TOT DEPINDE DE EI:

AGENTURI – CUPOLE – „CULOARE” – CORUPTIE

COMISIA UE – OLAF – MICROSOFT – VLADESCU – GRUMAZ – GHITA 

“A fost un caz acum ceva timp parcă cu directorul de la Malaxa. Care fusese brancarider. A fost şi pe la DNA. (Secureanu, îi zic). Aşa, ăla. Fusese pus director doar ca să-i dea contractele lui Grumaz fiul. De la STS. Fusese pus director de un căpitan SRI!”  

Lui Constantinescu i-au promis al doilea mandat dacă îi lasă în pace. Aluia i s-a făcut frică şi a clacat. Absolut tot depinde de ei. Prin agenturile alea preluate şi dezvoltate în timp controlează tot. TOT! Cumplit. Asta înghiţim de 27 de ani.”, povestește Sorina Matei pe Facebook. https://www.facebook.com/sorina.matei/posts/776114635904649 

Daniel Dragomir: “Iar dacă nu există firme acoperite, propun să trecem la modificarea articolului 43 din Legea 14/1992, modificată în 2003 prin OUG, în timpul Guvernului Năstase. – Exemple “grupul Asesoft – Teamnet – SIVECO”
”http://dragomirdaniel.ro/top-10/

 

In atentia lt. col. (r) Daniel Dragomir

Aveti (partial) dreptate, dar din pacate lucrurile in ansamblul lor stau mult mai grav … agenturile “lucreaza” sub acoperirea Microsoft si a Comisiei UE – OLAF.

In cadrul emisiunii b1 tv “Dosar de politician” de duminica 2 octombrie (incepind de la 1.22.30), faceti referire la actiunea Microsoft din anul (probabil) 2010.

Acestia aflasera de la DNA – SRI ca Siemens depusese la DNA (Mihaela Moraru Iorga) pe 20 Decembrie 2010 o plingere impotriva Microsoft impreuna cu niste lazi cu documente incriminatoare pentru toti cei care participau la jafurile si tilhariile acum bine cunoscute, in frunte cu Vladescu – Ghita – Coldea – Maior – Kovesi…, etc.

Exemple de firme “foarte protejate” din TOP 10

Medist

Romanian Software Company (Asesoft – Teamnet)

Mihaela Moraru Iorga investiga aceste companii incepind din anul 2007, sub controlul strict al beneficiarilor Sebastian Vladescu, Alexandru Grumaz jr., Sebastian Ghita, via George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, pina in momentul (9 Martie 2016) in care nu a mai fost obligata prin hotariri secretizate (CSAT 28 Februarie 2005) sa “asculte” de beneficiarii fraudelor flagrante respectiv Binomul SRI (Maior Coldea) – DNA (Kovesi – Iacob).

La “acoperirea” infractiunilor si la comiterea acestora au participat in mod direct si in cunostinta de cauza atit Comisia UE – OLAF cit si Microsoft.

Mihaela Moraru Iorga este acum intimidata de DNA si se asteapta la orice: “Procurorul de caz de la DNA Ploiești a sunat-o pe fiica sa în timp ce se afla la școală, dar și pe mama fostei procuroare DNA. “Vă dați seama că trauma există, nu este normal ca un copil să treacă prin așa ceva. O percep ca o acțiune de intimidare.” „Ma astept la orice, insa indiferent unde se va ajunge voi merge pana la capat cu demersul, pentru ca este un demers corect”.

https://www.antena3.ro/actualitate/sinteza-zilei-practici-halucinante-ale-procurorilor-dna-fiica-procuroarei-moraru-a-fost-si-ea-436019.html

https://www.romaniatv.net/procuroarea-mihaiela-iorga-sustine-ca-fiica-ei-a-fost-sunata-de-procurorii-dna_379371.html

 

Dovezi privind munca în tandem a firmelor fondate de Vlădescu și Ghiță în acapararea banilor UE pentru spitale: “Există cel puțin două surse independente care confirmă că deși pe SEAP apare doar Teamnet, de facto a fost vorba de cuplul Teamnet-Romanian Soft Company SRL (RSC SRL). Primul este un raport al unui expert tehnic independent care a verificat legalitatea respectivelor contracte. Acest raport, pus la dispoziția României Curate de surse din filiera procedurală a OLAF, a sesizat indicii de fraudă în atribuirea contractelor nu către Teamnet, ci către asocierea Teamnet-Romanian Soft Company SRL.

http://www.romaniacurata.ro/exclusiv-fratia-sebastian-ghita-si-vladescu-contracte-umflate-cu-milioane-de-euro-din-banii-europeni-pentru-spitale-pana-cand-ue-a-spus-stop-ajunge/

 

Nelu Neacsu 10 Martie 2010 in atentia lui Geroge Maior : “Buna seara, dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros. Mircea a lucrat pana de curand la Reprezentanta Regiunii Veneto din Italia la Bruxelles si mai nou se ocupa de biroul de la Bruxelles; […] De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru.

La RSC este actionar ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu. Sper ca info transmise sa va fie utile.”

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

“Procurorii susţin ca Ghiţă primea comisioane sub forma unor contracte fictive încheiate între companiile IT care primeau contractele IT de la stat şi firmele controlate de el. Între 2007 şi 2014, Ghiţă ar fi strâns astfel 10 milioane de euro […] În referatul procurorilor se arată că Ghiţă le-ar fi promis patronilor de companii IT că “va interveni la primul ministru al României Ponta Victor Viorel, ministrul agriculturii Valeriu Tabără, miniştrii Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Zsolt Nagy şi Valerian Vreme, miniştrii sănătăţii Eugen Nicolaescu şi Nicolae Bănicioiu, directorul CNAS, Doru Bădescu, directorul general APIA, Doru Nechiti […] Între 2007 – 2014, Ghiţă ar fi primit de la reprezentanţii Siveco România, companie patronată de Irina Socol, aproape 23 de milioane de lei, adică peste 5 milioane de euro, ca să îi ajute să obţină contracte cu:– CNAS pentru „Dosarul Electronic de Sănătate”.

http://www.romaniacurata.ro/ghita-vamuia-contractele-acordate-de-stat-pe-piata-it-el-pretindea-ca-are-influenta-asupra-unor-politicieni/

http://www.romaniacurata.ro/exclusiv-fratia-sebastian-ghita-si-vladescu-contracte-umflate-cu-milioane-de-euro-din-banii-europeni-pentru-spitale-pana-cand-ue-a-spus-stop-ajunge/