MICROSOFT – KOVEȘI – O BANDĂ DE FRAUDATORI… FALSIFICATORI… VIOLATORI… TORȚIONARI… TERORIȘTI ȘI ASASINI !

“De ani de zile iubesc copiii” – Eugen Stan “Violatorul” Polițst Pedofil a fost recunoscut după trei zile de proprii colegi ’vigilenți și profesioniști’ și a recunoscut faptele… „NORMALITATE”… numele tău este FEMEIE… Laura Codruța Koveși !

“Anul trecut a încercat să violeze o femeie care a făcut scandal la Udriste, la Brigada Rutieră. Din acest motiv colegii îi spuneau „violatorul”. El a recunoscut că este cel care a atacat în urma cu doi ani două fetițe in lift.” Imunitatea a fost garantată de șefii, care ca de obicei au vrut să-l facă scăpat… se numește ’modus operandi’

UNUL ÎN LIFT ALTA ÎN PODGORIE

ȘEFA KOVEȘI PARTICIPĂ ȘI EA LA VIOLURI ȘI “ORGII FINANCIARE” PE BANI MULȚI ȘI FONDURI EUROPENE… E CUNOSCUTĂ DE INTIMI SUB PORECLA cucuveauamov.  

De ani de zile MICROSOFT iubește platformele software create de Omnis și ne violează neîncetat în grup organizat. Imunitatea MICROSOFT este garantată de șefii cei (mai) mari, care reușesc să îi facă mereu scăpați… se numește ’modus operandi’.

Se ocupă marii DNA iști protejați de Koveși, Blaga, Maior, Coldea… Marius Iacob, Doru Țulus, Cătălin Vartic, Claudiu Dumitrescu, Ciprian Man, Cristian Ardeleanu, Mircea Negulescu …

nica-gates-feat

Traian Băsescu şi Bill Gates

MARIUS IACOB

 

VIOL ÎN GRUP… DE IMPOTENȚI… VIOLENȚI ȘI TERORIȘTI – NIȘTE ASASINI

De ani de zile Microsoft și Comisia UE iubesc platformele software pe care Omnis le-a creat, și ne violează și torturează în grup cu SRI și Poliția și “acoperiții” acestora (Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, etc.) sub protecția lui Koveși, Coldea, Maior, Blaga și mulți alții.

Procurorul DNA Mihaiela Moraru Iorga a recunoscut și probat violatorii și pe cei care îi protejează și are curajul (inconștient) să confrunte șefii cei mari ai beneficiarilor și protectorilor, Laura Codruța Koveși și Marius Iacob și pe cei mai periculoși infractori, angajații Microsoft – SRI – MAI și complicii acestora.

Eugen Stan a fost pînă la urmă ’recunoscut’ cu mare greutate de colegii polițiști ’vigilenți’ care au știut despre cine este vorba din prima clipă cînd au văzut imaginile de la televizor (noroc cu tatăl copiilor că altfel dispăreau și înregistrările).

Laura Codruța Koveși este de mult timp recunoscută și probată drept violatoare de drepturi, proprietăți, vieți și destine, de chiar proprii colegi, complici, promotori, finanțatori, victime, acuzatori și mai toată lumea (mai putin #resist) dar cu toate acestea se pare că regimul de teroare impus de aceasta și de către asociații săi (statul paralel – plutonierii mesianici – Binomul, etc.) timp de peste un deceniu, încă rămîne de neclintit.

EUGEN STAN NU VA PĂȚI NIMIC

LAURA CODRUȚA KOVEȘI NU VA PĂȚI NIMIC

Va păți Mihaiela Moraru Iorga așa cum pățim și noi de peste 17 ani.

Eugen Stan este bine pregătit să povestească cum de fapt nu este nimic rău să iubești sincer copiii și să nu știi ce faci (lipsă de discernămînt) cînd din dragoste de tată îi mai pupi de dorul fetei tale pe care nu o prea mai vezi că e majoră și de care îți este atît de dor.

În ceea ce privește finalizarea actului sexual, dacă nu există probe de semen acesta nu s-a produs (la Clinton au existat și tot nu s-a produs). Omul stă puțin la odihnă sau ia tratament la domiciliu și gata.

Laura Codruța Koveși este și ea foarte bine pregătită să povestească cum ea și frățiorul ei sunt de mici îndrăgostiți sincer de IT, Microsoft și în general de platforme software și nu este nimic rău să ai grije de ele chiar dacă nu sunt ale tale, că doar aparțin umanității, adică lui Sebastian Vlădescu – Ghiță și Microsoft.

Și cine să le ia lor probe fluidale și seminale…

Oricine spune altceva însemnă că denigrează instituțiile statului, comite acte de terorism sau asimilate acestora și trebuie pedepsit exemplar… să le treacă tuturor cheful pe viitor să îsi mai permită să îi recunoască, că doar suntem o nație de hoți, violatori și teroriști nu de oameni cu frică de lege și Dumnezeu.

Dumnezeul nostru sunt FRICA și FRICA și/de Koveși-Maior-Coldea-Vlădescu-Ghiță…. Onno Simmons, Alessandro Buttice, Giovanni Kessler, Giusseppe Ficarrelli… Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith … Securitate – Miliție – CIA – FBI – OLAF – Stasi – KGB … adică de fantomele trecutului … și vai de viitorul nostru și al copiilor noștri cînd îi veghează Stan – Koveși – Țuluș – Iacob …

Bine că vor să o ucidă pe Mihaela Moraru Iorga … nu îi sodomizează copii doar îi terorizează la telefon (total nevinovat) și îi mai atenționează pe trecerea de pietoni cînd ăi mai calcă cîte puțin … o bandă de tortționari asasini !

MORARU_KOVESI