am ieşit cu poziţia oficială afişată pe site. După ce am dat comunicatul de presă şi am mers la inalnirea cu ministrul Bugetului am primit un răspuns de la ministerului Public, de unde rezultă că bugetul DNA a fost diminuat. Bugetul era undeva în jurul sumei de 20 de milioane de euro.”, a explicat Kovesi.

Vreti mai multi bani si sunteti mirata ca nu ii primiti si sunteti tratata in fapt mult mai bine decit cei pe care ii “trateaza” DNA cu tortura si politie politica ?

Este foarte indicat sa va uitati in mapa profesionala pentru a constata in ce masura aveti in primul rind calitatea profesionala, penala, umana si “morala” sa reprezentati prin intermediul DNA, lupta impotriva coruptiei.

Ati transformat DNA intr-o sluga supusa a SRI care la rindul sau este o sluga supusa a marilor corporatii multinationale si a unor tortionari ilegali.

Ce legitimitate aveti sa investigati si sa cereti bani, atit timp cind aproape un deceniu ati vegheat la distrugerea sistemica a tarii noastre, a valorilor ei reale si ati promovat si protejat prin metode de politie politica tortionari si multinationali pradatori, participind astfel la jaful condus de SRI – Securitate si multi altii.

Ponta nu va mai da bani pentru ca nu mai sunteti utila in rolul in care ati fost distribuita de Maior, Ponta, Ghita, Vladescu si altii, si pentru ca acum incercati sa manipulati si sa va propagandati o imagine de curajoasa luptatoare impotriva coruptiei.

Dar incepind din 2006. cind ati venit la Parchetul General, si pina au venit altii (Siemens, Parchetul din Munchen, DoJ, OLAF, etc.) sa va oblige sa respectati legea ce ati facut ?

Va spunem noi cu referinta directa la documentele din Dosarul 654/P/20011 astfel conexat la Dosarul 85/P/2011 astazi monitorizat de OLAF in cadrul MCV : POLITIE POLITICA la comanda SRI, MAI si Microsoft in beneficiul acestora si al companiilor “sub acoperire” operate de Sebastian Valdescu in strinsa colaborare cu Sebastian Ghita.

Vom reveni, dar nu inainte sa va solicitam cu vehementa si determinare DEMISIA !