KOVEȘI ȘI DOSARUL MICROSOFT … ȘANTAJ ! 

„Am făcut evaluările, cele 14 zile s-au împlinit chiar de aseară. Voi proroga termenul cu două zile, dat fiind că am fost la Bruxelles. Astăzi voi avea o întrevedere cu ambasadorul SUA, voi pleca din nou la Bruxelles. Miercuri, la orele prânzului, voi organiza o conferinţă de presă (…) şi vă voi da toate amănuntele”, a declarat ministrul Justiției, încercând să-și explice decizia de a amâna prezentarea raportului de activitate pentru Kovesi și Lazăr. 

PENTRU KOVEȘI CONSTITUȚIA NU CONTEAZĂ ! 

KOVEȘI – PE CINE POATE ȘANTAJA CU DOSARELE MICROSOFT

Implicațiile și ramificațiile infracțiunilor comise în ceea ce este generic numit Dosarele Microsoft duc pînă la Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith și Manuel Durao Barroso via George Soroș, Ion Iliescu și mulți alții.

După cum putem constata, Koveși are pe cine să șantajeze astfel încît să nu ajungă la pușcărie pentru ilegalitățile comise timp de un deceniu în beneficiul celor pomeniți și a multor altora nepomeniți încă.

Mecanismele de corupție și crimă organizată, acuzate de Gabriel Sandu și alți protagoniști (Claudiu Florică, Dragoș Stan, Cristian Sima, Sebastian Ghiță, etc.) ai ’politicilor’ inovative de jaf și tîlhărie marca Evanghelism Microsoft și Securitate, astfel protejate și promovate de Laura Codruța Koveși, Florian Coldea, George Maior, Sebastian Ghiță, etc. sunt astăzi cunoscute (încă din 9 Iulie 2014), dar sunt încă păstrate ’la secret’ pentru a fi utilizate de Laura Codruța Koveși pentru protecție personală.

 

Începînd din anul 2006, Laura Codruța Koveși a făcut abstracție de Constituție și a trecut practic peste toate legile naționale și internaționale, pentru a proteja și promova infracțiunile comise de Microsoft și asociații acestora, în frunte cu Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiță, Florian Coldea, George Maior și mai mulți înalți birocrați Europeni.

 

FBI ANCHETEAZĂ MICROSOFT PENTRU CORUPȚIE ÎN ROMÂNIA

Ambasadorul SUA, este reprezentant politic al SUA și nu se poate interpune în investigațiile pe care FBI – Departamentu de Justiție –FCPA și SEC (Comisia de control a tranzacțiilor bursiere) le fac referitor la actele de corupție pe care Microsoft le comite în România.

Avînd în vedere ’performanțele’ atinse de Koveși în vie la Ghiță, este normal ca FBI să investigheze și modul în care Microsoft a primit protecție de la Binomul SRI-DNA și pentru alte infracțiuni mult mai grave (crime cibernetice, spălare de bani, etc.).

Ambasadorul SUA susține lupta împotriva corupției, dar nu se poate implica în numirea sau/și destituirea unor persoane anume … sau cel puțin asta este teoria …

 

MICROSOFT – COMISIA UE – OLAF – LAURA CODRUȚA KOVEȘI

Microsoft a corupt Comisia UE, astfel încît să poată obține acces pentru companiile sale interpuse (RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, etc.) la sute de milioane de euro din fondurile UE. Microsoft percepe un procentaj din fondurile primite de companiile pe care le ’susține’, sub diferite titluri (management de proiect, consultanță, etc.).

Koveși a colaborat și continuă să colaboreze cu OLAF, o instituție care protejează în fapt mecanismele de corupție și fraudele comise de înalți oficiali Europeni, asociatți cu Microsoft.

Koveși reprezintă un instrument deosebit de important pentru protejarea în continuare a Microsoft – Comisia UE, și pentru acoperirea fraudelor comise de către aceștia începînd din anul 2000 pînă în prezent.

 

UNDE NU E LEGE … E NUMAI TOCMEALĂ …

De atunci au trecut mai bine de doi ani, timp în care structurile de securitate cibernetică a României, aflate sub coordonarea SRI, au funcţionat, ilegal, sub acoperirea CSAT şi cu ştiinţa preşedintelui Iohannis.

 

ȘI CÎND TE GÎNDEȘTI CUM SE MAI LĂUDA COLDEA …

Coldea se lăuda că exportă securitate cibernetică, în timp ce acoperea crimele cibernetice comise de SRI în parteneriat cu Microsoft – Comisia UE … și DNA …

… și în lipsă de Lege își făceau propriile legi …

 

http://www.evz.ro/secretul-ascuns-de-iohannis-si-csat-sri-are-o-structura-ilegala.html

http://www.stiripesurse.ro/ministrul-justi-iei-moment-controversat-cere-acordul-sua-pentru-mazilirea-lui-kovesi_1187727.html

articol mai vechi

articol mai nou