Editorial

In Memoriam Paul Alexandru Kedves (+) : “Tocmai ca nu este de doi lei ci de milioane de euro ne face sa credem ca aici Politia giurgiuveana, toti cei care au instrumentat acest caz, sunt blat cu o serie de politicieni din fosta guvernare si cu niste asasini periculosi.”

http://www.focus-giurgiu.ro/articol_2435_focus_pg_361.htm

http://www.stirigiurgiu.ro/category/investigatii/

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/tatal-senatorului-psd-catalin-voicu-a-murit-intr-un-accident-de-masina-18353.html

http://www.romaniatv.net/cinci-interlopi-care-s-au-batut-cu-sabii-si-topoare-intr-o-benzinarie-din-bolintin-vale-arestati-preventiv_134849.html

Nelu Iordache giurgiuvean – regele asfaltului – Bolintin Vale
Nelu Iordache denunt – Udrea Cocos – DNA – Bolintin Vale
Catalin Viocu giurgiuvean – regele justitiei – Bolintin Vale
Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Bolintin-Vale.
Interlopi cu topoare – Bolintin Vale

„Potrivit poliţiştilor giurgiuveni, localitatea Bolintin este cunoscută pentru astfel de fapte, practic aproape la fiecare final de săptămână fiind înregistrate situaţii conflictuale în zonă.

Poliţiştii recunosc că şi anul trecut au fost înregistrate plângeri după ce unele locuinţe au luat foc, dar autorii au rămas necunoscuţi.”

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cinci-interlopi-care-s-au-batut-cu-sabii-si-topoare-intr-o-benzinarie-din-bolintin-vale-arestati-preventiv_134849.html#ixzz3VbGbqg86

„Ati crezut ca ramane P.N.L.-ul la putere, in tandem cu P.S.D.-ul, si ati crezut ca se ingroapa cu cadavrul si adevarul despre acest caz. S-o credeti voi !

Domnule Presedinte Traian Basescu, domnule prim-ministru Emil Boc, domnule vice prim-ministru si, totodata, ministru de interne Dan Nica, va rugam mult, faceti o cercetare amanuntita asupra acestui caz.”

Nu sunt singurii, asta a crezut si Ovidiu Artopolescu Ministru Secretar de Stat in subordinea lui Dan Nica, dupa cum ne informa in scris si ne ameninta cu moartea … stia el ce stia … stie si DNA dar tace complice.

Cazuri: Paul Kedves, un turnesol al descompunerii colective. Am întîlnit prin 2006, la fondul Proprietatea (ANRP), un tînăr consilier juridic, Paul Kedves, cu comportament neobişnuit : politicos, amabil, profesional. Explica clar celor veniţi în audienţă defecţiunile sistemului, motivele pentru care cei în drept nu au loc de „recuperatori” şi făcături juridice care acoperă farsa. Venise înapoi (parcă din Elveţia, după studii serioase pe la Paris) ca să participe la promisa refacere întru „dreptate şi adevăr”, prin cadre curate. M-a impresionat prestaţia lui neobişnuită şi de aceea îl sunam, cînd aveam nevoie de vreo lămurire privind funcţionarea instituţiei. (Daţi telefon şi veţi vedea cum vă răspund azi domnişorii instalaţi acolo).  Dar într-o zi, în 2008, mi-a răspuns tatăl său , care îi preluase celularul, sperînd că va da peste un indiciu. Paul Kedves fusese asasinat. I-au găsit cadavrul îngrămădit, într-un coş al unei vile din Bolintin Vale, unde nu avea ce căuta, şi nu se putuse sinucide.  Dar acordase nişte despăgubiri unor autentici foşti proprietari… Deranjase. Şi nu pe oricine. Puteau să comande exterminarea şi mafioţi mici. Dar nu să impună apoi blocarea cercetărilor şi barajul mediatic. Că nici pînă azi, domnul Victor Kedves nu a aflat adevărul, oricît s-a zbătut, nu e de mirare, la aşa „organe de cercetare” şi aşa „justiţie”. Dar este profund semnificativ, pentru ce a devenit România, că media însetată de picanterii funebre ascunde subiectul acesta publicului

(căutaţi pe Internet şi veţi vedea cîtă tăcere s-a întins, în afară de:

Giurgiu News redeschide dosarul tanarului gasit mort pe cosul casei unui interlop

Reluam un articol publicat de giurgiu news in februarie 2009. 

Politia giurgiuveana, gratie oamenilor foarte buni care lucreaza la directia de presa, pare ca este foarte activa. Cazuri rezolvate, infractori prinsi, o actiune intensa de descurajare a fenomenului infractional, doar cand vine vorba despre cazul de la Bolintin Vale MUCLES. Tace chitic. Nu sufla o vorbulita. De parca moartea unui tanar de 28 de ani, titrat si cu o situatie materiala foarte buna, cu atat mai mult in conditii extrem de suspecte, este un subiect marunt de .. doi lei.

