MICROSOFT – MARIUS IACOB – KOVEȘI – MORARU … 

Traian Basescu, implicat in moartea lui Anghelescu? 

“Relatând în detaliu această istorie, Dan Radu Rușanu sugerează într-un mod cât se poate de explicit că moartea omului de afaceri Florian Anghelescu a fost provocată, dacă nu cumva chiar comandată, de Traian Băsescu. Poate cineva va redeschide acest dosar […] În scurt timp, acesta s-a sinucis într-un mod neelucidat nici până azi, procurorul de caz fiind Marius Iacob, cel care, astăzi, este adjunctul Laurei Codruța Kovesi.”  Sorin Rosca Stanescu 

MARIUS IACOB UCIGAȘUL DE DOARE … MICROSOFT … ANGHELESCU …

… și ce i se mai comandă … e în stare de orice ca să fie și el admis la masă la Oprea cînd se decide viitorul de aur al ’Statul Suntem Noi’ și …

… viitorul său de stăpîn peste anchetele Microsoft instrumentate la ’ordin’ de foarte de sus de procurorul șef de secție DNA : 

MIHAELA MORARU IORGA 

Marius Iacob o obligă pe procurorul de caz în Dosarul 85/P/2011 să ticluiască, fabrice și distrugă probe, care încriminează Microsoft – Comisia UE – SRI – MAI – PICCJ – Laura Codruța Koveși și pe Marius Iacob personal. 

SE PARE CĂ MARIUS IACOB A INTRAT ÎN SISTEM ÎNAINTEA LUI KOVEȘI … ȘI ACOLO A RĂMAS ȘI PROSPERAT … DIN FABRICAT DOSARE … 

MICROSOFT FACE CONTRABANDĂ CU SOFTWARE FURAT ȘI ANGHELSCU CU ȚIGĂRI …

ATENȚIE ANCHETEAZĂ MARIUS IACOB !!!!!!!


 

MARIUS_IACOB_2

 

UN MARE PROCUROR … SUPĂRAT PE MESERIE …și pe colegi …
Florin Anghelescu era producător, vînzător și traficant de tigări, în colaborare ’acoperiți’ din diferite servicii asociați cu interlopi cunoscuți și deosebit de periculoși, care aveau legături cu mafia Italiană și alte rețele criminale internaționale.

Profilul lui Florin Anghelscu corespunde perfect profilului Microsoft, servicii secret, furt și contrabandă, mită, spălare de bani, corupție, crimă organizată … inclusiv anchetele realizate de Marius Iacob – Laura Codruța Koveși.

Avînd în vedere faptul că nu au fost găsite urme de ADN pe ștreang, nu există scrisoare de justificare, și soția declara că se vor bucura dușmanii acestuia în urma morții sale, după care a lichidat tot și a părăsit țara …

Marius Iacob ar fi avut ce să ancheteze … dar a primit ordin, și nu credem că de la Băsescu, ci de la asociații și protectorii ’din umbră’ ai defunctului, să pună batista pe țambal … așa cum face și cu Microsoft …

„Principala ipoteza de lucru este cea a sinuciderii”, ne-a declarat prim-procurorul adjunct Marius Iacob de la Tribunalul Bucuresti. Pana in prezent anchetatorii n-au descoperit nici o scrisoare de adio in care Florian Anghelescu sa-si justifice gestul… Ce este intrigant, pe ștreangul cu care afaceristul și-a pus capăt zilelor nu a fost descoperită nici cea mai mică urmă din ADN-ul său cazul a rămas cam neelucidat.

MICROSOFT  – ANGHELESCU  GENEROȘI LA ALEGERI …

După instalarea lui Traian Băsescu la Cotroceni, soția lui Anghelescu, Stana Anghelescu, a fost numită consilier prezidențial și, în mod oficial, acesta împreună cu consoarta au intrat în anturajul noului președinte. Dar Florian Anghelescu a greșit grav.

El a început să se laude cu prietenia sa cu Traian Băsescu și implicit cu protecția pe care acesta i-o asigura în fața agenților fiscali. A făcut atât de multe declarații în acest sens, însoțite și de detaliul că, în final, l-a sponsorizat pe Traian Băsescu cu 3 milioane de dolari, încât acesta a ordonat, conform lui Dan Radu Rușanu, executarea lui Anghelescu.

Moment după care agenții fiscali s-au năpustit asupra omului de afaceri cu și mai multă înverșunare. Iar soția lui Anghelescu a fost eliminată din staff-ul de la Cotroceni.

În scurt timp, acesta s-a sinucis într-un mod neelucidat nici până azi, procurorul de caz fiind Marius Iacob, cel care, astăzi, este adjunctul Laurei Codruța Kovesi.

Fapt este că, în ziua respectivă, comportamentul lui Anghelescu a fost absolut normal, acesta dându-le sarcini curente atât subordonaților, cât și celor care îi îngrijeau imobilul. Niciunul dintre cunoscuții săi nu a afirmat vreodată că acesta ar avea o fire depresivă.

Și nici nu a fost lăsat sărac lipit de către organele fiscale. Dimpotrivă. După moartea acestuia, soția și-a refăcut viața și a plecat pe continentul american cu o avere extrem de consistentă.

Relatând în detaliu această istorie, Dan Radu Rușanu sugerează într-un mod cât se poate de explicit că moartea omului de afaceri Florian Anghelescu a fost provocată, dacă nu cumva chiar comandată, de Traian Băsescu. Poate cineva va redeschide acest dosar.

 

IACOB FĂ-TE CĂ ANCHETEZI … DA’ NU PE MICROSOFT

Potrivit prim-procurorului adjunct Marius Iacob de la Tribunalul Bucuresti, sinuciderea omului de afaceri a fost anuntata de menajera la ora 12.48. Imediat dupa aceea femeia i-a telefonat si sotiei victimei. Stana Anghelescu a venit acasa cu doua prietene de familie, sosind aproape in acelasi timp cu primele echipaje ale politiei. Surse judiciare ne-au declarat ca Stana Anghelescu a taiat cu un cutit cordelina cu care se spanzurase sotul ei intr-o tentativa disperata de a-i salva viata. Mai mult, femeia a incercat sa-l resusciteze, dar fara nici un rezultat. Florian Anghelescu a fost gasit imbracat de oras, in pantaloni de stofa, camasa si sacou. Anchetatorii au refacut in mare filmul incidentului. Anghelescu a plecat de acasa dis-de-dimineata si s-a intors in jurul orei 10. A parcat autoturismul BMW X5 cu care venise in curtea imobilului, a schimbat cateva vorbe cu menajera si de atunci nimeni nu l-a mai vazut in viata. Stan Anghelescu le-a declarat politistilor ca in ultima vreme sotul era deprimat.

„Principala ipoteza de lucru este cea a sinuciderii”, ne-a declarat procurorul Marius Iacob. Pana in prezent anchetatorii n-au descoperit nici o scrisoare de adio in care Florian Anghelescu sa-si justifice gestul.

 

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/fabricantul-de-tigari-anghelescu-s-a-spanzurat–44019
http://www.corectnews.com/social/traian-basescu-implicat-moartea-lui-anghelescu
http://www.evz.ro/cazurile-tinu-erbasu-panait-si-anghelescu-morti-supecte-pline-de-nedumeriri-si-prilej-de-speculatii-dosarul-hexi-pharma.html