KOVEȘI NU UITA ASTA E ȘI ȚARA TA ! …

TE ROG NU NE MAI ASASINA …

CĂ NU SUNTEM LA METROREX, SĂ NE ÎMPINGI DIN SPATE PE ȘINELE MORTUARE …

CĂ ȚI-AI PIERDUT TU UZUL RAȚIUNII (PURE) ÎN PODGORIE LA GHIȚĂ…

ÎN MAȘINA SRI CU COLDEA PE ȘTEFAN CEL MARE LA BEUTE…

TREZIȚI-VĂ RUMÂNC-O ȘI ALȚI ROMÂNI … ÎMPREUNĂ CU HAȘOTTI, VOSGANIAN, PAMBUCCIAN, SOKOL …


KOVEȘI NU UITA ASTA E ȘI ȚARA TA ! …

Nu numai a lor: 

REVOLUȚIONARILOR NKVD iști (Mineriade…riștilor – Microsoft…iștilor – OLAF… iștilor .. Miliarde .. riștilor, și alți iștilor și istelor … în frunte cu tine !):

Ion ILIESCU, CICO Dumitrescu, Marius OPRAN, Adrian SOKOL (Irina Socol), Ionel și Puiu HAȘOTTI, Călin Popescu TĂRICEANU, Bill GATES, Adrian MUREA, Alexandru GRUMAZ, Dan NICA, Steve BALLMER, Marcel OPIȘ, Jose BARROSO, Giovanni KESSLER, Brad SMITH, Sebastian (VLĂDESCU – GHIȚĂ), Dumitru (ZAMFIR – DUMBRAVĂ), Gabriel SANDU …

 

TERORISM MARCA: DNA/SRI – MICROSOFT – COMISIA UE 

 

HASOTTI

 

 

Energia se transformă… în blocuri. Dedesubturile unei executări silite, marca Vasile Deacu și Ionel Hașotti

 

Energia – dosare la DNA și DIICOT

Ca să închidem cercul, trebuie să mai spunem că în cazul Energia, prezentat în prima parte a articolului de față, Dragoș Rișcanu a formulat o plângere penală la DIICOT, care între timp a fost declinată la DNA. Reamintim că acesta susține că terenul de la Energia valora în realitate 30 de milioane de euro, fiind vândut cu numai 2,3 milioane de euro în cadrul executării silite. De asemenea, omul de afaceri reclamă faptul că terenul a fost vândut în procedura executării silite fără cadastru și fără descărcarea de mediu, având în vedere că, fiind o bază industrială, avea soluri contaminate cu diferite substanțe chimice. Rămâne de văzut care va fi soluția organelor în drept.

Războaie grele

Dragoș Rișcanu Patronul Energia spune că preț de câțiva ani, în timp ce se judecau aceste procese, a încercat să cadastreze și să dezmembreze terenul fabricii, pentru a valorifica o parte din el, în vederea achitării datoriilor.

Însă operațiunile ar fi fost mereu blocate chiar de firmele pe care le angajase cu această misiune, de funcționarii OCPI și de Primăria Constanța. În plus, Dragoș Rișcanu a fost implicat în toată această perioadă într-un litigiu de amplu răsunet, după ce a reclamat că Microsoft, gigantul mondial din domeniul tehnologiei informației, acționând printr-o subsidiară, ar fi copiat codurile unor programe informatice produse de firma sa, Omnis Group.

Celebrul dosar Microsoft are la bază un denunț formulat de Rișcanu în anul 2005.

De asemenea, omul de afaceri a reclamat că i s-a furat un imobil cu acte false în București, de către un medic militar (Adrian Murea) apropiat al lui Emil (Cico) Dumitrescu, fost revoluționar, fost angajat al Ministerului de Interne în perioada Mineriadei, fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu. Luptând pe mai multe fronturi, cu oameni extrem de grei, Rișcanu a pierdut controlul asupra litigiilor de la Constanța.

50.000 de euro

Pe 27 august 2009, Galika a formulat cerere de încuviințare a executării silite, în Dosarul 25299/212/2009 al Judecătoriei Constanța, prin intermediul executorului judecătoresc Vasile Deacu, prieten și, mai nou, asociat într-o fundație culturală cu Ionel Hașotti. Apoi, în dosarul 15196/212/2013 al Judecătoriei Constanța s-a stabilit prin Sentința Civilă 448/16.08.2013 că suma datorată de Energia SA către Galika AG ca echivalent al valorii bunurilor care nu mai pot fi restituite (între timp utilajul dispărând fizic din halele Energia, așa cum declară Rișcanu) era de 50.000 de euro, cu o dobândă de 6% până la executarea efectivă