Tocmai ca nu este de doi lei ci de milioane de euro ne face sa credem ca aici Politia giurgiuveana, toti cei care au instrumentat acest caz, sunt blat cu o serie de politicieni din fosta guvernare si cu niste asasini periculosi.

Nu sunt vorbe mari. Nu sunt speculatii. Nu sunt vorbe rostite la durere maxima de o familie de oameni seriosi care si-au pierdut fiinta cea mai de pret: singurul copil. Va spuneam in urma cu cateva zile ca tanarul de 28 ani, Paul Alexandru Kedves, originar din Bucuresti, absolvent de stiinte juridice in Elvetia, absolvent de masterat la Sorbona, angajat al Agentiei Nationale pentru Retrocedarea Proprietatii, cu o situatie materiala foarte buna, a disparut de acasa acum exact un an, fiind gasit dupa mai bine de 4 luni, mort pe cosul casei unei persoane din Bolintin Vale. Dupa ce cadavrul sau intrase in descompunere dupa ce zacuse mai bine de trei luni pe cos.

Politistii si procurorii giurgiuveni au sugerat ca a fost un caz de sinucidere. Din ce motive ? De ce venea un om din centrul Bucurestiului sa se sinucida pe cosul unei case pazite precum Pentagonul tocmai la Bolintin Vale ? VRAJEALA. VRAJEALA USCATA pentru fraieri.

Domnilor politisti si procurori, a murit un om, nu s-a furat o gluga de coceni. S-ar putea intampla acest lucru si copiilor si nepotilor vostri. Si nu credem ca v-ar fi usor. Dimpotriva, ar fi o imensa tragedie. Suntem convinsi ca din comandamente politice foarte inalte si foarte importante din partea fostei puteri liberale, acoperiti cu o nesimtire inimaginabila faptele unor criminali. Chipul imortalizat din zeci de unghiuri in fotografii al unui tanar schimonosit de durere, omorat in bataie, nu seamana deloc cu chipul ravasit al unui individ care, de bunavoie, isi pune capat singur zilelor.

Nimeni dintre Dumneavoastra, politisti cu state vechi in politia giurgiuveana nu ne va putea convinge ca trupul bine facut al tanarului Paul Alexandru Kedves incapea pe gaura cosului decat fortat si nu sub greutatea proprie. Un om care se arunca pe cos cu picioarele inainte nu putea muri cu traumatisme la cap (o taietura de la ceafa pana la arcada dreapta de aproape 20 de centimetri, o gaura in craniu de 6 cm. si cu ochiul stang puternic tumefiat).

Acest om a fost omorat in bataie si plasat pe acel cos pentru a nu mai fi gasit niciodata. Sunt multe „mici” amanunte care ne fac, domnilor politisti, sa va consideram complici la ascunderea unei crime oribile. Comandate de lipsa de scrupule a unor oameni importanti avizi de bani foarte multi si de putere.

Ati spalat hainele tanarului ucis desi procedura va interzicea sa faceti acest lucru. Ati schimbat documente la dosare si in certificatul de constatare a decesului. Sunteti disperati dar si foarte smecheri. Si cu mult tupeu. Ati crezut ca ramane P.N.L.-ul la putere, in tandem cu P.S.D.-ul, si ati crezut ca se ingroapa cu cadavrul si adevarul despre acest caz. S-o credeti voi ! Noi nu mai vrem sa va platim ca sa va bateti joc de noi. Sunteti si la Giurgiu intr-un parteneriat total cu lumea interlopa, va faceti treaba cand va place si va convine. Sunteti mai rai ca infractorii pentru ca traiti pe spinarea noastra. Sa va fie rusine !

Domnule Presedinte Traian Basescu, domnule prim-ministru Emil Boc, domnule vice prim-ministru si, totodata, ministru de interne Dan Nica, va rugam mult, faceti o cercetare amanuntita asupra acestui caz. Cu persoane competente si incoruptibile din Politia Romana. Fiindca mai exista multi asemenea oameni printre politisti. Si scoateti adevarul la iveala. Oricare ar fi el. Nu de altceva, dar maine se implineste un an de plans amar de cand Paul Alexandru Kedves a plecat sau a fost rapit de acasa si a murit. Timp in care, parintilor li s-au uscat lacrimile de plans si disperare. Merita macar atat. Sa afle adevarul.

PANA ACUM ADEVARUL A FOST ASCUNS. VOM FACE NOI TREABA PE CARE TREBUIAU SA O FACA POLITISTII. NU NE VOM LASA.