COLDEA KOVEȘI MAIOR MICRO SOFT

sau GHIȚĂ ȘI MILA DE CALVIN KLINE

Microsoft – EADS, cine își mai aduce aminte ?

Ghiță e supărat rău pe Microsoft, Coldea și Koveși, pe care mentorul său George Maior, plin de umor infantil, îi numește Calvin Kline (acuzat de pornografie infantilă)… pînă aceștia îl dau afară din SRI, dar altfel decît pe Ghiță, Udrea și Bica.

Am urmărit și eu, în rînd cu tot poporul, minciunile amestecate cu adevăruri si cu adînci taine de nepătruns pentru orice minte întreagă (la cap), elucubrate de ’Oracolul din Belgrad’, cu nume de porc (Ghiță), cu maximă infatuare la ore de maximă audiență, pînă cînd am ajuns să îmi fie milă de Coldea și Koveși… săracii de ei.

Sebastian Ghiță zice că pentru doua mii de euro pe luna și o decorație din cînd în cînd pe ici pe colo pe la ambasade, oameni pe care îi califică a fi foarte inteligenți și de la care ai multe de învățat (George Maior), mai puțin inteligenți dar foarte vicleni (Florian Coldea) sau fals inteligenți și emotivi dar care înjură și țipă la toată lumea (Codruța Koveși), au vîndut țara unora ca Microsoft și EADS… pe gratis. Adică au fost prostiți.

Dan Andronic ne spune că noroc cu Ghiță că au ajuns și ei să își cumpere cîte o mașină mai ieftină dar nouă la Bruxelles, cu bani de la Ghiță (șapte mii euro) dați din mînă în mînă și mulțumiri returnate din gură în gură via Coldea.

În tot acest timp miliarde peste miliarde luau drumul străinătății, atent numărate de ofițeri patrioți care știu exact cîți bani s-au ’jefuit’ și unde și la cine sunt banii poporului.

Se pare că știe și Ghiță, dar nu ne spune și nouă pentru că nu vrea să le jignească inteligența acestor bravi dar tainici patrioți, din respectul pe care îl poartă țării și neamului… din Serbia.

“Românii nu au furat”, numai străinii au furat… și Vîntu

Ghiță ne asigură că știe el, care se pricepe la toate: de la petrol la lemne de foc, de la rapoarte de intelligence și media pînă la IT&C, că Microsoft – EADS și alții au furat sute de milioane (pe gratis) păziți de Maior, Coldea și Koveși care se mai și certau din cînd în cînd în prezența înțeleptului tînăr zis și ’copilul’… care nu vrea să fie ’Mesia’.

Microsoft a furat singur și Udrea minte cînd spune că Ghiță primea bani de la Cocoș via Coldea din jaful Microsoft, pentru că Udrea era folosită în ’orb’ în cadrul unor operațiuni informativ operative și jocuri și combinații provocative ca să îl defăimeze pe Ghiță și pe Microsoft… care fura așa de capul lui.

De ce își aduce Ghiță aminte de Microsoft… cînd se gîndește la Koveși

Tocmai pentru că știe că acolo are Koveși (și mulți alții) ’tendonul lui Achile’.

Microsoft se leagă de Fujitsu Siemens care se leagă de EADS care la rîndul lor sunt legate de Comisia Europeană plus toți politicienii importanți și toate serviciile imaginabile… adică baza bazei lui Koveși – Coldea, etc.

Ghiță își pregătește terenul să îi paradească, respectiv să le dea daună totală chiar la temelie, după care să îi ardă ca pe șoareci… dar nu va funcționa după cum chiar el ne povățuiește în sintagma ’memorie instituțională’, referindu-se la Vîntu.

’Memoria instituțională’ în cazul Ghiță se aplică și la grupul organizat din care face și el parte începînd cam din 2007: Sebastian Vlădescu (Medist, RSC), Călin Popescu Tăriceanu (Leader High Tech), Marcel Opriș, Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru și mulți alții și altele care nu prea au nume de străini și nici nu sunt așa de străini de jaful din Romania cum sunt Sergiu Lascu (Gama IT) și Vasile Blaga (Romsys, Microsoft – EADS)…

Să ajungi la mâna lui Ghiță, chiar că e de milă…

Indiferent dacă te laudă ca pe Maior sau te critică ca pe Coldea și Koveși, care a fost avertizată de Ghiță că se scaldă în troacă pînă vine porcu’ și o papă… și porcu’ a venit.

Chiar înainte să împlineacă 30 de ani, Ghiță începea să își facă ’mâna’, pe mâna unui mare erudit ca Maior, să citească ce cărți îi recomanda Maior și să se uite la rapoartele de intelligence pe care i le arăta tot Maior și să îl venereze tot pe Maior spre disperarea lui Coldea cu care se simțea cel puțin egal, dar mult deasupra lui Koveși (Coldea nu Ghiță).

Și cum să fie altfel dacă Ghiță în loc să împartă banii făcuți împreună cu prietenii și protectorii săi, i-a imprumutat o sută de milioane lui Iacobescu și le-a dat ’țeapă’ lui Calvin Kline… care au rămas cu ce au furat și ei la mic crezînd că unul ca Ghiță va împărți prada cu ei.

Cum să nu-ți fie milă cînd vezi cu cine și de ce au avut de-a face profesioniști în ale asasinatului economic cum sunt Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, Manuel Durao Barroso, Alessandro Buttice, Giovanni Kessler, Catherine Day și mulți alții.

Quo Vadis Patriae ?

Nu putem toți pleca în Serbia, Costa Rica și Madagascar sau nu vrem, și nici pe toți în pușcărie nu ne poate băga Calvin Kline sau Faraoana Neprihănită, și nici să înghițim la nesfîrșit inepțiile unora ca Ghiță și Juncker nu mai merge… dar ce merge?

Nimic nu merge și nici nu o să meargă cu sau fără Ghiță, Maior, Coldea sau Koveși de care îmi este milă… la fel cum îi este și ei milă de noi toți acum și pururea și în vecii vecilor …

AMIN !