MICROSOFT PRINTRE SUTE DE MADATE ! 

Date „pentru supravegherea video, audio sau fotografiere, „cu încuviinţarea pătrunderii în spaţiul privat pentru activarea mijloacelor tehnice” – cel mai privat mediu fiind buda noastră cea de toate zilele (vezi cazul Toni Greblă).

MICROSOFT – SRI – DNA CONTINUAȚI SĂ FIȚI VIGILENȚI ! DUȘMANUL INVIZIBIL VEGHEAZĂ … EXECUTAȚI-I !

 

BUDE

 

 

Daniel Dragomir zice că mai există mandate cu sute de nume și pentru alte spețe, nu numai pentru Microsoft. Se pare că se lucra industrial nu artizanal.

Rămîne totuși o întrebare – cum se face că atîția profesioniști urmăresc atîția infractori bănuiți și pe securitate națională, atît amar de vreme și totuși numărul și valoarea fraudelor continuă să crească și Microsoft să înflorească … în deplină impunitate ?

„Este prima astfel de dezvăluire, mai urmează și altele. […] Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extreme de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic. (…) De ce? Pentru că vom vorbi despre dosarele unor oameni politici, oameni de afaceri, oameni simpli, care au nimerit pe culoarul justiției la cerința unor factori de decizie din SRI și acești oameni au fost executați. Cred că acesta este începutul clarificării a ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii ani”, a spus Daniel Dragomir.

Fostul colonel SRI Dragomir, noi dezvăluiri: Este o chestiune de săptămâni, poate chiar luni

 

 

E vorba de „Mandatul de supraveghere tehnică nr. 846/UP din 4 iulie 2014, ora 12.30 emis în dosarul nr. 26/2014 de judecătoarea Corina Jijiie de la Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, între timp pensionată, pentru o perioadă de 3o de zile, începînd cu data de 4.07.2014 pînă la 2.08.2014, pentru supravegherea video, audio sau fotografiere, „cu încuviinţarea pătrunderii în spaţiul privat pentru activarea mijloacelor tehnice”, faţă de următorii” (sint enumerate peste 8o de persoane, dintre care numeroşi oameni politici). „Ulterior, pe 2 octombrie 2014, în acelaşi dosar, prin încheierea nr. 217 judecătorul Horia Valentin Şelaru — numit judecator la Înalta Curte în iunie 2013, venit direct de la Parchetul General din funcţia de procuror, prin susţinerea unui concurs — a dispus prelungirea pe o durată de 30 de zile, cu începere din data de 2.10.2014 pînă la 31.10.2014 a mandatelor de supraveghere tehnică, constînd în interceptarea comunicaţiilor ori a oricărui tip de comunicare la distanţă, supravegherea video, audio sau prin fotografiere, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, faţă de persoanele din mandatul emis de Jijiie, dar şi alţii, precum” (urmează lista). În nenumărate rînduri am arătat că unul dintre cele mai grave abuzuri ale SRI în ultimii 12 ani 1-a constituit folosirea mandatelor de siguranţă naţională pentru obţinerea de informaţii cerute de implicarea SRI în politică. Controlul vieţii politice, dar şi al vieţii economice, al vieţii publice în general, presupune obţinerea de informaţii despre diferite persoane, despre partide, despre jurnalişti, despre oamenii de afaceri.

http://evz.ro/document-sri-campanie-electorala.html