Kovesi Coldea : Sunteţi o bandă de asasini !Am fost ameninţat inclusiv cu moartea dacă nu mă potolesc […] Ca să fie foarte clar! Şi nu vorbesc prostii. Am avut curajul acesta. Am făcut-o, am avut încredere în stat.” Gabriel Oprea 11 Iunie 2015

voicu_oprea_kovesi_arto_vartic_coldea

Era bine pentru România şi pentru mine. Era bine pentru viitorul meu pentru că fusesem ameninţat inclusiv cu moartea. Ca să fie foarte clar! Şi nu vorbesc prostii. Dacă nu mă potolesc. Am avut curajul acesta. Am făcut-o, am avut încredere în stat. Am crezut, normal, că şi statul te protejează. Mi-am dat demisia, în schimb nu am fost lăsat să spun exact. O explicaţie pe care am înţeles-o politic. Am spus: domne, o să mai stăm cu oamenii aceştia la guvernare. O să stăm cu mafia de care vorbeşti tu? Ai răbdare puţin. Am ieşit oarecum stânjenit“,

Nu este clar cum viitorul iti este garantat atit timp cit esti amenintat cu moartea si trebuie sa pastrezi Omerta pentru a propasi in viata. Ponta s-a alaturat ca sa il inlature pe Vintu, Voicu si Vladescu si sa vina Ghita, Maior, Coldea si Kovesi.

„Sefii de la partid, erau multi. In momentul acela (Ianuarie 2009) m-am grabit si l-am numit pe dl Ardelean (…) Normal ca m-au chemat, ca sa-l dau afara (…) Am stat 90 de secunde, le-am spus tuturor ca nu pun mafia la Interne, am plecat, mi s-a cerut demisia, am vrut sa spun cancelariilor europene ca am fost presat. Nu am fost lasat, ca nu era momentul sa spun acest lucru. Am fost amenintat inclusiv cu moartea daca nu ma potolesc. Mi-am dat demisia dar n-am fost lasat sa vorbesc. Mi s-a explicat politic: ‘Putem sa stam la guvernare cu mafia de care vorbesti tu?’„, a declarat Gabriel Oprea.

„Nu, el (Catalin Voicu n.r.) a vrut să fie ministru. Era vorba de altcineva. Problema este că numele ăla… Toate serviciile secrete, dar toate, mi-au spus că acel om face crimă organizată. Cum să-l numesc? Nu-l numesc. Şefii de partid (n.r. insistau pentru numire). Erau şi ei mai mulţi pe acolo“

Este vorba de un modus operandi folosit si de Microsoft si altii astfel protejati de DNA si alte institutii. Am cerut si noi lui Kovesi sa respecte legea dar nu am beneficiat de suportul lui Ponta si Kovesi pe care il are Oprea astfel increzator intr-un stat care apara Omerta si pe cei care sustin mafia in guvern.

Pozitia de Ministru de Interne a fost luata pina la urma de Dan Nica furnizorul lui Vanghelie de informatii secret de stat si viitorul coleg de condus ministerul IT&C a lui Ovidiu Artopolescu – Ministru Secretar de Stat.

Ovidiu Artopolescu ma ameninta cu moartea daca nu ma potolesc in Aprilie 2009 – si eu la fel ca Oprea, mi-am spus ca daca informez DNA si DIICOT nu are rost sa ma adresez ambasadelor si mediei internationale pentru ca fac rau Romaniei, si ca DNA va reusi sa faca ce are de facut, in conditiile in care fraudele erau si sunt evidente. Nu stiam ca DNA era/este controlat de Ovidiu Artopolescu si grupul infractional din care acesta face parte si acum, desi a fost transferat de la Vintu la Ghita.

Se pare ca asta era “modus operandi” al gruparii infractionale deosebit de periculoase Dumitru Iliescu – Gabi Naghy – Catalin Voicu – Sorin Ovidiu Vintu – Mircea Geoana – Varujan Vosganian – Ovidiu Artopolescu – Sebastian Vladescu – Calin Popescu Tariceanu – Doru Tulus, si multi altii.

Kovesi Coldea va mai aduceti aminte cum Artopolescu imi scria pe sms 54 de mesaje, anuntindu-ma ca atunci cind vor veni “ei” la putere, dupa ce cade “marinarul” ma vor asasina – era Aprilie 2009 ? – nu au reusit decit sa imi asasineze mama si sa imi distruga familia, in timp ce Kovesi se tot caina ca sunt cazuri complexe, si Tulus nu lasa pe nimeni sa atinga Dosarul 21/P/2006 “furt calificat de casa Doctorul Moarte” nici pina in 2013, si nici dosarul “Microsoft” inchis tot de el cu NUP – infirmat in 2014 de OLAF.

Dupa cum vedeti incetul cu incetul, mai aflam cine erau cei care ne amenintau in 2001, cu Irinel Columbeanu la inaintare in numele lui Nastase (Bittner, Petrache, Cocos –mai tirziu) si cine ii aparau si imparteau cu acestia prada din jaf si tilharie facuta in parteneriat public privat cu DNA.

Vom reveni ….